Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A B-csoportból is szerződtethet játékost a ZTE

Információink szerint Völgyi Marcell is a kék-fehéreknél folytathatja.:

:

A BB1.hu információi szerint újabb fiatal játékos igazolhat a Zalakerámia ZTE KK csapatához. Úgy tudjuk, a 22 éves 201 centis, négyes és ötös poszton bevethető Völgyi Marcell a kék-fehéreknél folytathatja pályafutását.

Völgyi a koronavírus-helyzet miatt félbeszakított idényt a harmadik helyen zárta a B-csoportos HOYA-Pannon Egyetem Veszprém együttesével. 19 bajnokin 15 alkalommal volt kezdő, 21.1 perc alatt 11 pontot és 4.7 gólpasszt átlagolt.

Völgyi korábban megfordult a Vasas Akadémiánál is.

Fotó: Pesthy Márton/Napló

21 hozzászólás

21
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
15 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
FabianMcbardoschLuffanatCsakegyfanRedbidTóth István Recent comment authors
FabianMcbardosch
Vendég
FabianMcbardosch

Mikor jelentik be Martimort?

Luffanat
Olvasó

Na csakhogy! Két éve kellett volna már a Marcit odavinni, remélem bizonyítani tud. És bár a B csoportban gyakran játszott ötöst, szerintem inkább hármas-négyes játékos.

Redbid
Olvasó

Martinez ’üggyel” kapcsolatban pár kérdés, és az alábbiak fényében mindenki rakja össze kinek ahogy tetszik 🙂 Az mondjuk világosan látszik, hogy egy bizonyos irányból megint, hogy akarják összerakni!! „Ami még egy nagy gond, hogy a piacon is túlértékelődtek az U23-as játékosok és nem a realitást tükrözik az igényeik ezeknek a játékosoknak.” Fekete Ádám Kaposvár A csapatoknál voltak fizetéscsökkentések, szerződésmódosítások és bontások is mert rákényszerültek? Van olyan, hogy ez tetszik? 🙂 És ha pont olyankor találja meg egy kedvezőnek tűnő ajánlat és menni akar? Tegye fel a kezét aki úgy gondolja számít más?? Na ugye 🙂 Nem börtön ez bakker! Az… Olvass tovább »

Tóth István
Olvasó

Ettől még hazug kommunikáció volt.. Vagy csak FÜLLENTÉS?A mai napig hülyének vagytok nézve…Kár volt hitegetni bennetek, mert a BB1 tényeken alapuló hírt közölt!Üdv a Halászcsárdából…

ballislife
Olvasó

Újabb fiatal? Volt más fiatal is, akit leigazoltak?

Tomika1
Vendég
Tomika1

Több mint egy hónapja aláírt Martinez is!Tudja mindenki csak nem illik róla beszélni!

Pbask
Olvasó

Tegyük fel; igazatok van. Akkor erről miért nem lehet beszélni,ebben mi az akkora titkolni való?

Tóth István
Olvasó

Mert a sörös Haribo adta el a főnököt háta mögött.. Aki lenyilatkozta, hogy sokéves szerződéssel rendelkezik így marad!Ebből jól nem lehet kijönni, valószínűleg óriási ferdítés lesz a sajtó felé!

Pbask
Olvasó

Szóval Gumi. Pár kérdés a témáról:
-Neki mi köze Martinezhez? Lehet le vagyok maradva,de nem játékosügynök.
-Összebalhézott Bebes vele,de miután kiderült viszi a ZTE,miért kellett ilyen -elnézést- balfasz közleményt kiadni,mikor tudták hogy hetek,hónapok kérdése mig borul a bili és a szitu igaz lesz? Tudom, Bebes-Gumi összebalhézott, de ebből nem kellene presztízskérdést csinálni. Nyilatkozzák le elment, vagy a ZTE kivásárolta,stb.
Nem százas a faszi,nárcisztikus.

Tóth István
Olvasó

Erre a főnököt fog válaszolni remélhetőleg őszintébben mint eddig!

SárgaPárna
Olvasó

A Körmend most könyörög a ZTE-nek, hogy csak a moratórium után jelentsék be Martinezt, mert ugye ha most megtennék azonnal kibukna, hogy már régen aláírt.

MAFCdrukker
Olvasó

Amikor csak a képet és a címet láttam, megijedtem, mert azon Völgyi a MAFC elleni meccsen, 2 fekete mezes között látható, és nem tudtam, kit akar vinni a ZTE. Így már tőlem megeshet a transzfer.

Csakegyfan
Olvasó

Ha az információim jók, sajnos Katona is távozik a MAFC-tól és Jászberényben folytatja…

MAFCdrukker
Olvasó

Ezt már máshonnan is hallottam, igen, jó esély van rá, de még nem 100%, hogy megegyeznek. Ugyanakkor ha nem viszi el a Jászberény, akkor sem valószínű, hogy marad, mert elég sok A-s csapatba beférne az U23-as szabállyal. Emellett légiósunk, Ryan Richmond is túl jó volt ahhoz szerintem, hogy megtarthassuk (ez magánvélemény), úgyhogy hátvéd(ek) leigazolását várom a vezetőségtől. Ez a “sajnos” azt jelenti, hogy te is MAFC-os vagy?

Csakegyfan
Olvasó

Igen 🙂

MAFCdrukker
Olvasó

Ennek nagyon örülök, eszerint legalább hárman vagyunk a fórumon. Rajtunk kívül “kirin” nicknévvel van még szurkolótársunk a fórumon.
Jövőre találkozzunk a Gabányiban, dolgozom rajta, hogy legyen újra szervezett szurkolás. Hajrá MAFC!?⚫

Pbask
Olvasó

Nem arról volt szó hogy x ideig nem lehet most igazolni? O.o

laja
Olvasó

A 2000 01.után születettekre vonatkozik.

MAFCdrukker
Olvasó

Megelőztél.

Pbask
Olvasó

Átsiklottam felette valóban,köszi srácok,nem néztem a srác korát.

seanmaguire
Olvasó

Ezek szerint te a bankok által nyújtott moratóriumot is úgy értelmezted, hogy nem mehetsz bankba? Nem használhatod a kártyádat december 31-ig?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés