Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Szeptember 8-9. között rendezik a harmadik Sitku Ernő Emléktornát

A Honvéd, a DEAC és a Kecskemét vesz részt a tornán.:

:

Hagyományaikhoz híven idén is megrendezi a Sitku Ernő Emléktornát a Hübner Nyíregyháza BS, immáron harmadik alkalommal tisztelegnek ilyen formában is szeretett klubikonjuk és a magyar kosárlabdázás legendája előtt.

A szeptember 8-9-én rendezendő, négycsapatos viadal a a csapat felkészülésének egyik legfontosabb állomása lesz, a tavalyi tornához hasonlóan idén is három élvonalbeli gárda fogadta el a meghívásukat.

A tornán a Budapesti Honvéd SE, a DEAC és a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét vesz részt, a házigazdák mellett.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Közérdekű Közlemény Recent comment authors
Közérdekű Közlemény
Olvasó

épp most láttam a kislánya meccsét, nagyon ügyes volt. a trónörökös viszont sok mindent nem tud felmutatni a tengerparti nyaralásokon és a szép insta feeden kívül. talán még egy kosaras b.nőt, v.a.l.i.z-t (sopron, magyar válogatott), aki mellett született férj lehet, de amíg a kortársai a nyarat egyéni képzésekkel töltik, addig ő pihenget, és ez az álmoskönyv sz. nem vetít előre szép jövőt. az özvegy fotóival kb. 2 napja volt tele a reddit és a bulvár, mert ő meg a guns’n’roses koncertet az exkosaras p.a.c.h.m.a.n.n.p.e.t.y (csepel sc, médiaválogatott) szájában töltötte, nyilvánosan, szét is fotózták, videózták őket. ő sem egy éles kés… Olvass tovább »

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés