Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A 2020/21-es szezon legjobbjait díjazták Zalaegerszegen

A legjobb felnőtt férfi játékos Szabó Zsolt lett.:

:

Harmincadik alkalommal díjazta a Zala Megyei Kosárlabda Szövetség a megyei kosárlabda élet legjobbjait. Rendhagyó módon ezúttal a 2020/21-es bajnoki szezonra osztották ki a díjakat – írja részletes beszámolójában a ztekosar.hu.

Az ünnepségen Balaicz Zoltán polgármester a koronavírus járvány a város sportjára gyakorolt hatásairól beszélt. Elmondta, hogy az önkormányzat elkészített egy sportkoncepciót, amely az egyéni és a csapatsportágak jövőjét, támogatási rendszerét érinti. Infrastrukturális fejlesztésként a 20 milliárd forint beruházásból megvalósuló multifunkciós sport és rendezvénycsarnokot hozta példának.

Bodnár Péter, a Magyar Kosárlabda Szövetség főtitkára úgy fogalmazott, hogy egy rendkívül stresszes szezont hagyunk mögöttünk, melyben szinte egyedüliként a teremsportágak közül minden egyes bajnokságot végigjátszottak. A főtitkár a felnőtt és korosztályos válogatottak szerepléséről is beszélt.

A köszöntők után a díjátadó következett.

A 2020/21-es szezonban a legjobb férfi utánpótlás játékosnak Simó Bencét választották.

A legjobb felnőtt férfi játékos díjat Szabó Zsolt kapta, aki a válogatottal éppen Japánban vesz részt felkészülési tornán. A legjobb edzőnek járó díjat az U14-es csapattal ezüstérmet szerző Németh Csabát választották.

Mellettük a legjobb női utánpótlás játékos díjat Baa Dominika (Kanizsai Vadmacskák SE) kapta. A legjobb felnőtt női játékos díjat Miljana Dzombeta (ZTE NKK) érdemelte ki. A Megyei Bajnokság legjobbja Lovas Dávid (Kanizsa KK) lett. A Kosárlabdáért Zala Megyében díjban Dr. Kardos Csaba és Hodola Richárd részesült.

Zárásként Téczeli Tamás, a Baranya Megyei Kosárlabda Szövetség ügyvezetője és Ádám József, a Bács-Kiskun Megyei Kosárlabda Szövetség ügyvezetője adta át Dr. Villányi Antal elnöknek a gyémánt diplomáját és köszöntötték fel közelgő születésnapja alkalmából.

Fotó és forrás: ztekosar.hu

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
GaligoBuborkaHollóZTE_KKBascatbull Recent comment authors
Buborka
Olvasó

Miért rendhagyó, hogy a 2020/21-es szezon díjait osztották ki? Az lett volna rendhagyó, ha nem.

Holló
Olvasó

Jó látni a többségi tulajdonos úrat jobb oldalon. Történelmi év volt Balaicz úr az idei. A férfi csapat utolsó előtti, a női győzelem nélkül utolsó és jövőre 27 év után a B csoportban folytatják. Igaz náluk az elindulás is siker volt, talán kicsivel több segítséggel másképp alakulhatott volna a szezonjuk. Jó ezt a pandémia dolgot felhozni kifogásként,de nem csak Zalaegerszegen volt tavaly pandémia,hanem az egész országban. Ez történelmien gyengére sikerült. Minket szurkolókat az eredmények érdekelnek,nem a kifogások. Ennyi sikertelen szezon után már a kifogások ideje lejárt. Egy saját nevelést sem sikerült hazahozni pedig ön előszeretettel hangoztatja a lokálpatriótizmust. Nem sikerült… Olvass tovább »

Bascatbull
Olvasó

Nagyon nagy a kuss a csapat körül. Mindenki nekiállt lassan csapatot építeni, Egerszegen meg az új hobbi, hogy 2 hétig ugyanazt a posztot rakja ki a csapat minden social media oldalra. Számomra elég nyugtalanító.

ZTE_KK
Olvasó

Holnap bejelentik az egyik légióst, az a terv hogy az augusztusi alapozásra már minden játékos itt lesz.

Galigo
Olvasó

Kedves ZTE KK, várom az ígért bejelentést!

ZTE_KK
Olvasó

Ott a bejelentés, de ne tőlem várd, én is csak szurkoló vagyok 🙂

Galigo
Olvasó

Köszönöm, hivatalosnak tűntél!

Holló
Olvasó

Egerszegen az önkormányzatnak egy helyi értéke van azt kell védeni. Kuss van a csapat körül? Ezeknek a kommunikáció gyengéjük…egy a lényeg tiltani mindenkit,aki negatívan nyilvánul meg. Engem is letiltottak, de leszarom a véleményem elmondom nem fogják ezzel be a szám. Undorító az egész. Ilyen undorító vezetés nem volt a ZTE élén sosem…hányni lehetne. KÖSZÖNJÜK BALAICZ ÚR EHHEZ (IS) AZ ASZISZTÁLÁST!!!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés