Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Stefan Szavics is Körmenden folytatja – HIVATALOS

Antonisz Konsztantinidesz: “Sokoldalú kosarasról van szó”.:

:

Egy sokoldalú szerb kosarassal bővült a keretünk – írja az Egis Körmend honlapja.

Kiscsatárként, valamint erőcsatárként vethető be Stefan Szavics, akivel a mai napon szerződést kötött a csapat.

A szerb nemzetiségű kosaras 1995. december 13-án született 202 centiméter magas és fiatal kora ellenére nagy tapasztalatokkal rendelkezik. Már 19 éves kora óta játszik a legmagasabb osztályban, először hazájában a Konstantin Nis, majd a Tamis együttesét erősítve. Ezt követően két évet töltött Dániában, ahol a Horsens IC csapatában pattogtatott. A legutóbbi szezon ismét hazájában a Vojvodina alakulatában töltötte, ahol 30 mérkőzésen lépett pályára. Ezeken 12.9 pontot szerzett, 5.2 lepattanót szorgoskodott össze, kiosztott 2.3 gólpasszt és 1.2 labdaszerzéssel segítette együttesét.

Antonisz Konsztantinidesz jó véleménnyel van az új szerzeményről:

Egy rendkívül sokoldalú kosarasról van szó, több poszton bevethető és képes segíteni a csapatot. Játszhat hármas és négyes poszton köszönhetően, hogy remekül dobja a hárompontosokat, emellett támadásban kiválóan játszik és nemcsak labdával, hanem labda nélkül is képes megbontani ellenfelünk védelmét. Magassága dacára gyors kosarasról van szó, amelyet saját palánkunk közelében is jól tud kamatoztatni.

 

 

13 hozzászólás

13
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
RedbidcsakakörmendJR.BenitezArtur Dokinick19 Recent comment authors
JR.Benitez
Olvasó

Akkor még egy PF, és egy C kell és kész az MTE. Külső posztokra Fepu, Mócsán, 2 légiós plusz a fiatalok bőven elég. Palánk alatt meg lesz 4 használható plusz Balogh pár percre.

jozsi67
Olvasó

Nagyságrenddel jobb csapat lesz, mint az elmúlt két év forrásszegényes időszakában. Mondjuk ez illendő is, ha azt veszem, hogy a csapat hírnevéhez méltó módon, nem csak csapatként fogják a kosérlabda Fradijaként emlegetni majd a Körmendet. Hanem sportcsarnokaként is. Fideszes berkekből úgy hírlik 8 milliárdos beruházás lesz a körmendi. A miniszterelnök maximálisan mellette áll.

csakakörmend
Olvasó

Ki hívott minket valaha is rajtad kívül a kosárlabda Fradijának? Maradjunk a földön, ne gyártsunk baromságokat légyszíves, és a végén lesz okunk örülni! Valahogy sosem sült el jól, ha nagy arccal mentünk neki egy szezonnak!

Redbid
Olvasó

A jövő évi csapattal kapcsolatosan annyiban igaza van, hogy biztosan több lesz a mozgástér, elég ha csak a városban zajló és induló beruházásokra gondolunk 🙂

Artur Doki
Olvasó

Hát nem tudom…
A Vojvodinás paraméterek rendben de a többi azért nem túl vaskos azt megelőzőleg
2 szezon Dániában:
( 11pont,5.5pattanó,3 gp …10pont,4.4pattanó,3gp)
Tamis 2 szezon: 8.8pont-5 patt-2gp
5pont-2.8patt-1gp

Az edző bízik benne,hajrá….

KovàcsIstvàn
Olvasó

Várjátok csak meg a ZTE bejelentését!!!! —állatok a bokátokig fog érni!!!

crazybasket
Olvasó

Varnado és Gibbs is a kalapban van még náluk!?

SárgaPárna
Olvasó

Srárics?

SárgaPárna
Olvasó

Azért az durva, hogy az új ügyvezető, a Kozmor, két nap alatt két szlovén válogatottat is igazolt, akik korábban Koszovóban nyomták… Durva…

Senki
Olvasó

Az a durva hogy tudsz még írni.. ennyi idő után végre Körmendel kapcsolatba valami és nem is 1 cikk,biztos bevetetted mindkét kezed a hegyezéshez….

egismte1
Olvasó

Az a durva, hogy még nem basztak pofán

jozsi67
Olvasó

Nagy a frusztráltság ugye ?

nick19
Olvasó

Nem sok közöd van a témához. Amerikai és szerb a két légiós, legalább olvasni és értelmezni tudnál. Ha pedig megpróbálsz leírni egy nevet, azt legalább pontosan kellene. Már csak tiszteletből is, akárkiről van szó. De ez sem sikerült.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés