Connect with us
Hirdetés

Utánpótlás

U18-as fiú Eb: nagyon kikaptunk a fehéroroszoktól

Gyorsan eldőlt a mérkőzés.

Magyarország - Fehéroroszország 72-97 (12-27, 21-21, 25-34, 14-15)

U18-as B divíziós fiú Európa-bajnokság, Románia, Nagyvárad
Csoportkör, 3. forduló

Magyarország: Kenéz 4, Pallai 13, Valerio-Bodon 18/3, Fekete -, Krasovec 4. Csere: Kármán 3, Kass 10/6, Kiss B. 7/3, Radics 13/3, Takács -, Kiss D. -.

Fehéroroszország legjobb dobói: Barysevich 23/3, Navoichyk 18/12, Hests 13/3.

U18-as fiú válogatottunk ma kora délután Fehéroroszország ellen játszott a B divíziós Európa-bajnokság csoportkörének harmadik fordulójában.

Pallai Tamás kosarával indult a mérkőzés, de összességében jobban kezdtek a Barysevich vezette fehéroroszok, három és fél perc után már 7 pont előnyük volt (4-11). Triplák is beakadtak a túloldalon, gyakorlatilag semmi nem jött össze a mieinknek, akik a 8. perc közepén már 14 pontos hátrányban voltak (8-22). Ellenfelünk ebben a szakaszban egyértelműen jobban játszott, 15 pont volt a különbség 10 perc játék után (12-27).

A második negyed elején is folytatódott a tendencia, a 14. perc közepén már 21 pont volt a két csapat közötti távolság (16-37). Pallai kosarával és büntetőkkel csökkentettük lemaradásunkat, a 17. perc közepére visszajöttünk 12 pontra, a fehéroroszok azonban néhány pillanat alatt visszaállították a közte 19-et. Bár a negyed vége a mieinknek sikerült jobban, ugyanúgy 15 pontos hátrányunk volt a félidőben, mint az első negyed után (33-48).

A fordulást követően Valerio-Bodon Vincent és Pallai révén faragtunk hátrányunkból, de gyakorlatilag mindenre volt válasza a több lábon álló, több kiváló teljesítményre építő fehéroroszoknak, akik tartósan 20 pont környékére, sőt, fölé növelték a differenciát. volt már 25 pont is a különbség, de Valerio-Bodon két büntetőjével és triplájával csökkentettük hátrányunkat (53-73). Kiss Benedek is kintről volt eredményes, majd később egy szerzett labda után is ziccerből, de a Sekushenka elleni második sportszerűtlenből 4 pontot kaptunk, a negyed legvégén pedig szerencséje is volt Fehéroroszországnak, amely 24 ponttal vezetett 10 perccel a vége előtt (58-82).

A negyedik negyedben már leginkább csak a különbség volt a kérdés, miután nem sikerült jól indítanunk ezt a felvonást. Pallai kettesével és Kass Balázs triplájával valamit faragtunk a különbségen, de beállt ez 20 pont körüli távolság. Nem nagyon potyogtak a kosarak, ami a fehéroroszok malmára hajtotta a vizet. Ellenfelünk 72-97-re győzött, így 1-2-vel állnak a mieink három fordulót követően.

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Szimbaviccmestercsocsahp12 Recent comment authors
Szimba
Olvasó

Pedig három felnőtt válogatott is játszott! ??

viccmester
Olvasó

Sztojan Ivkovics!? Szalay Ferenc!? Bodnár Péter!? Mészáros Lajos!? Várady Klán!? Poór Péter?!
Forray Gábor!? A Rátgéber “Akadémia”…!?
Ki a feje!? Ki a hibás?!
Orbán Viktor TAO-ja!?
SOROS GYÖRGY!?

hp12
Olvasó

Még a B divízióban is ilyen kevesek vagyunk ? Szégyen !

csocsa
Olvasó

Ez nem a fiúk hibája, úgy néz ki,tényleg fejétől bűzlik a hal.?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés