Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

3×3-as világbajnokság: ellenfelet kapott magyar válogatott

Bécsben folytatódhat a sikertörténet.:

:

Miután tegnap férfi válogatottunk is kiharcolta a részvételt a május 30 – június 4. között rendezendő bécsi 3×3-as világbajnokságra, örömünkre mindkét felnőtt nemzeti csapatunk képviselteti magát a tornán. A Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) ma közzétette a csoportok beosztását, miszerint női válogatottunk a C csoportban az Egyesült Államokkal, Kanadával, Mongóliával és Csehországgal csap össze, a férfiak pedig a D csoportban Hollandiával, Mongóliával, Svájccal és Japánnal néznek farkasszemet – írja az MKOSZ honlapja.

A 40 válogatottat – 20 férfi és 20 női – felvonultató világbajnokság első játéknapján, vagyis május 30-án (kedden) elsőként női együttesünknek szurkolhatunk. Földi Attila gárdája 11:25-től Mongóliával, 15 órától pedig az Egyesült Államokkal mérkőzik. A következő játéknapon mutatkozik be a Csirke Ference vezette férfi válogatott, 12:00-kor Mongólia, 14:25-kor pedig Svájc ellen. A teljes táblázat erre a linkre kattintva érhető el.

A BB1.hu és az MKOSZ megállapodásának értelmében a magyar válogatottal foglalkozó cikkeinket Facebook oldalunkon lehet kommentelni. Ezt a cikket: itt.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés