Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

2024-ig írt alá a Szolnok játékosa

“Óriási megtiszteltetés, hogy még három évig az Olajbányász játékosa lehetek.”



:

:

Két évvel meghosszabbította szerződését, ezzel a 2023/24-es szezon végéig a piros-feketéket erősíti az Olajbányász saját nevelésű játékosa, Pallai Tamás – jelentette be a klub honlapja. A hátvéd poszton bevethető fiatal kosaras további fejlődését a szakmai stáb kiemelten kezeli, azt szeretnék, hogy Pallai Szolnokon váljon meghatározó NB1/A-s játékossá.

– Tamás a Szolnoki Sportcentrum sportolójaként megjárta a korosztályos válogatottakat, jelenleg is az U20-as válogatott csapattal készül a nyári nemzetközi tornára – mondta az Olajofficial.hu-nak Pór Péter szakmai igazgató. – Tehetséges, szorgalmas és elkötelezett a sportág, s nem utolsó sorban az Olajbányász iránt is, nagy öröm, hogy ő is piros-fekete színekben képzeli el a jövőjét. Az előttünk álló idény nagy lehetőség számára, hiszen a fiatalszabálynak ő az egyik fő kedvezményezettje, azaz lesz játékperce arra, hogy megmutassa tehetségét. Amikor pályára került az elmúlt két idényben, akkor is bizonyította: méltó a bizalomra és a lehetőségre.

– A 2021/22-es szezonra még élő szerződésem van, de amikor a plusz kétéves hosszabbítás lehetőségét felvázolta a vezetőség, egy pillanatig sem volt számomra kérdés, hogy elfogadom-e – válaszolta a holnap kérdésére Pallai. Nagy bizalmat szavazott nekem a klub, amivel mindenképpen megpróbálok majd élni. Óriási megtiszteltetés, hogy még három évig az Olajbányász játékosa lehetek.

Fotó: Szolnoki Olajbányász Facebook

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
KovacsMilo Recent comment authors
Milo
Olvasó

Idén kiderül mekkora potenciál is van benne pontosan. Első számú fiatalunk lesz, lesz ideje bőven. A kérdés az, hogy Potocnik engedi-e játszani a játékát, vagy ugyanazt a játékot akarja vele játszatni, mint Rudnerrel. Csak mert Pallai nagyon nem catch&shoot játékos. Neki labda kell a kezébe, mert gyors, van betörése és súlypontemelkedése is. Olyan szerepet kellene neki adni, mint amilyet idén kapott Somogyi a Deacban és akkor van esély a fejlődésére. Hajrá Tomi!

Kovacs
Olvasó

Idén kiderül. A labdát feldobták, le kell ütni!
Élni kell vele!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés