Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

40 millió forintot ad a Kaposvár új szponzora

Puska Zoltán: Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy jelen lehetünk és ebbe a körbe tartozunk.

  •   :

:

Jelentős összeggel, negyvenmillió forinttal támogatja a 2020/2021-es szezonban a Kaposvári KK csapatát a Szabadics Zrt. építőipari vállalkozás – írja beszámolójában a delfinek.hu.

– Egy közelmúltban megjelent elemzés szerint a huszonhárom megyei jogú nagyváros összköltségvetését tekintve Kaposvár fordít legtöbbet sportcélokra – mondta bevezetőjében Szita Károly, Kaposvár polgármestere. – Ez büszkeséggel tölt el bennünket, mert a sportlétesítmények fenntartásán túl, egészen az ifjúsági sporttól kezdődően a felnőtt sport támogatásáig öleli fel a felmérés a sport iránti hozzáállásunkat. A sportot az egyik legfontosabb egészségmegőrző eszköznek tartjuk, kortól teljesen függetlenül. Gyerekkorban a tanórai úszásoktatással kezdjük és ha nem is lesz belőlük élsportoló a mozgást megszerettetjük. Ehhez ifrastruktúra is járul. Csak az elmúlt éveket figyelembe véve épült egy csodálatos sportcsarnok, egy FINA-szabvány szerinti uszoda, emellett több szabadtéri grundot és kondiparkot is átadtunk. Tudjuk biztosítani a mozgáslehetőséget azoknak, akik élni akarnak ezekkel. Jó érzéssel tölt el bennünket, hogy egyre többen sportolnak Kaposváron. Jó érzéssel tölt el az is, hogy erre munkára felfigyelnek mások is és segítenek berendezni a kirakatot. Ezt jó értelembe vegyék, hiszen egy-egy sikeres profi eredmény mindig hoz magával újabb és újabb fiatalokat, akik kedvet éreznek az adott sportág űzésére. A profi élsportot azért is működtetjük – azon túl, hogy jó olvasni és látni az eredményeket – mert azt a célt is szolgálja, hogy a fiatalok látják, érdemes csinálni. Adjon és szerezzen kedvet az adott sportág űzésére. Csakúgy, mint az elmúlt esztendőben, ebben az évben is a Szabadics Zrt. úgy döntött, hogy két kiváló sportegyesületünket támogatni tudja. A szerződés 40-40 millió forintról szól.

– Az elmúlt évben a Rákóczit támogattuk és polgármester úrhoz hasonlóan én is azt gondolom, a gyerekek előtti példamutatáshoz szükség van úgymond a kirakatra – mondta Kovács Tamás, a Szabadics Zrt. elnöke. – Olyan példákra, amelyeket maguk előtt látnak és követendőnek tartanak. Cégünk egyik alapmottója, hogy próbáljunk összhangba kerülni a környezetünkkel. Ami azt jelenti, hogy abból, amit megtudtunk termelni, vissza is juttassunk valamit a társadalomnak. Mi elsősorban a gyerekeket és az ifjúságot szoktuk támogatni, ezért működik a Szabadics a gyermekekért alapítvány is. Társaságunk egyéni vállalkozásból nőtt az elmúlt harmincegy évben a magyar építőipar jelentés szereplőjévé. Két alapértéket tartunk magunk előtt. Az egyik a minőségi munka, ami bizalmi kérdés, a másik pedig az adott szó szentsége. A társadalmi felelősségvállalás másik alappillére, hogy profit nélkül nincs nonprofit. Ahhoz, hogy támogatni tudjunk, meg kell teremteni az alapját. Bízunk abban, hogy ahogy eddig is, a jövőben is szerepet kapunk kaposvári és Somogy megyei munkákban. Bízom abban is, hogy jó helyre kerülnek a támogatásaink, valamint eredményesen szerepelhetnek majd a csapatok és a vírus nem lehetetleníti el a szereplést. A játékosok pedig igazi példaként jelennek meg a gyerekek előtt.

– Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy jelen lehetünk és ebbe a körbe tartozunk – mondta Puska Zoltán, a Kaposvári Kosárlabda Klub Kft ügyvezetője. – Nagyon sok, közel háromszáz gyerek tartozik az utánpótlásunkhoz. Nekik az a céljuk, eljussanak az élsport szintjére. A csapatunk költségvetésének igen jelentős részét kaptuk meg, amelyért nagy köszönet jár. Polgármester úrnak is köszönjük ezt a lehetőséget, hiszen az önkormányzati támogatás mellett ez az összeg a működésünk biztosítéka. Nagyon hektikus évadot írunk. Az előző is zaklatott módon ért véget a vírus miatt. Azt gondoltuk, az ősztől már könnyebb lesz. Igazából nem lett az, viszont mindenki azon van, hogy be lehessen fejezni a bajnokságot, illetve hétről-hétre szerepelni tudjunk, még ha zárt kapuk mögött is. Több felületen elérhetőek a meccsek, így azt gondolom, hogy a szereplésünk és ez a médiafelület biztosítja a szponzornak azt a teljesítés igazolást, melyet a bizalmával elvár tőlünk. Reméljük, a Kaposvári KK méltón szerepel a bajnokságban és méltón képviseli majd a cég nevét a mérkőzéseken.

Fotó: delfinek.hu

  •   
7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Kováts ImrebakibaVicces fiú vagy, SullyBezseSchwarzkopf Recent comment authors
bakiba
Vendég
bakiba

Nagyon érdekelne, hogy milyen önkormányzati megrendeléseket kapott a cég és mennyire túlárazva, hogy a mai időkben 40-40 milliót tesz bele a sportba és nem tao-s vonalon. Komoly megbízásuk lehet, aminek ez nyilván feltétele volt. De végül is ok ez.

Kováts Imre
Olvasó

Miért is OK az “irányított sorsolás”?

Bezse
Olvasó

Mik azok a mediafelületek ahol lehet nézni a meccseket ? ( a mindigfoson kívül)

Hagyadmár...
Olvasó

Puska Úr az az utolsó mondat nem kellett volna. 6pontos negyedekkel méltó módon szereplünk!

Schwarzkopf
Olvasó

Hadjad,azt hiszi a suliba van!!
Amúgy ez a 40 milla pont elég lenne egy épkézláb edző pár éves fizetésének,mert Ádám kávéja már évekkel ezelött lefőtt.Főleg az általad említett 6 pontos negyedek a bizonyítékai,na meg a vereség/győzelem aránya!!!

Vicces fiú vagy, Sully
Olvasó

Hadjad? Úgy fest, neked sem ártott volna a “suliba'” bejárnod néha…

Schwarzkopf
Olvasó

Lehet több szakma van a kezembe mint neked.(3)
Viszont azt rem vágod h Puska a Zrinyi igazgatója is egyben,akinek ez volt a nyilatkozata —–>”Azt gondolom, hogy a szereplésünk biztosítani fogja a szponzornak azt a fajta teljesítésigazolást, amelyet bizalmával elvár tőlünk”
Ez a nyilatkozata a kaposvarmost.hu-n jelent meg!!!
Itt vajon mire gondolhatott? A 6 pontos negyedekre???Szerintem ezt a nyilatkozatát nem gondolta át rendesen!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés