Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A 2022–2023-as bajnoki szezonban is névadó szponzorként segíti a Kecskemétet a DTKH:

:

A 2022–2023-as bajnoki szezonban is névadó szponzorként járul hozzá az élvonalban szereplő Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét működéséhez a Duna-Tisza közi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. A vállalat kiemelten fontosnak tartja a következő generációk jövőjének a megóvását, ennek égisze alatt különösen nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy lehetőségeihez mérten segítse az egészséges életmód és a sport térnyerését. Egyúttal aktív szerepet kíván vállalni a helyi közösségek támogatásában, így a helyi professzionális sport hosszú távú jövőjének a megalapozásában és megerősítésében, valamint az utánpótlás-nevelés biztosításában is.

A DTKH Duna–Tisza közi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. legfőbb küldetése a fenntarthatóság megteremtése. Kiemelten fontos a vállalat számára, hogy olyan kezdeményezéseket és ügyeket segítsen, amelyek az egészséges életmód és a sport térnyerését, ezáltal a magyar társadalom fejlődését szolgálják.

„Társaságunk ma már több mint másfél millió magyar állampolgár mindennapjainak a része, és a fentiek szellemében immár ötödik éve része a kecskeméti kosárlabdaéletnek is. Sőt, mondhatni, meghatározó része, lévén előbb kiemelt támogatója, majd 2020. október 2-tól, vagyis két éve névadó szponzora az élvonalba tartozó Duna Aszfalt-DTKH Kecskemétnek. Az NB I. A csoportos férfi-kosárlabdacsapat rendkívül sikeresen szerepelt a legutóbbi szezonban: a Magyar Kupában bronzérmet szerzett, míg a bajnokságot a negyedik helyen zárta. Örömünkre szolgál, hogy a most megújított együttműködésnek köszönhetően a KTE Kosárlabda Klub a 2022–2023-as bajnoki évadban is viseli a DTkH Nonprofit Kft. nevét” – mondta el Agatics Roland, a DTKH Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A Magyarország második legnagyobb hulladékgazdálkodási közszolgáltatójának az élén álló szakember hozzátette: „A sport az állandó fejlődésről, a határaink feszegetéséről, a jobb és még jobb teljesítményről szól – mindezek pedig tökéletesen illenek vállalatunkra és szemléletére is, a hulladékok elszállításától, hasznosításától és végső ártalmatlanításától kezdődően jelentős fejlesztéseinken és társadalmi szerepvállalásainkon keresztül a környezettudatos gondolkodás népszerűsítéséig. Ez utóbbiban kiváló partnerként tekintünk a KTE Kosárlabda Klubra.”

„A sport sok más mellett felelősségre is nevel. Felelősségre, amely a sportoláshoz kötődik, de egyben a példamutatás felelősségére is. A sportban élők, leginkább természetesen itt a sportolókról van szó, tisztában vannak azzal, hogy példaképek, tetteikkel, mondataikkal, viselkedésükkel mintát is adnak. Nagy öröm számunkra, hogy a DTkH Nonprofit Kft. vezetői megfelelő partnert látnak a klubunkban, sportolóinkban a törekvéseik megvalósításához. Az, hogy idén már harmadik éve lesz a DTkH Nonprofit Kft. névadó szponzora a kecskeméti kosárlabdának, egyrészt visszaigazolás számunkra, visszaigazolás a céljaink, a munkánk és az elhivatottságunk kapcsán. Másrészt pedig óriási bizalom, ami persze felelősséggel jár, és mi örömmel dolgozunk azért, hogy megfeleljünk a társaság bizalmának” – hangsúlyozta Sörös Jenő, a KTE Kosárlabda Klub Kft. ügyvezetője.

Szerző: Komáromy András

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés