Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

150 vendégszurkolóra, 2 mobil WC jutott Zalaegerszegen

Stárics Kornél azt mondja, mindent a szakhatóságok előírásának megfelelően szerveztek meg.:

:

A szombathelyi kosárlabda klub, a Falco KC Szombathely szurkolói keresték meg az ugytudjuk.hu szerkesztőségét azzal, hogy a vasárnap megszervezett Zalaegerszeg elleni idegenbeli mérkőzésen a vendégszektor kiszolgálása – véleményük szerint – borzalmas volt.

150 vendég jegyet kapott a szombathelyi klub, ez mind el is kelt. A 150 szurkolót azonban mindössze 2 mobil wc szolgálta ki – állítják.

A portál emailben megkereste Stárics Kornélt, a zalai klub ügyvezetőjét, aki válaszában azt írta: A ZTE KK Kft. – mint az NB1-es kosárlabda sportesemények szervezője – valamennyi hazai rendezésű NB1-es kosárlabda mérkőzés kapcsán a bajnoki szezonokat megelőző biztonságtechnikai jegyzőkönyvben foglaltak szerint jár el, amit szakhatóságok is jóváhagytak.

A drukkerek arra is panaszkodott, hogy a nekik felállított büfében a sör igen, ám az üdítő nem volt hűtve. Sőt, az italos palackok közvetlenül a radiátor elé voltak lepakolva.

A portál fotókat is közölt az állapotokról, itt.

67 hozzászólás

67
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
27 Comment threads
40 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
31 Comment authors
Horváth DezsődonnarummaPojacaNonameKimaran Recent comment authors
Horváth Dezső
Olvasó

Gyerekek itt arra megy ki a játék hogy a szurkolók össze ugorjanak !
A bb1 tudomásom szerint független portál?!
Ha így van akkos sok mindent másképp kelenne csinálni!
Ha meg nem tudnak függetlenek lenni akkor ne írjanak más csapatról!
Szezon kezdetén mindig azzal jönnek mi írtuk meg elöre …
Év közben meg máshonnan másolgatnak !
Lenne nagyon sok riport alany ..
Pl ott volt fepu !
De a facebookon nagyon sok kosárlabda oldal van ahonan lehetne csemegézni!

donnarumma
Olvasó

2 ír elő…ezt megint olyan írta, aki életében nem volt…
Tételezz7k fel, mindenki 1x használja(vagy mert már nem szomjas,vagy mert hölgy?)
1,5 perc/fő (bemegy,gatya le,megkeresi,becéloz,gatya fel,kezmosas,kimegy) ez 75 embernél 113 perc…végül is így kijön,hogy elég….
Ez szerintem semmi más mint egy kis odafigyelés-akarat kérdése! Amikor több vendég várható, több wc-t rendelnek…
A meleg üdítő,jéghideg öltöző, ezek olyan primitív, kicsinyes dolgok…egy kis odafigyelés semmi más

Pojaca
Olvasó

Most miért baj az hogy a zalaegerszegi ügyvezető úr otthagyta a székletmintáját az illemhelyiségben? Gondolta, vizsgálják meg, a munka a vérében van-e, vagy szarik rá? ?

Kimaran
Olvasó

Tehát volt hideg sör.. akkor mi a gond? 😀

Viccet félretéve időszerű az új csarnok Egerszegre. Szerencsére, itt igény van a jó kosárlabdára.( bár ezek az igènyek mostanában nincsenek sajnos túlságosan kielégítve)

Boban
Olvasó

Ha jók az ismereteim, akkor 200 résztvevőnként kell 1 db wc-t biztosítani rendezvényekre. Az, hogy ez elég, vagy sem, szubjektív, de ebből cikket írni az egy olyan mélység, amit nem gondoltam volna a bb1 szerkesztőségéről, pedig amúgy is nagyon lent vannak.

SzhelY
Olvasó

AFALCO ,,SZURKOLÓKNAK” legközelebb 4 fogásos vacsi is jár nem?!

Noname
Olvasó

Mit játszottatok Nyíregyházán?
A nyeles desszertet megkaptátok?

SárgaPárna
Olvasó

De meg ám a vitrinesek…

SzhelY
Olvasó

mint te te gyökér

SzhelY
Olvasó

mivan anyád adott pénzt mobilnetre megszpott érte

SzhelY
Olvasó

hajrá Körmend

SzhelY
Olvasó

kikaptunk és akkor mi van ,ha gyerünk akkor is fel kell kelni v a nagyvárosban máshogy van?

Ev.Ok.
Olvasó

Halkan megjegyezném, hogy a cikk nem az egerszegi szurkolók vagy a csapat miatt íródott, hanem a körülmények miatt, ha valaki azt gondolná, hogy ez a “figyelmesség” a Falco szurkolóinak szólt, el kell hogy keserítsem. Aki szerint ez így rendben van, valószínűleg soha nem volt a csapata idegenbeli meccsén Egerszegen, fotelben otthon szurkoló, vagy a meleg üdítőt leizzadja a meccs alatt, szóval Grat!

Tomi
Olvasó

Ezzel bebizonyosodott, hogy te nem voltál még a fotelon kívül, mert ahogy írtam mindenhol ez van, ahol olyanok az adottságok.
Erre szokták mondani, hogy kevésbé égetted volna magad, ha csendben maradtál volna.

Ev.Ok.
Olvasó

??? Nem, én nem voltam ???

Tomi
Olvasó

Igen, (ahogy írtam is) ez nyilvánvaló (a kínos szmájlik ellenére is).

Ev.Ok.
Olvasó

Ezek szerint Te sem szurkoló sem játékos nem vagy, különben hogy bántaná az érzékeny lelked a véleményem, csak nem betalált Tomi? Büfés vagy rendező vagy? Azok nem kínos szmájlik hanem kinevetősek mint ez is ?

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Tomi, mondjál már példát pls, hogy a jelenlegi A-s csapatoknál hol van az egerszegihez hasonló állapot? Nagyjából minden csarnokban megfordultam, de nekem nem nagyon rémlik ennyire rossz helyzet.
“mindenhol ez van ahol olyanok az adottságok”meg azt sejteti, hogy jónéhány csarnokban ez a helyzet. Kérlek írj egy listát róluk.

*Z*T*E*
Olvasó

30 éve ilyen a csarnok csak most felnőtt egy generáció akinek ha nincs kinyalva a segge akkor hírt csinál belőle.

donnarumma
Olvasó

30 éve lovaskocsival jártál…most meg reklamálnál ha késik a repülőd…

*Z*T*E*
Olvasó

30 éve anyád vagódeszkàjàra hajigàltàl mert nem láttál még kosarpalànkot most meg hogy van pénz a válogatottra nagy lett a pofàtok…
Aztán egy szorosabb meccsen úgy összeszarjàtok magatokat hogy nem elég a két toi-toi persze a meleg Cola volt az oka…

Ev.Ok.
Olvasó

30 éve vagy igénytelen… Mert szerinted ez rendben van…

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Hozzáteszem, hogy ez kurvára nem a zegi szurkolók ellen van, hanem a vezetőség felé kritika. Lentebb írta valaki, hogy ha már nem megoldható csarnokon belül a mosdó, akkor miért nem raknak le egy konténert? Jóval elegánsabb lenne, mint a szabályokra hivatkozni. Annyi hozadéka mindenképp lenne, hogy nem generálna a téma egy cikket a szagportálon.
Off: kitartást a Zete szurkolóknak. Az előző szezon végén írtam, hogy onnan már csak felfelé mehet az út. Továbbra is kívánom, hogy így legyen.

*Z*T*E*
Olvasó

Mekkora bohóc ez a portál!!!
Menjetek cirkuszba ???

Tomi
Olvasó

Pont ugyanez van egyébként mindenhol, ahol a csarnok adottságai miatt nem megoldott az, hogy biztonsággal tudjanak a vendégek is zárt mosdót használni.
Ugyanúgy kiraknak két ilyen bódét, aztán jó napot. Nyilván azért mert ez az előírás.
A fos bb1 meg pár kattintásért mindig is lealacsonyodott ilyen szintekre. Más meccsek után nem volt érdekes a 2 toi toi, de ha a házicsapat szarfalkó fröccsösei nem kapnak kaviárt, azt már mindjárt jó témának gondolják.
Ez van ha egy szennylap próbál szakmai portál lenni.
Na mindegy, a szánalmas falco sör legalabb rájuk rohad…

SárgaPárna
Olvasó

Na látom neked is megdugta a csajod valaki a szerkesztőségből. 🙂 🙂 🙂

Tomi
Olvasó

Aranyos ahogy erőlködsz hugyos, de a portál színvonala magáért beszél. Veled vannak egy szinten kb., ami valljuk be azért elég siralmas.

SárgaPárna
Olvasó

Akkor mi a faszért olvasod?
Én utálom a Tescót nem járok oda vásárolni, pláne nincs törzsvásárlói kártyám. (Mivel full sötét vagy, leírom egyértelműen, a mondat második felével arra utalok, hogy még regisztrálsz is…)

SzhelY
Olvasó

neked meg a főnököd a segged

Beniben
Olvasó

Mindazonáltal, hogy sajnálatos és nem kéne, hogy így legyen, hasonló tapasztalataink voltak az über-kultúrált Budapest, Gabányi csarnokában, ahol télen, mínusz fokban 1, azaz 1 db toi-toi volt kb 200 vendég szurkolóra…meg még a biztonsági őrök is faxkalapok voltak…(egyik szurkolótársunkat, aki betévedt a hazai illemhelyre, követték és felszólították, hogy fejezze be a tevékenységet, amit folytat, illetve folyat :)))…)
Peace!

Director
Olvasó

Stárics Úr nem csak a botrányos eredmények miatt vagyunk szarba hanem már a szar miatt is!

csakazete
Olvasó

Látom eggyel többen sírtok… Osztódnak az egysejtűek ?

Holló
Olvasó

Gondolom az is a szakhatósági dolgoknak volt köszönhető mikor három évvel ezelőtti Körmend meccsen kinn maradt a hazai szurkolók egy része és csak a félidőben tudtak bejutni…az idei Szeged meccsen is a csarnok előtti téren állt a sor mikor már az első negyed véget ért. Most pedig ez a wc-s dolog is…kár ezt ennyire felfújni! Stárics totálisan ALKALMATLAN!!! Ennyi az egész…

ZTEKK1979
Olvasó

Na megjött a másik károgó. Bár, mit is vártam kaptatok táptalajt Minden6ó barátoddal a hisztihez! Semmivel nem vagytok jobbak, folyamatosan a ZTE Kk rossz hírét keltitek amerre jártok……..

Holló
Olvasó

Igen tudom ezt már lerágtuk mással is,hogy mi bunkó tahók vagyunk itt minden baj okozói. Remélem az ügyvezető úr megjutalmaz az okos hozzászólásódért és te egyedül kapsz tőle egy Toi toi-t. Szerintem megérdemled! 🙂

ZTEKK1979
Olvasó

Nagyon boldog lennék egy Toi toi – ban ülve elgondolkodhatnék, hogy neked elég lenne e egy pszihiáter a gondjaidra vagy szükség lenne esetleg a zárt osztályra!

Director
Olvasó

A ZTE KK rossz hírét a botrányos, méltánytalan, megalázó, amatőr, tiszteletlen, arcpirító szerződések az évek óta megbukott sportdiplomácia a szakértő önkormányzat és a tudatlan döntések keltik!

ZTEKK1979
Olvasó

Na, az amit Ti műveltek sokkal jobb!

Zotyómotyó
Olvasó

Zolika! Te egy remek munkaerő vagy! Éjjel nappal nyalod a Kornél seggét, mondjuk, jobb mint, amikor a seggét nyalod.

Charlie
Olvasó

Én utoljára ott oldalba hugyoztam a csarnok falát inkább, minthogy bemenjek abba a retekbe. Menjen be és használja sokat, aki oda hozta. Csak a hölgyeket sajnálom.

crazybasket
Olvasó

Régen a fenti részen a palánk mögött volt a vendég wc, az vajon miért nem elérhető évek óta?

ZTEKK1979
Olvasó

Sajnos volt, hogy a vendégek leköptek leöntöttek hazai szurkolókat akik a vendég wc-nél ültek és ezután oda is “ütközősáv” kellet ami ugye ismét csökkentette a férőhelyek számát! ???

Dallas
Olvasó

Bocs,csak vizuális tipus vagyok,szinte láttam magam előtt ahogy büntetödobás közbe bepottyan a labda, a palánk túloldalán valaki meg belepottyant a másik “gyűrübe”,sárgapárna meg ugrik a lepiért és letépi.

🙂

ejjha
Olvasó

1: a 2 mobil WC vajon mióta van ott? Ha a mérkőzés előtt hozták, akkor a wc-ben uralkodó állapotokért a kedves vendégszurkolók tehetnek, ezért háborogni öngól jellegű.
2: -15 fokban is mobil wc-t szánnak a vendégszurkolóknak? Mert egy dolog a papíron megszabott minimum nyújtása.

3: Pár éve voltam ott vendégszurkolóként, akkor is mobil wc volt. Ez azóta rendszeres? Csak mert egy konténer wc-t odatenni csak igényesebb lenne. Mondjuk ha nem cél a vendégszurkolók maximális kiszolgálása…ez is ok, de egy kosárlabda “fellegvártól” én többet várnék.

Minden6ó
Olvasó

Összefoglalnám Stárius Cornélius munkásságát az elmúlt években:Ha a mekibe dolgozna mint pultos akkor egész évben eladott egy sajtburgert meg egy Közepes hasábot.Tavaly pedig 2db szívószálat!Az idei évben pedig az októberi nyitás után egy WC s kódot adott ki.Polgármester úr egyedüliként a földön bízik benne sőt megis erősíti a pozíciójában.Ezen a pottyantós sztorim megse lepődöm maradt már kint Körmend elleni rangadón bérletes, szponzor és törzsszurkoló is!Ha 1 milliárd lenne a Zete költségvetése talán elcsípnénk a 8.helyet.

csakazete
Olvasó

Csak sír és sír aztán még inkább sír… ???

ZTEKK1979
Olvasó

Azért remélem nem az asszonyt vitte el és ezért van benned ez a hatalmas gyűlölet!?!?

Rolex
Olvasó

Jajjj…
Az érzékenyített sárga férgek nem tudtak szarni-hugyozni??
???

ZTEKK1979
Olvasó

Kedves BB1!

Nagyon szépen köszönöm, hogy feldobtátok a kedd estémet!Remélem nem fáradtatok el nagyon az írásban és mostantól minden forduló után fényképes illusztrációk lesznek a wc-k állapotáról és lesz a forduló csapata mellett egy forduló klotyója című cikk is!

????????

Zotyómotyó
Olvasó

Kornél, Artúr, Zolika! Azért szeretünk titeket, mert már a pályán elért fantasztikus eredményeken kívül az “egyéb” vonalon is viszitek a jó hírünket.

Tomi
Olvasó

Komoly eszmecsere és kutatómunka előzhette meg ezt a nívós produktumot.
Gondolom miután sárgapárna behugyozott 2 fröccs után és felidézte a meccsen történteket, exkluzív interjút adott valami késdobalóban az ugytuggyuknak.

Mendez
Olvasó

Ha villany nincs WC honnan lenne denevér?

Tomi
Olvasó

Csak az igényes vendégeknek jár igényesebb kiszolgálás. Örülj hogy addig is melegben voltál!

Lacataylor
Olvasó

Sötét vagy, így is villog a negró a szádban!!!

Tomi
Olvasó

Na a bb1-nél már csak ez az ugytuggyuk a nagyobb gittegylet ?
Mindkét honlap színvonalat gyönyörűen prezentálja, hogy a szombathelyiek székletüritése a legkomolyabb téma, amit ki tudnak magukból szenvedni ?

vasipasi
Olvasó

Ez a duma a Stáricstól… A szakhatóságok kérték, hogy direkt összefosott budival és meleg jaffával várják a szurkolókat????
Ugyanez volt a helyzet egyébként, maikor mi játszottunk ott.

csakazete
Olvasó

Gratulálok a szerzőnek…. Pont erről kell szólnia ennek a csodás bb1-nek…
Hihetetlen hogy erről képesek voltatok cikket írni ???
???

Zotyómotyó
Olvasó

Vegyék fel a Zolikát, a mi kommunikációnkat is, hogy rendbe rakta. 🙂 🙂 🙂
Csak a fél ország röhög rajtunk, a másik fele meg már sajnos le se szar minket.

SárgaPárna
Olvasó

Ugye nem kell azt ecsetelnem, hogy a körmendi szurkolók ezt, hogy oldják meg? 🙂
Amúgy szerintem abba a klotyóba be kéne zárni egy napra Stárics Kornélt és a stábját, végiggondolhatják az életüket.

CsakazMTE
Olvasó

Még itt is velünk foglalkozol te takony

Egyébként gratulálok a bb1-nem hogy ilyen cikkek jelennek meg, de mit is várunk tőlük..

Tamás
Olvasó

A szar már a wcben volt érkezésünkkor!…
Biztos előtte valami Pécsi MUNKÀS járt arra…???

Mendez
Olvasó

Villany volt, vagy tábortűz mellett játszották a meccset?

pecs007
Olvasó

A szombathelyi szurkolók szarni, vagy meccset nézni mentek Zalaegerszegre?

Notorius Naftalinus
Olvasó

Képeket elnézve a célzás nem az erősségük 😀

Ev.Ok.
Olvasó

Képeket? Én csak egyet látok a “wc” ről… Neked meg a számolás nem az erősséged ???

Dallas
Olvasó

Na de kérlek ,sárgapárna a természet adta 5 cm-el hogy találjon bele,lehetnél megértöbb is vele 🙂

Mendez
Olvasó

Pécsen maguk alá szarnak és hugyoznak az emberek, Szombathelyen elmennek WC-re.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés