Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

“37%-os dobóteljesítménnyel nem lehet mérkőzést nyerni”

Edzői nyilatkozatok a vasárnapi bajnokik után.:

:

Atomerőmű SE – Sopron KC 75-80 (22-15, 15-16, 21-22, 17-27)

Csirke Ferenc, ASE: Szeretnék gratulálni a Sopronnak, tulajdonképpen mondhatjuk azt is, hogy egy egylabdás mérkőzést nyertek meg. 37%-os dobóteljesítménnyel nem lehet mérkőzést nyerni. A második félidő elején visszaengedtük az ellenfelet, sok volt az erőlködés, pedig amikor járt a labda folyamatosan és megtaláltuk az üres helyzeteket akkor be is találtunk. Nekünk ezt a játékot kell játszanunk, de ehhez mindenkinek partnernek kell lennie. Megyünk tovább, készülünk a Nyíregyháza elleni találkozóra, hiszen nincs sok időnk a következő megmérettetésig.

Kosztasz Flevarakisz, Sopron: Szeretnék gratulálni mindkét csapatnak, kemény mérkőzés volt a mai, de erre számítottunk is. Az ASE egy nagyon jó csapat, hazai pályán a nyitófordulóban az Albát verték meg, tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk. Jó a tranzíciós játékuk és van egy elképesztően jól teljesítő Eilingsfeld Jánosuk. Tulajdonképpen elmondhatjuk, hogy a negyedik negyedre “ért be” a csapatunk, szívvel, lélekkel küzdöttünk, együtt harcoltak a játékosok. Sok új játékosunk van, de úgy gondolom most kezdik megérteni a filozófiánkat, véleményem szerint jó úton haladunk. Készülünk a következő találkozóra, ahol hasonló mentalitással szeretnénk játszani. Mégegyszer gratulálok az Atomerőműnek és a csapatomnak is.

Egis Körmend – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét 74-75 (18-17, 18-14, 13-24, 25-20)

Kocsis Tamás, Egis Körmend: Gratulálunk a Kecskemétnek. Úgy érzem, hogy meg kell találnunk a helyes utat, nagyon gyorsan, mert folyamatosan meccsben vagyunk, szerdán már Euro Cup mérkőzés jön, és meg kell találnunk a győztes mentalitást. Nem vagyok elégedett a mutatott játékkal, a játékosoknak pedig sokkal inkább be kellene tartani az edző által kijelölt taktikát.

Forray Gábor, KTE: Sajnos Körmenden eddig mindig szimpatikus vesztes voltunk, azonban ma végre 13 év után újra nyerni tudtunk itt. Ez számunkra óriási dolog, a hazai csapatot 70 pont környékén tartottuk, és egyenrangúak voltunk minden szempontból. Büszke vagyok a csapatra, hogy 4 győzelemmel kezdtük a bajnokságot, jól felkészültünk a Körmendből, és a kulcsszituációkból mi jöttünk ki jobban.

Fotó: ASE Facebook

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés