Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A 6. forduló csapata

Vojvoda magasan a játéknap legjobbja volt.:

:

A hatodik forduló lett teljes vasárnap este, így ismét jelentkezünk a posztok és VAL-értékek alapján összeállított forduló csapatával.

A magyar válogatott három játékosa, Vojvoda Dávid, Perl Zoltán és Kemal Karahodzsics is befért a forduló legjobb ötösébe, ráadásul a legjobb VAL-értékkel is magyar játékos rukkolt elő ebben a körben: Vojvoda 40-es mutatóját nem tudták megközelíteni a riválisok.

A forduló csapata:

Brown (1)/Persons (2) – Perl (2) – Vojvoda (1) – Gordon (1) – Karahodzsics (1)

Az Atomerőmű SE odahaza kapott ki a Zalakerámia ZTE KK-tól úgy, hogy Kendrick Brown 18 pontot (1/2 dupla, 3/9 tripla, 7/8 büntető), 8 lepattanót (mind védekező), 1 labdaszerzést, 7 gólpasszt, 6 kiharcolt faultot és 2 eladott labdát tett a közösbe – 30 VAL-os teljesítménye és 35 percnyi játéka sem volt elég a csapatnak. Szintén 30 VAL-os teljesítménnyel rukkolt elő a Naturtex-SZTE-Szedeákkal úgyszintén vereségbe beleszaladó Tayler Anthony Persons. Az MVM-OSE Lions ellen ezúttal hiába jegyzett 36 perc alatt 23 pontot (8/12 dupla, 1/5 tripla, 4/6 büntető), 5 lepattanót (3 védekező + 2 támadó), 2 labdaszerzést, 6 gólpasszt, 8 kiharcolt faultot és 4 eladott labdát, ünnepelni nem volt oka.

A Falco KC Szombathely színeiben viszont ismét sikernek örülhetett Perl Zoltán, aki a Kaposvári KK legyőzéséből 19 pontot (6/8 dupla, 0/2 tripla, 7/8 büntető), 5 lepattanót (4 védekező + 1 támadó), 5 gólpasszt, 8 kiharcolt faultot, illetve 2 eladott labdát vállalt magára – azaz az imént említett játékostársakhoz hasonlóan 30 VAL-t ért el 28 perc alatt.

A játéknap legjobbja is vesztes csapatból érkezik, az Alba Fehérvár ugyanis kikapott a Duna Aszfalt-DTKH Kecskeméttől. A fehérváriaknál Vojvoda Dávid 27 pontnál (7/8 dupla, 1/7 tripla, 10/11 büntető), 6 lepattanónál (4 védekező + 2 támadó), 1 labdaszerzésnél, 8 gólpassznál, 7 kiharcolt faultnál és 1 eladott labdánál állt meg, ami kereken 40 VAL. Ehhez 30 percet kellett a pályán töltenie.

Sok győztes játékos nem került a mostani forduló csapatába: a Pécsi VSK-VEOLIA légiósával, Justin Windell Gordonnal folytatjuk a sort. Ő a Szolnoki Olajbányászt keserítette 32 perc alatt 17 pontos (2/3 dupla, 2/4 tripla, 7/9 büntető), 6 lepattanós (mindegyik védekező), 4 labdaszerzéses, 3 gólpasszos, 6 kiharcolt faultos, 3 eladott labdás játékával. Két pont előnye így is maradt a Szolnoknak, így Gordon csak a 28 VAL-jának örülhetett.

A KTE-s Kemal Karahodzsics 31 VAL-ja is kellett az Alba legyőzéséhez: 19 pont (4/9 dupla, 2/2 tripla, 5/7 büntető), 8 lepattanó (6 védekező + 2 támadó), 2 labdaszerzés, 5 gólpassz, 6 kiharcolt fault, 2 eladott labda volt a mérlege a találkozón, alig 25 perc alatt – Vojvoda után a játéknap második legjobb egyéni teljesítménye is az Alba–KTE meccsről érkezett.

Jó egyéni teljesítményekből nem volt hiány az Alba és a KTE meccsén. Fotó: hunbasket.hu

A forduló magyar csapata:

Pongó (1) – Perl (3) – Vojvoda (1) – Eilingsfeld (1) – Karahodzsics (1)

A magyar ötös Alba-játékossal kezdődik: Pongó Marcell csereként jutott el 26 VAL-ig 27 perc alatt. Ehhez 22 pontra (5/5 dupla, 4/7 tripla), 3 védekező-lepattanóra, 2 labdaszerzésre, 2 gólpasszra, 2 kiharcolt faultra, 1 blokkra és 3 eladott labdára volt szüksége.

Perl Zoltán és Vojvoda Dávid teljesítményéről már írtunk.

Ahogy az szóba került, az ASE-nak nem jött össze a siker a ZTE ellen, Eilingsfeld János igyekezete ellenére sem. A paksi magasember 33 perc alatt 15 ponttal (5/9 dupla, 0/1 tripla, 5/6 büntető), 8 lepattanóval (5 védekező + 3 támadó), 1 labdaszerzéssel, 2 gólpasszal, 5 kiharcolt faulttal, 1 eladott labdával, azaz 24 VAL-lal zárt.

Kemal Karahodzsics mutatóit már felsoroltuk.

VAL = dobott pont + lepattanók + szerzett labda + gólpassz + kiharcolt fault + blokk – eladott labda – rossz dobás
(Zárójelben, hogy ki hányadszor szerepel az adott csapatban.)
Kiemelt kép: hunbasket.hu

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
DennisHeindrich Recent comment authors
Dennis
Olvasó

Biztos nagy öröm ez az Alba drukkereknek…..

Heindrich
Olvasó

Legalább Voja ki tud teljesedni a kompban. Ez a szezon már bukó, már csak egy év van hátra a szerződésből, azután irány a falko.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés