Connect with us
Hirdetés

Utánpótlás

U18-as fiú Eb: nagyon kikaptunk a fehéroroszoktól

Gyorsan eldőlt a mérkőzés.

Magyarország - Fehéroroszország 72-97 (12-27, 21-21, 25-34, 14-15)

U18-as B divíziós fiú Európa-bajnokság, Románia, Nagyvárad
Csoportkör, 3. forduló

Magyarország: Kenéz 4, Pallai 13, Valerio-Bodon 18/3, Fekete -, Krasovec 4. Csere: Kármán 3, Kass 10/6, Kiss B. 7/3, Radics 13/3, Takács -, Kiss D. -.

Fehéroroszország legjobb dobói: Barysevich 23/3, Navoichyk 18/12, Hests 13/3.

U18-as fiú válogatottunk ma kora délután Fehéroroszország ellen játszott a B divíziós Európa-bajnokság csoportkörének harmadik fordulójában.

Pallai Tamás kosarával indult a mérkőzés, de összességében jobban kezdtek a Barysevich vezette fehéroroszok, három és fél perc után már 7 pont előnyük volt (4-11). Triplák is beakadtak a túloldalon, gyakorlatilag semmi nem jött össze a mieinknek, akik a 8. perc közepén már 14 pontos hátrányban voltak (8-22). Ellenfelünk ebben a szakaszban egyértelműen jobban játszott, 15 pont volt a különbség 10 perc játék után (12-27).

A második negyed elején is folytatódott a tendencia, a 14. perc közepén már 21 pont volt a két csapat közötti távolság (16-37). Pallai kosarával és büntetőkkel csökkentettük lemaradásunkat, a 17. perc közepére visszajöttünk 12 pontra, a fehéroroszok azonban néhány pillanat alatt visszaállították a közte 19-et. Bár a negyed vége a mieinknek sikerült jobban, ugyanúgy 15 pontos hátrányunk volt a félidőben, mint az első negyed után (33-48).

A fordulást követően Valerio-Bodon Vincent és Pallai révén faragtunk hátrányunkból, de gyakorlatilag mindenre volt válasza a több lábon álló, több kiváló teljesítményre építő fehéroroszoknak, akik tartósan 20 pont környékére, sőt, fölé növelték a differenciát. volt már 25 pont is a különbség, de Valerio-Bodon két büntetőjével és triplájával csökkentettük hátrányunkat (53-73). Kiss Benedek is kintről volt eredményes, majd később egy szerzett labda után is ziccerből, de a Sekushenka elleni második sportszerűtlenből 4 pontot kaptunk, a negyed legvégén pedig szerencséje is volt Fehéroroszországnak, amely 24 ponttal vezetett 10 perccel a vége előtt (58-82).

A negyedik negyedben már leginkább csak a különbség volt a kérdés, miután nem sikerült jól indítanunk ezt a felvonást. Pallai kettesével és Kass Balázs triplájával valamit faragtunk a különbségen, de beállt ez 20 pont körüli távolság. Nem nagyon potyogtak a kosarak, ami a fehéroroszok malmára hajtotta a vizet. Ellenfelünk 72-97-re győzött, így 1-2-vel állnak a mieink három fordulót követően.

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Szimbaviccmestercsocsahp12 Recent comment authors
Szimba
Olvasó

Pedig három felnőtt válogatott is játszott! 😂😂

viccmester
Olvasó

Sztojan Ivkovics!? Szalay Ferenc!? Bodnár Péter!? Mészáros Lajos!? Várady Klán!? Poór Péter?!
Forray Gábor!? A Rátgéber “Akadémia”…!?
Ki a feje!? Ki a hibás?!
Orbán Viktor TAO-ja!?
SOROS GYÖRGY!?

hp12
Olvasó

Még a B divízióban is ilyen kevesek vagyunk ? Szégyen !

csocsa
Olvasó

Ez nem a fiúk hibája, úgy néz ki,tényleg fejétől bűzlik a hal.😥

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés