Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

22/22 – A Falco már biztosan ott lesz a kupadöntőn

Az első félidőben tizenegy triplát szórt a bajnok, a másodikban mindössze kettőt. Elveszítette hazai veretlenségét a KTE.

KTE-Duna Aszfalt - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 81-93 (21-23, 24-30, 23-16, 13-24)

Bajnokság, 4. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
V.: Benczur T., Praksch P., Balogh Gy. (Fekete L.)

KTE: Wittmann 12/3, Thomas 17/6, Djeraszimovics 23/6, Djuraszovics 13/9, Karahodzsics 11/3. Csere: Vukcsevics -, Lewis -, Révész 3, Kucsera -.

Falco: Váradi 12/12, Perl 15/3, Benke 11/6, Krivacsevics -, Reddic 18. Csere: Filipovity 14/3, Curry 10/6, Hooker 8/6, Lake 2, Washington 3/3.

A negyedik fordulóból elhalasztott mérkőzést pótoltak december első napján. A hazai pályán még veretlen Kecskemét nagyon fogadkozott, hogy legyőzi, és megállítja a zsinórban huszonegy győzelmet számláló bajnokot.

Perl és Váradi hármasával indult a meccs, a másik oldalon ehhez Djeraszimovics csak egy büntetőt tudott hozzátenni. 7-0-val fordított a KTE, amely előbb 14-9-re, majd 16-11-re is vezetett, amikor Benke ért el 3+1-es akciót. Az utolsó percben már 19-23-ra is vezetett a bajnok, végül Karahodzsics büntetői után 21-23-as állással zárult az első negyed.

Hooker faulttal együtt dobott kosarat, de a büntetője kimaradt, 7/10 triplánál jártak a vendégek, de 29-28-nál újra a hazaiak vezettek. A második etap derekán, 36-34-nél Vukcsevics akasztotta sportszerűtlenül Perlt, majd a Falco kilencedik hármasa után, 38-41-nél Forray kérte ki a meccs első idejét. Két és fél perccel később, 40-46-nál aztán a másodikat is. Jóval agresszívebb lett a vasiak védekezése. Benke dudaszós hármasával 45-53-mal fordultak a csapatok. 11/17 volt a sárga-feketék triplamutatója.

Reddic tízre növelte a különbséget. Esett a színvonal, lassan csordogált a mérkőzés. A huszonhetedik percben 58-61-re feljött a Kecskemét. Djeraszimovics hármasával már csak egy volt a Szombathely előnye (61-62). Filipovity kapott technikait reklamálásért. Karahodzsics egy hármassal egy pillanatra vissza is vette csapatának a vezetést. A harmadik negyed Thomas hármasával zárult (68-69).

Thomas sikeres büntetői után újra a KTE járt előbbre. 73-71-nél Okornra is fújtak egy technikait. Három és fél perccel a vége előtt 79-79-nél érkezett Váradi negyedik hármasa. Curry ziccerét követően a reklamáló Forray is technikait kapott. Benke büntetője kimaradt, de nem sokkal később értékesített egy ziccert. 79-86, 2:18 volt vissza. A végére szétesett a KTE: Filipovity egy perc alatt kétszer is könnyedén szerzett kosarat. 79-90-nél Forray még időt kért, de innen már nem volt visszaút.

A Falco sorozata folytatódott, a Kecskemété megszakadt.

HIRDETÉS

123 hozzászólás

123
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
21 Comment threads
102 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
37 Comment authors
moldi56deinosuchusJu1Vincent Vegaapafibeni Recent comment authors
donnarumma
Olvasó

“A kutya ugat, a karaván halad”

RRichieG
Olvasó

A Besiktas meccs után ezt nem írtad 😂😂😂

donnarumma
Olvasó

Ezt Ti írtátok Te szerencsétlen

donnarumma
Olvasó

Pedig írhattam volna ,mert oda is ugattál

Roundmend
Olvasó

Országos és klubtörténelem, robog a falco, egyben a csapat, doszta lóvé stb stb…de ami még eszembe jutott a kommenteket végig pörgetve…a legszánalmasabb legprovokatívabb legpszichopatább szurkerük a fostos párna…ha győz a csapat,ha rekordot állít,ha pozitív esemény van,sehol egy gratula egy szép volt fiúk,sehol semmi…egy ilyen “sportembert” nem csak az ellenfél szemszögéből, hanem elsősorban a hazai klub helyében likvidálnék mindenhonnan,akinek a színei alatt undorítóskodik hétről hétre. A sajátjainak kellene legelőször elhatárolódni az ilyenektől hiszen ilyen helyzetekben jól látszik,lehet hogy nem velünk van,de a sajátjaival sem!

pbask
Vendég
pbask

Sose volt szombathelyi,egy idióta emőkeklón,akinek Körmenddel szemben vannak álmatlan éjszakái igy a sárgafeketék égísze alatt éli beteges és elnyomott vágyait.
Annak idején emlőke is szombathelyinek indult..

Downtown
Vendég
Downtown

Attól még titeket “képvisel”, akkor is ha Ti nem tehettek róla.

..és elhatárolódást nem olvastam még Tőletek. Ellenben jópár szurkertársad nyomja neki a pluszot 🙂

derryl
Olvasó

A zsák, és a folt!

Emőkefan
Olvasó

Akkor olvass vissza! Volt már elhatárolódás. Véleményem szerint jobb lenne a fórum, ha a saját névvel kellene bejelentkezni.

J.R.Benitez
Olvasó

Downtosn! Sárgapárna ellen Pbask Marillion és én is többek közt szólt már. De olaj75 vagy Ricsifiú trágár komnentjei vhol elsiklanak az éterben…..

RRichieG
Olvasó

Mi volt a trágár, a közpénz, a cumi, vagy a 49 pont?
Ja nem, rájöttem: a Magyar Kupa 😂😂😂

J.R.Benitez
Olvasó

Volt annál cifrább is te is tudod….

donnarumma
Olvasó

Gájricsi!
a kis olajkad-tudod a szovetseg csapata-5 meccsel járult már hozzá a 22-es sorozathoz

RRichieG
Olvasó

Az ezüst-szériátokhoz mennyivel járultunk hozzá te matekzseni? 😂😂😂 (gondolom nullával, mert a vereségek nem számítanak bele a győzelmi sorozataitokba…)

Marillion
Olvasó

Igy van J.R Benítez…..vagy mindenkit ha még van ilyen….vagy senkit!

Falcomarci
Olvasó

Ezt càfolom,valamennyi jó érzésű Falco drukker elhatàrolódik attól amit az a gecis szàjú csinàl,sőt még az USB is!Sajnos a jelenlegi rendszer nem engedi,hogy hozzàférést kapjunk az eredeti névhez és címéhez,de nyugodj meg,addig jàr a korsó a kútra ..,..

Marillion
Olvasó

Elhatárolódunk,irtunk már neki itt páran hogy ezt ne tovább…de azt nem tilthatjuk meg neki hogy folytassa,…arra ott van a BB1 ! Addig meg ha tetszik ha nem azonosítanak vele…..És pirulunk….

Rouge
Olvasó

GRATULA a Kecskemétnek,
töredék pénzből becsületesen helytálltak
a közpénzzel kitömött Falco ellen.

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Fóbiás bohóóóóóc! 😂😂

2lee14
Olvasó

Fáj fáj fáj ,ha 10 év után már nem ülhetsz a trónon!

donnarumma
Olvasó

Teljesen jogos a gratuláció!Pont ezért volt óriási dolog, hogy az OSE leiskolázta, a közpénzzel egy évtizede kitömött olajkát..Felháborító, hogy a semmire herdálják el idén az olajkánál a közpénzt!

drszepkaroly
Olvasó

“Van egy óriási különbség:
mi nem vertük szét a konkurenciát.

Élni és élni hagyni…”

Itt és most kérdezném meg a paksiakat, mit szóltak akkor, amikor jött a piros telefon Horváth Ákos és Vojvoda esetében. Nem tehettek semmit. Pont mint az átkosban…

Az MKOSZ az Olaj KK miatt szétverette
a teljes magyar bajnokságot. Nem elég, hogy bevezette a középszakaszt, még azt is megengedte, hogy játék nélkül, maximális pontszámmal csatlakozzon be, miután kihagyta a teljes alapszakaszt.

Ennyit a hagytuk élni a konkurenciát hazugságodról.

deinosuchus
Olvasó

Rouge, én is utálom őket mint a sz@rt, de semmi nem fog változni ezektől a beírásoktól. A dolgok így is úgy is mennek a maguk útján és aminek meg kell történnie, az meg is történik.
Egyszer minden birodalom megbukik, addig is nézzük csendben mint az öreg Obi Van, ahogy hallani kósza pletykákat, nem kell hosszú éveket várni, hogy újra örömtáncot járjunk, amiben lesz egy kis káröröm is……
És előbb-utóbb a Hali is visszajut az NB1-be……

Marillion
Olvasó

Az arra illetékesektől miért fosol megkérdezni,hogy miért döntöttek úgy hipp hopp befejezik a szolnoki pénzesőt/közpénzt és most Szolnok helyett Szombathelyre utalnak….Miért rajtunk Falco szurkolókon kéred ezt számon….én sem kértem számon Szolnokiaktól amikor egyszerre akár három fronton szerepeltették hogy miből tudták ezt megoldani….

redmiller
Olvasó

Szerintem ez egy baromi jó meccs voot! Kár itt Falcosnak, kecskemétinek bírózni! Itt is, ott is volt hiba! Nem ezen múlt… Az az igazság, hogy ez a Falco egy szenzációsan összerakott csapat! Rosszul megy ennek, annak, akkor is elbírják, mert olyan erős keret! Büszke vagyok a csapatomra, mert még Okorn sem mert annyira rotálni, mint szokott! Több játékos a szokásosnál is többet játszott és 37-38 percig partiban voltunk! Sajnos sok hibát vétettünk, főleg az utolsó negyedben! Kevesen vagyunk, de Fofó így is nagy csatára késztette a KTEvel ezt a baromi erős caapatot! Egyszerűen elfáradtunk! Kis rotáció, nagy iram! Ez nékünk… Olvass tovább »

Szabó Ferenc
Olvasó

Nagy gratula a csapatnak szívét lelkét kitette mint mindig de most győzött a nagyobb játékerőt képviselő Falco . Azért jó volt látni 35 perc környékén nagyon is partiban voltunk és idegeskedés jelei előjöttek a vendég arcokon . De mig mi elrontottunk az utolsó 3 percben szinte minden ami már a fáradság rovására is írható ők profi módon ez kihasználva egyértelművé tették az utolsó percre már a végeredményt! Jó színvonalas és izgalmas meccset játszott a két csapat ! További sok sikert a Falconak !

YoWassupFam
Olvasó

Üdv mindenkinek!Nem szoktam kommentelni de már a falco-Olaj meccs után is elgondolkodtam,hogy hozzászólok az eseményekhez DE nem értem a kedves Szolnoki szurkoló társaimat mi a fenét kell háborogni azon, hogy most Szhelyen van annyi della mint ami nekünk volt 2009-2019-ig? Akkor nem volt baj hogy nálunk játszott a fél válogatott? MO. sajnos ilyen szinte minden sportban van 1 tehetősebb csapat akik évtizedenként kb. váltják egymást. Ez az évtized a milyenk volt a kövi a falcoé aztán lehet nekik még ennyi se lesz és 4-5 év múlva mondjuk a Körmend lesz a pénzeszsák csapat de amiben én a legjobban bízok hogy… Olvass tovább »

Rouge
Olvasó

Van egy óriási különbség:
mi nem vertük szét a konkurenciát.

Élni és élni hagyni…

A Falco miatt Mészáros szétverette
az Olaj KK-t,
Mészáros miatt Nyergesnek mennie kellett,
az Olaj KK addigi jól felépített rendszere Nyergessel, Báderrel és a csapattal együtt megszűnt létezni.

ML. úgy volt vele,
hogy ha már komolyan invesztál
a szombathelyi kosárlabdába,
akkor biztosra megy,
ugyanúgy, ahogy ezt az üzleti életben is teszi:
kinyírta az első számú konkurensét…
ML. nyomására
Orbán elküldte a selyemzsinórt Nyergesnek,
és szétverték az Olaj KK-t.

Úgyhogy nincs itt semmiféle kettős mérce,
mi anno hagytuk élni a konkurenciát,
az Olajkát viszont a Falco miatt szétverték.

Ennyi a sztori.

redmiller
Olvasó

Nem is Simicska miatt… Az Olaj nem bukik, nem kell Nyergesnek leadni a csapatokat, ha Simicska nem oda köpik, ahonnan a megbízásokat kapta… Ez volt a peche, hogy üzlettársak voltak és Simicska elszabadult… Rossz oldalra állt

Rouge
Olvasó

“… Az Olaj nem bukik, nem kell Nyergesnek leadni a csapatokat, ha Simicska nem oda köpik, ahonnan a megbízásokat kapta… Ez volt a peche, hogy üzlettársak voltak …” A G-nap 2015-ben volt, akkor szakított Orbán és Simicska, Nyerges mégis négy évig maradhatott és maradt az Olaj élén. Még négy évig maradt, most viszont távoznia kellett… Nyerges távozása nincs összefüggésben Simicska ejtésével. Jött Mészáros a Falcóhoz, komoly pénzeket invesztált a Falcóba, és a szokásához híven kinyírta a konkurenciát. ML. nyomására Orbán megnondta Nyergesnek, hogy távoznia kell, és így gyakorlatilag szétverték az Olaj KK-t… Hogy nézett volna már az ki, hogy egyrészt… Olvass tovább »

J.R.Benitez
Olvasó

Ezt ki mondta neked? Nyerges Orbán vagy Mészáros?

Rouge
Olvasó

Talált.

donnarumma
Olvasó

😂😂😂😂😂beteges..zubbonyt rá!”ML. Nyomására Orbán mondta Nyergesnek”
Te meg pont hallottad😂😂😂

J.R.Benitez
Olvasó

Rouge! Ne haragudj de csak a gyűlölet beszél belőled. Az pedig ciki. 2 dologra hívnám fel a figyelmed.. 1. Nektek volt sokszor 5 válogatott játékosok akik mind a közpénz miatt mentek oda, semmi közük nem volt Szolnokhoz. Nekünk van 2 saját nevelés akikhez 2!!!!! Magyar válogatottat igazoltunk. Ki vert szét kit???? 2. Kicsit nézz utána mikor mi javában évekig konszolidáltunk és vicces csapatunk volt ti sztár légiósokat fizettetek. Kelley Jurkunas Davis….. Arról mesélnél nekem picit???? Mégis vért izzadtatok ott ellenünk, itthon meg csúnyán buktatok. Tudod az volt az a meccs mikor Czicás olyan csúnyán kiakadt nem sokkal a vége előtt….… Olvass tovább »

Rouge
Olvasó

Oké, Benitez, én tudom, amit tudok, viszont kiváncsi vagyok, te hogy látod: mondd meg nekem, hogy szerinted miért távozott Nyerges az Olaj élèről? Mert ugye innen indul a történet, ha Nyerges marad, akkor Báder is marad… marad VOJA [nem ment volna külföldre, ahogy addig sem ment…], marad Tóth Ádám [Pór Peti nem jön, aki ugye Ivko embere, Ádám Ivko miatt menekült el Debrecenbe és nem azért, mert gyorsabb kosárlabdát akarunk játszani] és Benke is marad [azért VOJA mellett kosarazni az szerintem itthon a legmagasabb szint…főleg ha meg van fizetve]. Juhos mindenképpen jött volna hozzánk, aprópénzért is. És akkor már meg… Olvass tovább »

J.R.Benitez
Olvasó

Amiért korábban érkezett. Politika. Egyértelmű. De Nyerges nektek is közpénzt adott. Ez is egyértelmű. Ez nem zavart. Aztán fordul a kocka. Az zavar. Kérdezek vmit. Nyerges anno önszántából nyomta Olajt???? Dehogy. Mondták neki ha jót akarsz tolod a lopott pénzt. Kíváncsi vagyok ha balos városvezetés alatt is lesz lóvé, kire fogod? Lölőre? Az még tőled is vicces lenne

Rouge
Olvasó

Benitez, úgy látom nem akarod érteni:
a közpénz az közpénz,
nálunk is meg nálatok is,
de èn most nem erről beszélek,
hanem arról, hogy
A FALCO MIATT SZÉTVERTÉK AZ OLAJKK-T.

Ti vagytok ennek az egésznek a nyertesei,
a haszonélvezői és közvetve a kiváltó oka is.

Persze ez tudom, hogy nem zavar benneteket, nyugodtan drukkoljatok továbbra is a Falcónak, Mészáros csapatának,
a rendszer kegyeltjènek.

Legfeljebb ha valakiben van egy kis jóérzés,
az ezt befogott orral teszi…

drszepkaroly
Olvasó

“Van egy óriási különbség:
mi nem vertük szét a konkurenciát.

Élni és élni hagyni…”

Itt és most kérdezném meg a paksiakat, mit szóltak akkor, amikor jött a piros telefon Horváth Ákos és Vojvoda esetében. Nem tehettek semmit. Pont mint az átkosban…

Az MKOSZ az Olaj KK miatt szétverette
a teljes magyar bajnokságot. Nem elég, hogy bevezette a középszakaszt, még azt is megengedte, hogy játék nélkül, maximális pontszámmal csatlakozzon be, miután kihagyta a teljes alapszakaszt.

Ennyit a hagytuk élni a konkurenciát hazugságodról.

Praenoricum
Olvasó

Ezt a hülyeséget mennyi idő alatt raktad össze? Ez ahhoz kell, hogy jobban gyűlöld a Falcót? Ez a Nyerges-Mészáros összefüggés is hülyeség és a csapat szétverés is. Egyetlen Szolnoki játékost vitt el a Falco, akit amúgy is leszóltál amikor átigazolt. Akkor miért nem a DEAC verte szét, amiért elvitte Tóthot, vagy miért nem az egészségügyi rendszer, mert lesérült a két ikon, vagy a Reggiana, mert elvitte Vojvodát. Vagy a Falco odaküldte Tóth Norbit, mint beépített ellenséget, hogy ne hagyja élni a Szolnokot? Az egész egy eszement összeesküvéselmélet. Oda lehet tenni a laposföldhívők mellé. A Mészáros és Falco összefüggést is feltárhatnád… Olvass tovább »

drszepkaroly
Olvasó

“Van egy óriási különbség:
mi nem vertük szét a konkurenciát.

Élni és élni hagyni…”

Itt és most kérdezném meg a paksiakat, mit szóltak akkor, amikor jött a piros telefon Horváth Ákos és Vojvoda esetében. Nem tehettek semmit. Pont mint az átkosban…

Az MKOSZ az Olaj KK miatt szétverette
a teljes magyar bajnokságot. Nem elég, hogy bevezette a középszakaszt, még azt is megengedte, hogy játék nélkül, maximális pontszámmal csatlakozzon be, miután kihagyta a teljes alapszakaszt.

Ennyit a hagytuk élni a konkurenciát hazugságodról.

Rouge
Olvasó

Karcsi bácsi,
miért áprilisban lesz a kupadöntő?

Karcsi bácsi,
ki miatt vezették be az új légiós-szabályt?

drszepkaroly
Olvasó

A válogatott összetartása miatt. (A Falcónak mi lesz februárban? Semmi)

A válogatott miatt.

Öngól öngól hátán.
Mint Barcelona Baszkföldön.

Édes istenem…

Rouge
Olvasó

Karcsi bácsi…istenem…ha nem lennél naiv, azt mondanám hülye vagy… “….-ML. komoly pénzt invesztált a Falcoba, -Nyergesnek távoznia kellett az Olajtól, -érkeztek a válogatott játékosok Szombathelyre, -a BB1 ML. tulajdonába került, -és ugye még egy dolog: új légiós szabályt vezettek be. Az új légiós szabály lényege, hogy egyszerre csak négy légiós lehet a pályán, egy magyar játékosnak mindenképpen játszania kell. Az új szabály bevezetésével lehetett tudni, hogy azok a csapatok lesznek versenyképesek, ahol erős a magyar mag; a magyar játékosok felértékelődtek. Ezzel a szabállyal egyértelműen a Falcónak kedveztek. Ha visszagondolunk az előző bajnokságra, mondjuk a Jászberény csapatára, emlékszünk, hogy tavasszal sorban… Olvass tovább »

drszepkaroly
Olvasó

Az ok, hogy folyamatosan hazudsz, eg nem probléma tototól már megszoktuk. De legalább eszed lenne fiam… Csak egy maréknyi. Mint a lepkéknek. Nem több. Egy dologban volt igazad: A FALCO MEG FOGJA NYERNI A MAGYAR KUPÁT 💛🖤 Bocs, de ti mikor játszottatok a BL-ben? 🤔Nekem ez nem rémlik. Titeket ugyanis szopattak a BL-ben. Méghozzá elég rendesen. Állami pénzből. Pedig már akkor is kiváltságosak voltatok. Hiszen nektek nem kellett selejtezni. Minden más magyar csapatnak igen. Amikor titeket a BL-ben szopattak, a válogatottnak nem volt februárban fordulója. Ezért nem került át a kupa sem. Hiába lett volna jobb 13 csapatnak, az Olaj… Olvass tovább »

Rouge
Olvasó

Karcsi bácsi,
semmit sem értesz az egészből…semmit…
de mindegy is,
én befejeztem veled.

Nem vagy hülye,
csak valahogy nincs szerencséd
amikor gondolkozol.

donnarumma
Olvasó

Lassan el kellene rajta gondolkoznod, ki is a hülye?

moldi56
Olvasó

Szerintem meg oda kellene figyelni Rouge miket mond,meg miket ír,mert ő nem akárki.Én sem tudom hogy ő kicsoda fizikailag még nem találkoztam vele,legalábbis nem tudok róla.Valaki aki elég sokat tud és be is jönnek a jóslatai.Persze…le lehet hülyézni,a billentyű a kézben van,de ettől még nagyon sok dologban igaza van.Dehát szerintetek,hogy lehet igaza egy szolnokinak?

apafibeni
Olvasó

“-a BB1 ML. tulajdonába került,”
Nézd meg a Nyugat.hu impresszumát, aztán rájössz, hogy kinek a tulajdonában van a BB1!
Vagy már a Nyugat.hu is M.L-é???

donnarumma
Olvasó

Az április a válogatott progi miatt..
A légiós+ 1 u23 meg az olajka miatt…ha eddig lett volna oké..de szétverték szándékosan az osszes csapatot-köztük a Falcot, hogy csak az OLAJnak legyen esélye! 5 éve a legjobb fiatalok Beni és Zozó!Mikor kezdik el a kötelező U23 at? Beni 24 Benke24 Perl 24 Markó 23..
Persze Rudner Taiwo Pallai majd játszhat…Annyira megszoktátok, hogy minden a kezetekre játszik, hogy már egy semleges dolgon(pl.kupa időpont) is felháborodtok!
Az is nektek kedvez,mert egyelőre lof@sz van nálatok, nem csapat! Áprilisig meg lehet összehoznak nektek egyet megint KÖZPÉNZBŐL

donnarumma
Olvasó

Első számú konkurens???? Nem csak hazudsz, hanem nagyképű is vagy? Az MTE az első számú konkurens, mind az eredményük(ezüst)és a játékerejük na meg minden más miatt is! Befektetések és igazolások miatt ide tartozik még a Paks..Miert pont az Olajkát verték volna szét? Ahova most is dől a közpénz..
Ti csak küzdjetek az Albával(már ha megy),meg a Berénnyel, hogy ki a király a környéken!A sok közpénz, amit elköltöttetek, meg most látszik ahogy visszaüt! “Rád” fért volna inkább az oktatás fejlesztése..(lélegeztető gépeket én nem kívánok neked)

Rouge
Olvasó

“… Első számú konkurens???? Nem csak hazudsz, hanem nagyképű is vagy…”

Hú de nem értesz semmit (mondjuk ezt már legutóbb is bizonyítottad).

Az utóbbi két évben három döntőt játszottunk veletek, és mindet behúztuk.

Ezért kellett minket eltakarítani az útból.

Mi VOLTUNK az elsőszámú konkurens,
és most már NEM MI VAGYUNK…
a Falcót a mi szètverésünkkel
hozták helyzetbe.

Erről szól a történet.

Praenoricum
Olvasó

Szerintem meg arról, nehéz megemésztened, hogy van jobb csapat a Szolnoknál. Emiatt ilyen baromságot találsz ki. Az egész összeesküvés elmélet gyenge lábakon áll. Továbbra sem látom, hogy ML mennyivel és milyen módon van a Falcoban. Ha már rá hivatkozol ezt is kifejthetnéd. Addig az egész egy légből kapott kamu.
Azért lépett le Benke, mert olyan csapatban akart játszani, amelyik versenyképes, nemzetköziben is érdekelt. Ez ilyen egyszerű. Mellesleg kérdezem, hogy miért is törvényszerű, hogy Szolnokon legyen a legtöbb pénz? Hagyománytiszteletből?

Rouge
Olvasó

Hu bazmeg,
te aztán tényleg nem vagy képben…

Homlok Zsolti vagy a KG INVEST 2008 Kft. (Vulcano) neve semmit sem mond neked?

Praenoricum
Olvasó

Homlok Zsolt hogy és mennyivel szponzorálja a Falcót? KG Invest nem szponzora a Falconak. A Vulcano igen, de az hogy kapcsolódik mindehhez?

Rouge
Olvasó

“… KG Invest nem szponzora a Falconak. A Vulcano igen, de az hogy kapcsolódik mindehhez?…”

A KG Invest nem szponzora a Falcónak,
de a Vulcano igen….

😀😀😀👍

Kész, veled is befejeztem, állj be te is a sarokba Donnarumma és Karcsi bácsi mellé.

Van még olyan falcós, aki ennyire hülye?????

https://győr.cylex.hu/ceg-info/vulcano—kg-invest-2008-kft—-győr-752692.html

Praenoricum
Olvasó

Olyan cég, hogy KG Invest olyan nincs. Vulcano-KG Invest van. De azt tárd fel, hogy ez hogyan kapcsolódik Homlok Zsolthoz, és Mészáros Lőrinchez. Azt nem látom. A jelzőidet meg megtarthatod magadnak.

donnarumma
Olvasó

😂😂nyugodj bele az Olaj idén is több közpénzt kap mint a Falco…a többi, amit itt összehordasz csak rizsa.
Mint az “ország leggyorsabb autója”..

moldi56
Olvasó

Kapitális baromságokat írkálsz,azt tudod.

Vincent Vega
Olvasó

Szegény Rouge!!! Mindenki bántja a csapatod! Vigyázz magadra,mert ahogy látom felemészt ez a probléma,nehogy belebetegedj! Nyomokban tartalmaz igazságot amiket leírtál,de azért sok a spekuláció.

Marillion
Olvasó

Javaslatom neked Rouge,hogy meg ne állj ezzel a Falco kontra Olaj problémáddal a legmagasabb szintig….mert megüt a guta ha ezt gyorsan nem rendezed! Most már egyenesen a Parlamentet javaslom személyes meglátogatásra…az azonnali kérdések órája….na arra kérj időpontot..és szólalj fel….borítsd ki a bilít hogy ez igy nem mehet tovább ! Sok sikert….várjuk a fejleményeket…

majerle09
Olvasó

Nekem azért eszembe jut egy másik lehetséges végkifejlet is.
Mert mi van akkor, ha egyszer csak vége lesz a tündérmesének és befejeződik a közpénz becsatornázása?
Ha beszáll egy hóbortos milliárdos (NEM EGY KÖZPÉNZLOPÓ SENKIHÁZI, hanem egy piaci alapon sikeres cég pl.), akkor van csapat, különben meg nincs.
Kb így megy ez Ausztriában is…

derryl
Olvasó

Nem emlékszem, hogy abban az időben, mikor mi voltunk a No1, és jött a nyakunkba a rivális szurkolók részéről a fekália, minden undormány, ami elképzelhető, akkor is felháborodtál volna. Nincs semmi gond, csak megjegyeztem.

J.R.Benitez
Olvasó

Én soha nem szidtam ezért Olajt hidd el. De az milyen már hogy ugyanazt műveli Ricsirúzs amiért leundorítóztak pl minket is…. Nem is értem…. 10 év szép volt Nektek most meg kell próbálni ugyanezt önerőből is. Nincs semmi veszve először szakmai dolgokat kell nálatok rendberakni. Tudod mit? Szívből kívánom Oroszlány Szeged Jászberény stb csapatoknak hogy ők is legyenek az állam kegyeltjei majd. Mert ők is megérdemlik. Nem fogok mocskolódni ha tizedikek leszünk se…. Voltunk is ott, leszünk is. De ne legyünk ennyire gyerekek már….

moldi56
Olvasó

Nem tudom Benitez,de te rohadt ismerős vagy…segítesz?

YoWassupFam
Olvasó

Képzeld kedves derryl ugyan úgy felemeltem a hangom anno is:) lehet puffogni , okoskodni , politizálni de nem fog semmi se változni egyedül max a saját megítélésetek negatív irányba na meg persze minket normális Szolnoki kosár szerető szurkolókat is beáraztok… Elhiheted nekem(és az összes Szolnokinak szerintem) se tetszik ez a felállás de erre nem az a megoldás hogy tele okádjátok a falcos cikkeket , külön kedvencem amikor olyan cikknél is falco okádás van ahol közük sincs a dolgokhoz se nekik se nekünk DE ez igaz fordítva is amit remélek a Szhelyi szurkolok szintén kiosztják az érintetteket és legalább megprobálják észhez… Olvass tovább »

Rouge
Olvasó

Hát akkor tapsolj a Falconak,
aki miatt szétverték a klubodat, az OLAJ KK-t.

A rendszer kegyeltjèt lehet és kell is kritizálni,
akár a kulturális szcénáról,
akár a médiáról vagy a látványsportról van szó.

drszepkaroly
Olvasó

“Van egy óriási különbség:
mi nem vertük szét a konkurenciát.

Élni és élni hagyni…”

Itt és most kérdezném meg a paksiakat, mit szóltak akkor, amikor jött a piros telefon Horváth Ákos és Vojvoda esetében. Nem tehettek semmit. Pont mint az átkosban…

Az MKOSZ az Olaj KK miatt szétverette
a teljes magyar bajnokságot. Nem elég, hogy bevezette a középszakaszt, még azt is megengedte, hogy játék nélkül, maximális pontszámmal csatlakozzon be, miután kihagyta a teljes alapszakaszt.

Ennyit a hagytuk élni a konkurenciát hazugságodról.

YoWassupFam
Olvasó

Tapsol a halál. Egyedül annyit mondtam, hogy ezért okoskodni és balhékat generálni felesleges ez MO. vele járója. Ez a kritizálás téma meg nagyon bölcsész volt:) valahol van értelme de az nem a mi kis hazánk sajnos és nem ilyen formában ahogy azt itt teszitek klub hova tartozástól függetlenül mert nem ilyen a kritika amit ti csináltok. Erről meg, hogy szétvertek minket annyit mondok ezt az útat mi is megjártuk(Paks,Fehérvár), de semmi nincs kőbevésve , lehet nyáron kapkodjuk majd a fejünket,hogy milyen nevek jönnek hozzánk( vissza 😉 ) addig meg türelem. Én bizakodó vagyok a jövőt illetően.

2lee14
Olvasó

😂😂😂😂

laja
Olvasó

Nem nagyon tűnsz te Szolnokinak. Amikor mi voltunk toppon sokkal ocsmányabb támadásokat kaptunk ezüstfalváról. Most csak visszakapják. Emlékszel te még Bagárira,kétszóra,csabi55-re? Csak páran azok közül akik reggeltől estig ide hánytak. Egyébként jobb lenne ha a helyesírásra figyelnél inkább mint itt okoskodsz!

YoWassupFam
Olvasó

Azért nem tűnők Szolnokinak mert nem habzószájjal kántálom, hogy blabla KöZpÉnZ és társai? Ez nem foci ahol ez a normális sajnos… legalábbis én ebben hiszek. Igeb emlékszem rájuk és akkor is felemeltem a hangom, viszont ez nem ok arra , hogy mi is lemenjünk kutyába az ő szintjükre. Szolnokiak többsége nem ilyen amire nagyon büszke vagyok csak pár hangos ember miatt ez a látszat van meg a többségben de ugyan ez igaz pl Szhelyiekre is ott is a többség normális csak a párna gyerekek miatt nem ez van meg bennünk. Másrészt anno ha emlékszel minket se kellett félteni mi is… Olvass tovább »

Rouge
Olvasó

Nincs itt semmiféle kettős mérce,
itt a hangsúly nem a közpénzen van,
hanem azon,
hogy az Orbán-Mészáros nevével fémjelzett hatalom elzavarta Nyergest
és szétverte a klubodat, az Olaj KK-t azért,
hogy a Falcot helyzetbe hozzák.

Fentről a politika lenyúlt, és direktbe szétvert egy klubot és egy csapatot.

Utoljára ilyen az ötvenes években történt.

Ju1
Olvasó

Te tényleg beteg vagy Rouge…. Buta szopnoki paraszt…… okoskodás naaa az megy neked.

moldi56
Olvasó

Idióta labanc!

Vincent Vega
Olvasó

…és csak sír,csak sír. Elhiszem,hogy fáj hogy lelöktek a trónról és ezután már a király meztelen. Mit gondoltál örökké fog tartani a sikerszéria? Pár év és lehet a Falco is kieesik a NER kegyeiből,veszteni is tudni kell.Te nem tudsz,mert mint a hozzászólásaid is bizonyítják felsőbbrendűnek és okosabbnak érzed magad mindenki másnál. Te vagy az igazságos Rouge,mindenki hajoljon meg előtted. Hozzáteszem, vannak jó dolgok amiket írsz,csak magas lóról teszed,azt hiszed csak a te igazad létezik. Ezt most engedd el és nőj fel, viseld férfi módjára,ne sírj mint egy hisztis kisgyerek!

donnarumma
Olvasó

😂😂😂😂😂

Portik
Vendég
Portik

98%Hogy a Falco Megvédi a címét!A 2% Lake és Washington…

Best2
Olvasó

Falco cikk!!! A szolnokiaknak KUSS! Gratula ez is megvan. Nincs jobb hely, Szombathely

FALCO1980
Olvasó

Kapja itt a cumit mindenki,elég masszívan,szar lehet…

Master1
Olvasó

Gratulálok a csapatnak! Szenvedős meccs volt, de a 4. negyedben szerencsére sikerült keményíteni a védekezésünkön.
A harmadik negyedben azért a játékvezetők tevékenyen közreműködtek abban,hogy a Kecskemét meccsben maradt.
Washington mit keres itt még mindig ????Tényleg értékelném a teljesítményét ha olyan mezőnymunkát végezne, ami kompenzálná az óriási hiányosságait a támadó oldalon, de ezt se lehet elmondani az esetében. Bárki meg tudja verni egy-egyben, állandóan buta faultokat üt be, és támadó lepettanót szinte soha a védőt pedig akkor szedi le amikor a kezébe hullik. Nincs olyan eleme a játékának ami legalább a közepes szintet elérné.

Marillion
Olvasó

Washingtonnal kapcsolatban Kérdezd meg Okorn mestert…de szerintem felesleges….vagyunk még páran értetlenül ezzel a ragaszkodással kapcsolatban!Két variáció: 1. vagy nincs lehetőség komolyabb tudású légiósra cserélni…2. Vagy nincs a piacon jelenleg elérhető komolyabb játéktudással szabad légiós!

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

A 2.!

RRichieG
Olvasó

22/22…A BL cumik nem számítanak vereségnek?? A 49 dobott pont 😂😂😂
Bírók nélkül senkik vagytok.. Mondjuk velük is 😂😂😂

panzer
Olvasó

Anyád jobban szereti a cumit:)

pbask
Vendég
pbask

Próbálkozni szabad,de nálatok nem volt nagyobb égés mikor egy német középcsapat cipóra vert titeket.
Emlékszem,a Sport tv adta,még néztem is, szurkoltam nektek. Persze nem mindenkiben van ennyi meg.

deinosuchus
Olvasó

Rohadtul nem adta a sport TV de mindegy……

J.R.Benitez
Olvasó

Ricsifiú mikor lehet te még cumis voltál vagy az se, a Falco történelmének talán leggyengébb csapata 2,5 légióssal is bucira verte a sztár légiósokkal felálló csapatodat. Az volt a cumi barátom…..

deinosuchus
Olvasó

Mikor is volt ez? Szezon? Eredmény?

2lee14
Olvasó

Mi BL be dobtunk 49 et. De a világverő 10 évig királykodó olaj az újonc otthonában világverő légiósokkal, edzővel és magyarokkal 48 pontot szült össze 3 negyed alatt. És a végére sem kozmetikázta túl. De ezt nyilván tudod nyilván nézted. Saját házad táján sepregess mert annyi szemét van ott hogy van mit!

FALCO1980
Olvasó

Mi van richie,ennyire frusztlált vagy.Köpködj tökmagot,az megnyugtat!Egy próbát megér!😂

Marillion
Olvasó

Te a Falcoba már rég belebetegedtél….kitölti még valami más is az életedet,a mindennapokat?!

teliver
Olvasó

Szalay Ferenc meg Bodnár Péter fogja szétverni a Falcót, majd jövőre az U23-szabályával.

pbask
Vendég
pbask

Ha ettől tényleg utólag profitálni fog a magyar kosárlabda, ám legyen. De egy félidőn át kell lenni(ük) a pályán,attól minket túlzás,hogy szétvernek ezzel a szabállyal.

J.R.Benitez
Olvasó

Szép volt srácok! Fontos győzelem volt egy eddig otthon szenzációs KTE ellen. A fanyalgóknak csak annyit írnék: BL meccsek közt 2 dolog fontos: Ne sérüljön meg senki és valahogy nyerjünk. Ez eddig rendben van. Biztos lesz pár vereségünk hamarosan, de belefér. Vissza lehet nézni mikor Olaj nemzetköziben vitézkedett mindig akadt a bajnokságban pár érdekes veresége. Ez vele jár. Washington? Én nem szólok semmit. Egy dolog zavar, hogy posztok szerint szigorúan nézve ő az egyetlen négyesünk. Ezért feltűnő hogy eddig nem parádézik😂😂😂 Ja és Grat Kecskemétre is!!! FALCO!!!

pbask
Vendég
pbask

Hallgatva barátaim beszámolóját, Washington lassan eltáncolhatná a csárdás királynőt,szeret sokat ellépni.

2lee14
Olvasó

Szép volt Fiúk! Kte is jól játszott! Így tovább jövő héten is!
Hajra Falco!

donnarumma
Olvasó

Gratulálok a Kecsónak, nagyot küzdöttek! A végére elfáradtak.
Szép volt fiúk..de nem biztos,hogy mindig elég lesz 5 perc védekezés

Csakegyfan
Olvasó

Kupadöntő…álmodik a nyomor…
A lényeg megvan a Falconak: a győzelem és a hűtőmágnes Zozónak

pbask
Vendég
pbask

Azt tudjátok hogy azt basztatjátok, aki a legkorrektebb játékos a magyar mezőnyben? Utáljhatjátok a Falcot, de ti vagytok a legálszentebb szurkolók(és szerintem a legnyomorékobbak is),mikor az EB-n,VB-n meg tapsikoltok neki!

Ugyanitt kiváncsi lennék a nagy Keller világmegrengető statjaira,mikor több percet kap,mint Zozó valaha is kapott különböző állomáshelyein. 🙂

2lee14
Olvasó

Úgyse értik. Kár értük.

pbask
Vendég
pbask

Látva magas lájk arányot,feltételezem nem csak szombathelyi részről jött, más csapatok ellenszurkolói is belátják a tényt. Na ők szurkolók,a kosárlabdát szeretik; nem pedig egy jó ember,aki sosem ártott nekik mint való életben mint a pályán basztatását,folyamatos fricskázását mikor magyar válogatottként is kiteszi a szívét a pályára,nem csak a mezét,mint pár megfordult itt légióskodó ember,akik inkább turisták mert minden évben máshol játszanak,nem pedig megszakadnak a címeres mezért.
Többit nem nevezném igazi szurkolónak. Alkoholistának, hozzá nem értőnek,görénynek annál inkább.

pontaz
Vendég
pontaz

Látva hogy megint egy falcos kezdte a felkelést a birók miatt.. de legyetek ti megsértődve…

Downtown
Vendég
Downtown

Fepu korrektebb. de ezen nem veszünk össze.

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Te vagy az ricsikerúzs? 😂😂

FalcoParádé
Olvasó

Gyuri bácsi rátok is feladta a zakót!!! 💛🖤💪👊👏
Felkészül DEAC!!!

Stockalone
Olvasó

Szép volt fiúk!!!
Csak így tovább!
Washington 15 perc alatt -1 Val (1/4, 3 fault)…
Meddig még???

pbask
Vendég
pbask

De a statot böngészve legalább most nem vállalt annyit mint szokott,ez már haladás

Marillion
Olvasó

Hogy meddig? Mr.Okorn már eldöntötte hogy végig az úton a csapattal…úgy látja hogy elbírja ez a bő keret….

pbask
Vendég
pbask

Mondjuk itthon eddig láthatóan elbírja,nem is emlékszek ilyen csapatra,ahol a keretben nincsen egy power Forward 😀

Bozic
Olvasó

Gratulálok a csapatnak!
Nagyon jól játszott amugy a KTE is.

Ui.: várom már a bírók miatt győztünk mondatokat…..

Marillion
Olvasó

Fog jönni…nem kell siettetni….kapunk még cifrábbakat is…én már felkészültem…

Bozic
Olvasó

Mi sosem birunk jo jatekkal nyerni. Vagy a birok nyerettetik meg velunk a meccset, vagy szar az ellenfel.
Mar hozzaszoktam en is.

Zsarkov
Olvasó

Jól látjátok…, nem elég az anyagi lehetőségek brutális mértéke, nem elég az 5 légiós és a 4 válogatott, nem elég, hogy otthon mindig tolnak a bírók, úgy látszik, már idegenben is ez a tendencia…, de legalább a bl-ben a helyeteken vagytok!

2lee14
Olvasó

😂😂😂😂😂😂😂😂😂Ennyit értek többet nem😂😂😂😂😂😂😂

Zsarkov
Olvasó

Gondoltam, kicsit alájátszok a várakozásotoknak.

pbask
Vendég
pbask

Zsarkovnak megbocsájtjuk,nehéz feldolgozni hogy a sok arany után idén már csak a fekália ömlik a Tisza partjára.

2lee14
Olvasó

😂😂

2lee14
Olvasó

Lényeg hogy a Szolnokkal 10 éven keresztül minden okés volt! Jól látod!

Bozic
Olvasó

Múlt heten titeket is a helyetekre raktunk. 🙂
Mennyire volt megalázó amikor -38-nál Okorn mester szive meglagyult Draganon?:))))

Zsarkov
Olvasó

Legyél rá büszke…, 16-2 😉
Mi màr mindenhol voltunk…, ott is, ahol ti sose lesztek…, (kupagyőzelmek, Adria Liga, nemzetközi final fourok)…, te meg egy alapszakasz meccsre vered a melled… 🤣

2lee14
Olvasó

10 évi királykodás alatt ez a minimum.😉

Marillion
Olvasó

Ha mi is megkapjuk min. 10 évre azt a támogatást mint ti kaptátok eddig,akkor lehet miről beszélni….addig meg nevetséges ez az ideokádás….sőt egyenesen sportszerűtlen…

pbask
Vendég
pbask

Koops pajti kicsit benézte,bár reménykedni szabad,de inkább ne lottózzon.
22!
Pécsre meg pussszantás

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés