Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A 11. forduló csapata

Debreceni játékos lett az MVP.:

:

A 11. forduló után ismét jelentkezik szokásos rovatunk. Ezúttal is szigorúan a VAL-értékeket vettük figyelembe.

A legjobb ötös ezúttal csak légiósokból áll, a magyar csapatba pedig két honosított, a válogatottban is szereplő kosaras kapott helyet.

A 11. forduló csapata:

Moody (2) – E. Washington (1) – Edwards (1) – Rivers (1) – Carter (4).

A debreceni Stefan Moody lett a forduló MVP-je. 39 perc alatt = 30/15-ös pontmutató + 5 lepattanó + 5 gólpassz + 6 kiharcolt fault + 1 blokk – 4 eladott labda – 3 fault – 7 elrontott dobás = 35 VAL.

Nem sokkal maradt el tőle (34 VAL) honfitársa, Eric Washington, aki egyre megbízhatóbb teljesítményt nyújt az újoncnál. 33 perc alatt elért 23/3-as pontmutatója, 5 labdaszerzése, 5 kiharcolt faultja, 4 gólpassza, 3 lepattanója győzelmet ért a KTE ellen. A negatív oldalon 1 eladott labdája és 1 faultja szerepel.

A körmendi Justin Edwards lett a legjobb bedobó. 32 perc alatt 28 VAL-értéket gyűjtött, ehhez 18/3-as pontmutatóra, 9 lepattanóra, 4 gólpasszra, 1 blokkra, 2 kiharcolt faultra, 2 labdaszerzésre, 4 személyhibára, 3 eladott labdára és 4 elrontott mezőnydobásra volt szüksége.

Magas poszton két soproni légiós található: Demetre Rivers az egyik, aki 36 perc alatt 24/12-es pontmutatóig, 5 lepattanóig, 4 gólpasszig, 1-1 szerzett és eladott labdáig, 3 blokkolt dobásig, 2 faultig és 4 kiharcolt személyhibáig jutott. 34 VAL

A másik Eric Carter, aki 29 perc alatt 14 ponttal (mindössze 2 rontott mezőnykísérlet), 9 lepattanóval, 6 kiharcolt faulttal, 2 személyhibával, 1 labdaszerzéssel és 1 gólpasszal zárt. 27 VAL

Eric Carter alig rontott dobást (fotó: sakc.hu)

A 11. forduló magyar csapata:

Govens (5) – Perl (6) – Ferencz (1) – Szabó Zs. (5) – Karahodzsics (5).

Darrin Govens remekül szállt be a padról a Szeged ellen, 25 perc alatt 21/15-ös pontmutatót, 6 gólpasszt, 3 labdaszerzést, 2 lepattanót, 2 kiharcolt faultot, 2 személyhibát és 1 eladott labdát tett hozzá a közöshöz. Ő azért szerepelt a magyar csapatban, mert pályára lépett a magyar válogatottban is (28 VAL).

Darrin Govens jól szállt be a padról (fotó: hunbasket.hu)

Perl Zoltán nevéhez 26 perc alatt 12 pont, 7 gólpassz, 3 lepattanó, 2 szerzett- és 2 eladott labda, 3 kiharcolt fault, valamint 1-1 kapott és adott blokk fűződött a Paks elleni rangadón. 20 VAL.

Perl Zoltán hatodszor a legjobbak között (fotó: hunbasket.hu)

Ferencz Csaba a DEAC ellen is kitett magáért. 30 percet töltött a pályán, 17/9-es pontmutatóig (5 rontott mezőnykísérlettel), 6 lepattanóig, 2 gólpasszig, 1 labdaszerzésig, 1 kiharcolt faultig és 2 személyhibáig jutott (22 VAL).

Szabó Zsolt közel állt a dupla-duplához Jászberényben, 29 perc alatt 9 pontot dobott és 14 lepattanót szerzett, volt 1 blokkja, 1 labdaszerzése, 2 eladott labdája, 3 faultja és 4 kiharcolt személyhibája. 23 VAL.

A honosított Kemal Karahodzics került a magyar ötösben a palánk alá. Hiába volt csapata legjobbja, a KTE kikapott Oroszlányban. 30 percet töltött a pályán, 11 pontig, 10 lepattanóig, 5 kiharcolt személyhibáig, 2 gólpasszig, 1 labdaszerzésig és 2 faultig jutott. Ő azért szerepelt a magyar csapatban, mert pályára lépett a magyar válogatottban is (24 VAL).

(Zárójelben, hogy ki hányadszor szerepel a csapatban)

Címlapfotó: deac.hu

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
russelalbaKulipintyo1derrylLedon GreenVadkakas Recent comment authors
russelalba
Olvasó

Fehérvár Kaposvárral játszott, nem Szegeddel.

Kulipintyo1
Olvasó

Így van sem Govens sem Karahodzics nem magyar. Nevetséges, hogy ide soroljátok őket…

derryl
Olvasó

Govenst jó lenne már helyre tenni! Magyar válogatott, de a bajnokságban légiósnak számít. Akkor nem kellene a magyarok közé válogatni! Róka fogta csuka.

Vadkakas
Olvasó

Ezen a képen Moody testbeszéd: ‘jól van mondjad, de majd én csinálom ahogy kell’

Hajrá DEAC!

Ledon Green
Olvasó

Az a helyzet,hogy ez a valóságban is így van!Ezt a 4 öltönyös fiatal bohócot a szakmai vezetésből kiröhögik a profi játékosok! Ez a Kovács egy bohóc bábfigura! A Berényi meg kevés ehhez a szinthez! De amúgy az micsoda,hogy a Berényi lemond,de ugyanúgy a csapatnál van,vezeti az edzéseket és a meccseken is ül a padon és adja a taktikai utasításokat???? Ez megalázó a vezető edzőnek és a játékosok előtt is hiteltelen ez az egész. Szóval paródia! Nem elég hogy a Berényinek az NB1 magas mint disznónak az ólajtó,még a nála is gyengébb Kovácsot is folyamatosan alázzák ezzel aszituációval! Vezetőség!!!Ébresztő! Nem vágjátok,hogy… Olvass tovább »

pbask
Vendég
pbask

Turner? Taylor?
(Szívesen)

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

😀

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés