Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A 9. forduló csapata

A dupla-duplák hétvégéje volt, 19 VAL alatt a magyar csapatba sem lehetett bekerülni.:

:

A kilencedik fordulón is túl van az A-csoport mezőnye, így ismét jelentkezünk a VAL-értékek és posztok alapján összeállított forduló csapataival.

A forduló legjobb játékosa ezúttal vesztes csapatból érkezett: a Székesfehérváron vereséget szenvedő DEAC-ban Stefan Tyler Moody játszott nagyot, 43 VAL-lal lett a hétvége legjobbja. A cserejátékosokra most nem lehetett panasz, többen is a kispadról játszották be magukat a forduló csapataiba.

A forduló csapata:

Moody (1) – Govens (1) – Coleman (1) – Djuraszovics (1) – Bozsovics (1)

A DEAC-os Stefan Tyler Moody 38 perc alatt hozta össze az említett 43 VAL-t. Összesen 32 pontot jegyzett (3/5 dupla, 7/10 tripla, 5/6 büntető), szedett 7 lepattanót, 5-5 gólpassza és kiharcolt faultja volt, 3 eladott labdáját pedig 3 szerzettel kompenzálta.

A padról beszállva lett az Alba Fehérvár legjobbja a Debrecen ellen a honosított Anthony Darrin Govens. A 22 pontja (5/6 kettes, 3/7 hármas, 3/3 büntető) mellett 7-7 lepattanója és gólpassza is volt, szerzett labdából és kiharcolt faultból pedig 2-2-t jegyzett. Kapott 31 percet, amit összesen 34 VAL-lal hálált meg.

Az Atomerőmű SE utolsó pillanatban esett triplával verte a Sopront, ehhez Marcus Orlando Coleman is hozzátett 19 pontot (6/11 dupla, 1/3 tripla, 4/5 büntető). A 12 lepattanója dupla-duplát jelent, s volt még 5 kiharcolt faultja és 3 gólpassza is – percenként plusz egy indexpont: 32 perc, 32 VAL.

Végül az ASE nyert Sopronban. Fotó: hunbasket.hu

Az otthon továbbra is verhetetlen KTE-Duna Aszfalt ezúttal Bozo Djuraszovicsot adta a forduló csapatába, 32 VAL-lal. A 24 pontja 3/5 duplából, 5/8 triplából és 3 hibátlan büntetőből állt össze. Két lepattanó (8) híja volt a dupla-duplának, adott 2 blokkot, kiharcolt 3 faultot, így zárta a 30 percnyi játékidejét.

A játéknap második legjobb egyéni teljesítményével rukkolt elő az OSE Lionst győzelemhez segítő Milivoje Bozsovics. A Pécs ellen „ő jelentette a különbséget”: a 22 pontos győzelemhez 21 pontot (8/10 dupla, 5/5 büntető) és 13 lepattanót – dupla-dupla – tett hozzá. Kiharcolt még 4 faultot is, adott 1 gólpasszt, így alig 22 perc alatt teljesített 37 VAL-t.

A forduló magyar csapata:

Illés M. Cs. (2) – Govens (1) – Perl (2) – Filipovity (2) – Karahodzsics (3)

Remek napot fogott ki az Oroszlány a Pécs ellen, mely a forduló csapata mellett a magyar ötösbe is adott játékost. Illés Máté Csongor úgy dobott 14 pontot, hogy közelről csak egyszer volt eredményes (1/4 dupla, 4/7 tripla, 0/4 büntető), és szerzett 6 lepattanót is, gólpasszból pedig ugyanennyit osztott a társaknak. A 2 szerzett labdáját 1 eladott követi, kiharcolt még 2 faultot is, így 28 perc alatt 19 VAL-ig jutott.

Darrin Govens teljesítményéről már korábban írtunk.

A Falco-Vulcano Energia KC Szombathely a Szolnok ellen sem hibázott, a többi között Perl Zoltán kiemelkedő teljesítményének köszönhetően. Ő is a padról szállt be, 16 ponttal (5/8 dupla, 0/1 tripla, 6/7 büntető), 6 lepattanóval, 7 kiharcolt faulttal, 1 szerzett-, 3 eladott labdával és 4 gólpasszal. Kapott 30 percet, összesen 26 VAL-t tett a közösbe.

Perlék a Szolnokon is átrohantak. Fotó: hunbasket.hu

A szintén falcós Filipovity Márkó szintén csereként hozott majdnem húsz (19 pont – 2/3 kettes, 4/6 hármas, 3/4 büntető) pontot és 25 VAL-t. Neki ehhez mindössze 24 percre volt szüksége az Olajbányász ellen, ezalatt nyert még meg 5 lepattanó-csatát, szerzett és eladott 3-3 labdát, illetve kiharcolt ugyanennyi faultot, valamint 1-1 asszisztot és blokkot is kiosztott.

A szintén honosított válogatott játékos, Kemal Karahodzsics is képviseli a KTE-t a legjobb játékosok között. Ő 15 ponttal (6/10 dupla, 3/5 büntető) és 12 lepattanóval ért el dupla-duplát. Ehhez még 4 faultot harcolt ki, adott 1 gólpasszt, 1-szer viszont rossz helyre passzolt, így 28 perc alatt 25-ös VAL-értékkel zárt.

Kiemelt kép: hunbasket.hu

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
donnarumma2lee14LightbringerMásikVégétFújdMegOroszlanyi Banyasz Recent comment authors
MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Turner, Taylor ???

Lightbringer
Olvasó

Segítek:
Turner 17VAL, Moody 43VAL: 43>17 ezért Moody nyer.
Taylor 22VAL, Bozovic 37VAL: 37>22, ezért Bozovic nyer.

2lee14
Olvasó

De ezt ő nem nézi. Miért is nézné….

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Oroszlány vereség: “nagyon rossz irányba mennek a dolgok, rossz személyügyi döntések.”
Oroszlány győzelem: “Turner, Taylor?”

Egy igazi f@szkalap vagy.

2lee14
Olvasó

Talán tudja ő is. Ha nem akkor most tudta meg😂😂

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

@Zsarkov, hogy is jellemezted két hete Bozsovicsot? “Kivénhedt, tüdőbajos, púpos antikosaras”
Jó lövés! Bedobás…:D

donnarumma
Olvasó

Nyugi, szezon előtt az Olajat is “nagyon jó csapatunk lesz,sokan meg fognak lepődni” vízionálta, ezekkel a légiósokkal…mondjuk még meglehet..

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés