Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

13 ponttal verte a Falcót az Alba

Magabiztos fehérvári siker.

Arconic-Alba Fehérvár - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 93-80 (29-22, 20-15, 26-22, 18-21)

Bajnokság, 26. forduló
Székesfehérvár, Alba Regia Sportcsarnok
Játékvezetők: Győrffy Pál Attila, Nyilas István, Lengyel Ádám József (Hartyáni Zsolt)

Alba Fehérvár: Chambers 21/9, Balogh 2, Roberts 12/3, Barnett 7/3, Dickey 10. Csere: Vojvoda 23/9, Philmore 12/3, Kass -, Takács Mi. 6/6.

Szombathely: Pot 10, Tanoh Dez 4, Benke 7/3, Tiby 20, Keller 7. Csere: Kovács -, Pongó 16/6, Perl 12/6, Barac 4, Jordano -, Verasztó -.

Tanoh Dez duplája után Chambers és Tiby két-két büntetőt vágott be, majd az Alba irányítója egy triplát is bevágott. Pot kosarára is ő felelt azonnal, majd egy betöréssel is szerzett két pontot, Roberts triplájávak pedig ideiglenesen 6 pontra is ellépett a hazai csapat, Pot állította meg a futást (12-8). Barnett és Chambers is elsüllyesztett egy trojkát, erre csak egy ponttal tudott felelni a Falco, így Milos Konakov időt kért (18-9). Keller fejezte be a szünet utáni figurát, Chambers adott nagy passzt Baloghnak, Perl átadásából Tiby fejezett be egy gyorsindítást. Pongó büntetőivel zárkózott tovább a címvédő, Vojvoda szerezte meg első pontjait a mérkőzésen. Tiby saját rontott dobását tette vissza, aztán újabb duplája után a hazaiak is időt kértek (22-20). Dickey egyik oldalon lepattanót szedett, a másikon befejezett, Pongó küldte helyére a büntetőit, egy hosszabb kosárcsendet Vojvoda hármasa zárt le. Végül a negyedet is a magyar válogatott kettese zárta. 29-22

Úgy kezdődött a második negyed, ahogy az első végetért – Vojvoda-kettessel -, Pongó egy hármast zudított be, Baracnak Benke kaparta ki a gesztenyét egy támadólepattanóval. Vojvodára továbbra sem volt ellenszere a vendégeknek, három sorozatban bedobott büntetővel már 10 ponttal állt jobban az Alba, ezt Tiby orvosolta hamar, Chambers és Roberts játszott össze. Hosszú kosárcsendet Tanoh Dez tört meg, Roberts csak a második büntetőjét dobta be, Tiby kettesére Vojvoda egy triplával válaszolt, Milos Konakov pedig időt kért (43-33). Barnett zsákolt, Roberts ziccerezett, aztán két büntetőt is a helyére tett. Tiby állította meg a “vérzést”, majd Perl büntetett egy eladott labdát, a félidőre így 12 pontos volt a differencia. 49-37

Vojvoda vezetésével a második félidőt is a hazaiak kezdték jobban az első szűk 3 percben 8-2-t rohant az Alba, így már 18 ponttal vezetett. A 20 pontot is elérte már a differencia amikor Keller szerzett gyors négy pontot, Tiby pedig két büntetőjét értékesítette. Barnett és Pongó is közelről volt eredményes, Dickey dolgozott remekül a festékben, Perl egy triplát dobott (63-50). Chambers robogott végig a pályán, Roberts dobta be a büntetőit, aztán Pongó is. Egy időkérést követően egy triplával folytatta az irányító, ám ennek ellenére a negyedből hátralévő időben nem tudott közelebb férkőzni a Falco, 16 pontos előnyből várta a záró etapot az Alba. 75-59

A negyedik negyed első három percét valamelyest ugyan a Falco kezdte jobban, de az Alba hamar megfordította ezt és 19 pontra növelte előnyét. Pot 2+1-et mutatott be, Perl ziccere után Alejandro Zubillaga időt kért (83-69). Philmore faulttal együtt volt eredményes, Tiby tett vissza egy támadólepattanót, Philmore azonban egy hármast is bevágott. A maradék időben már nem volt kérdéses a győztes kiléte, az Alba magabiztosan nyert. 93-80

116 hozzászólás

116
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
17 Comment threads
99 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
31 Comment authors
O1GKosarasKaposkosár KKKVulcanohirskontra Recent comment authors
hirskontra
Olvasó

Csodás élmény volt a tegnapi győzelem, nagyon fontos volt mentálisan a csapatnak, hogy le tudtuk győzni a Falcót.

Egyébként mi vertük meg az alapszakaszban a legtöbb ponttal a szombathelyieket, és összesen mi dobtuk a legtöbb pontot (2444), a Falco a második ebben 2443 dobott ponttal. Megsüvegelendő!

Csak az Alba!

Kosaras
Olvasó

Szép volt! Jól is esett bár nem volt tétje már.

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a Fehérvárnak, ők ma tettek is a győzelemért. A Falco játékosok zöme fejben valahol elveszett egy jó ideje. Ilyen dobószázalékkal, ennyi eladott labdával és védekezéssel még ez a 13 pont is hízelgő. Statisztikát nézve igazából csak a triplákban volt szignifikáns különbség. Most véget ért a tétnélküli szakasz, innentől nem kellene több vereséget összeszedni. A következő három meccsből egy vereség a kupába kerülhet, a bajnokságban meg bár van hibázásra lehetőség az év zömét figyelembe véve illene verség nélkül végig menni. Ehhez biztosan fel kell szívnia magát pár játékosnak, mert az a forma, amit mutatnak, az igen messze van egy bajnoki… Olvass tovább »

mindenmentes
Olvasó

Örülök, hogy senki sem sérült meg egyik oldalról sem. Én az első félidőben nem igazán éreztem, hogy tét nélküli meccs lenne, inkább azt, hogy most nincs olyan extra formában a falco. Szerintem úgy jöttek ide, hogy megpróbálják megnyerni, viszont a koncentrációjuk az ma otthon maradt, bár nem is nagyon erőlködött senki. Mi meg végre nem szartuk össze magunkat tőlük. Remélem tét meccsre is rakunk el ebből a formából! Ebben a szezonban benne volt, hogy az utolsó meccsen dőljön el az alapszakasz elsőség, TV sehol.. Gratulálok a playoff csapatoknak, a többieknek meg sok sikert, kár lesz bárkiért, aki kiesik!

Johnyx
Olvasó

Szégyelhetik, magukat akik azt írták, hogy sima lefutott és unalmas a bajnokság!

heraklith
Olvasó

Emiatt csak a falkónak kell szégyenkeznie.

Johnyx
Olvasó

Te idiótább vagy, mint gondoltam! Menj el inkább gyónni, van mit!

heraklith
Olvasó

Nyomós érveid vannak, nem lógsz ki te sem a sorból.

Mendez
Olvasó

Te viszont nagyon.
Más fajhoz tartozol, az egysejtűekhez.

Szabó Gábor
Olvasó

Nyilván nem véletlenek a bajnoki címek, a kupagyőzelmek és a mostani alapszakasz (főleg a legvégét nem nézve) eredménye. Ez a Falco egy nagyon jó csapat, de borzalmasan ez a sírás nyafogás, amit szinte mindenki előad bármikor ahogy megszólal a síp, élen a magasan legantipatikusabb játékossal a Kellerrel és a picsogó edzői stábbal!

albc
Olvasó

Kellernek szülinapja volt tegnap, érthető hogy jobban hisztizett.

Milegyenaz
Olvasó

Eddig nem tűnt fel, de tegnap élőben, jobban megfigyelve katasztrófa az idegrendszere…

Johnyx
Olvasó

Albc téged még nem tiltottak le?! Ez a világ 8. csodája!

Vulcano
Olvasó

Miért tiltanák?
Ebben az országban jó dolga van a pedóknak.

albc
Olvasó

Annyira jó látni, hogy remegsz. 🙂

albc
Olvasó

Miért tiltanának le? Mindenki tudja mi a keller ákos.

Mendez
Olvasó

Akkora a pofád pedofil.
Állj már egyszer oda Keller elé és mondd el neki azt amit gondolsz róla, ne ide kapard be minden héten.
Gyerünk te büdös féreg, most megmutathatod, hogy miért is kell annyira félni tőled.
Addig nevetség tárgya vagy itt.

albc
Olvasó

Lett neki mondva. Sokszor kórusban egy egész csarnok. Te vagy az aki fél, azért tolod több nickkel.

Kaposkosár KKK
Olvasó

Szóval itt is itt vagy te gyökér?!??!

albc
Olvasó

Alsóházi. 🙂

Kaposkosár KKK
Olvasó

Szarházi

Kaposkosár KKK
Olvasó

Tarajos, Falco ellen hiányzott a gyökér fejedről, röplabda meccsen találkozunk a fejedre húzom nyugi

albc
Olvasó

Nem jut döntőbe a máv.

albc
Olvasó

Gyáva bicskás. : DDDD

zterulez
Olvasó

Szerintem a tavalyi keret “gyengébb” volt, de motiváltabb. Így sem kétséges, hogy ki a toronymagas esélyese a kupának és a bajnokságnak, de az utolsó pár forduló alapján legalább eljátszhatunk a gondolattal, hogy hátha mégsem…

Csakajót
Olvasó

Legalább te normálisan is hozzá tudsz szólni.
Van még remény… Jól van…

Pojaca
Olvasó

Pot Pisti, Benke Szili, Borisz Baracs, minden szurkoló álma hogy a csapatában játsszon! Ja bocs, mégsem!

Mendez
Olvasó

Csak egy csapat álma.
Úgy hívják azt a csapatot, hogy bajnoki és kupa címvédő, alapszakaszgyőztes.

albc
Olvasó

Hát rengeteg falcos ( aki jár meccsre, nem úgy mint te ) utálja a potot.

Mendez
Olvasó

Szokásodhoz híven megint mellélőttél, itt kb. te vagy az egyetlen aki nem jár meccsre.

albc
Olvasó

Tegnap is ott voltam, ríttak is a cinegék is rendesen.

Xero
Olvasó

Ez alapján végképp nem értem mi bajotok van.. Ez egy gyenge keret.. 🙂

Csakajót
Olvasó

Na ugye. Akkor hol vannak extra légiósok? Amiket pl.a fogalmatlan herehugy haverod irogat?

Marillion
Olvasó

Na látod beteg agyú…a dús gazdag Falconak ilyen játékos keretre futja! Vannak /szoktak/ még itt rajtad kívül is lenné jó páran akik nyugodtan köpjenek fel aztán álljanak is alá!

Freebulletz
Olvasó

Szép volt, Albacsávók! Szezon végén hazajön a bajnoki serleg!

Mendez
Olvasó

Ahogy a kupa is?

Freebulletz
Olvasó

Hogy jön ide a kupa?

Bencur2021
Olvasó

Igy van… 1 meccsen barmi lehet, de a 6 emberes Albát a dontoben bárki agyon fogja verni, persze ha tuljuttok a szolnokon..

Freebulletz
Olvasó

Lottó okosban? 🙂

Parus major
Olvasó

Gratulálok a Fehérvárnak! Nem lesz ez nekünk olyan egyszerű, a hátralevő egy hónapban elő kell húzni az őszi formát és a BL védekezést.

Marillion
Olvasó

Tét vagy nem…kupa döntöre készülödés vagy nem…és sorolhatnàm…elég csak a statisztikàt megnézni…a jàtékoskeret is felujìtàsra fog szorulni a következö szezonra a bajnoki helyezéstöl fûggetlenül! Gratulàlok Fehérvàrra!

CsakAzImitNe
Olvasó

A Filkó most mutatta meg igazán hogy nem tud az OLAJ nyomába érni! Falusi csapatok kifelé !!!!

heraklith
Olvasó

Szomorú, hogy az isten pénzéből még egy rendes kirakatcsapatot sem tudunk összerakni. A miénk még itthon sem tud helytállni, pedig az ország presztizsét kellene emelnie.
Komoly pénzbe fog kerülni még a városnak, ha ki akarják szenvedni (értsd: fizetni) azokat a kötelező aranyokat. Pedig már így is a négyszeresét költötték annak, mint amennyit Székesfehérvár városa.

Suns
Olvasó

Na, megjelent a másik madár. Rajtad még jó sokat fogunk röhögni.

p.borisz
Olvasó

Minek írsz a denevérnek?Úgyis az ostobaságát hajtja,pedig most vették torokra a Honvédot,mégis itt vergődik..

donnarumma
Olvasó

Felfele nem ugat…

Mendez
Olvasó

8 légiós, válogatott center, edzőcsere, milliárdos költségvetésből egy 8-ba éppencsak becsúszó csapat ellen is csak a cumira képes a denevér banda.
Szánalmas.

albc
Olvasó

4. Hely, és mínuszba fáztatok ott. Ez a szégyen mensi.

Mendez
Olvasó

Nézz a tabellára pedofil.

albc
Olvasó

Te nézd meg. Nem 8. lett a sötét zala te két profilú.

Csakajót
Olvasó

albc= A Legnagyobb Balfasz Címerese. Nyugi, egyike vagy ennek, nagy a verseny köztetek.
Kétszer az újonc Honvéd szopatta le ezt világ mázlistája, összevásárolt, szedett-vedett világ pénzét beleszórják sötéteket.
Szophatod herét. Egy szint vagytok. A legalja.

albc
Olvasó

Élőben személyeskedj, mondtam már. Nem érdekel a sötét zala.

heraklith
Olvasó

400 millió összesen menszeszke, a milliárdok nálatok folynak el. Nem szégyen az, hogy 3 csapat árát veritek el, a szégyen az a produktum, amit ebből fel tudtok mutatni.

Mendez
Olvasó

Mekkora szégyen, hogy 2019 óta bajnoki címvédők vagyunk.
Ti meg fizetitek minden évben a légióshadsereget, edzőfenoménokat, aztán csak a nagy cumi van belőle.

Zombi
Olvasó

Teljesen igazad van! Zalaegerszegen sajnos nagyon amatőr a vezetés. Bizakodunk viszont, hogy a 3 csúcsvezetőt sikerül lapátra tenni. Azt pletykálják legalábbis…..Sok lúd disznót győz. Az is a pletykák része, hogy bizonyos családi vállalkozás üzemben van valamilyen cég. Baszki, ez tűrhetetlen. Természetesen ez nem biztos hogy így van, ezek a pletykák. Viszont három bérből már egy jó légiós pénze is kikerülne talán. Természetesen ez csak egy vélemény….

Marillion
Olvasó

Neked nem mindegy hogy mi van?

Csakajót
Olvasó

Te herehugy. Olyan sokszor bizonyítottad, hogy nulla közöd ehhez az egészhez. De nem állsz le, égeted magad folyamatosan. Mert ennyire ostoba vagy.
Mi faszért nem azzal foglalkozol hogy az újonc Honvéd szopatott le titeket le ma? Idén másodszor. Mekkora kretén vagy, atyaég. Esetleg nem cseréltek megint csapatod, mert a világ pénzét elszórjátok, hogy kurva nagy mázlival ne essetek ki..
De látom, kedvenced a Falco, azért jössz ide mindig, csak a nagy Falco érdekel téged.
Amúgy lassan a zete többet herdál el légiósokra,mint 2 élcsapat összesen. Nagy összeomlás lesz ott a vége.

heraklith
Olvasó

Az újonc a Pécs, a számok meg nyilvános adatok.
Hétről-hétre önként rohangálsz tátott szájjal abban a bizonyos erdőben. Miért jó ez neked?
Mondtam már, hogy legalább magadadat tiszteld egy kicsit jobban! Olvass sokat, tanulj, próbáld egy kicsit megérteni ezt a játékot és utána gyere vissza! Jobb lesz neked is és nekünk is. Köszönöm előre is!

Csakajót
Olvasó

Még mindig itt vagy here?
Jövő héten is jössz?
Nekünk Kupa Final4.
Nektek? Neked?
Ja marad a szokásos.. Jössz ide fröcsögni és telehányod a Falcos cikkeket. (vagy a Honvéd elleni mai mélytorkosotokat elemzed ? )
Igazi szakértő vagy, ahogy a kupába bejutó 4 csapatot is megmondtad.
4 ből semmi. Nulla. Ami vagy. Egy 3 éves is eltalált volna legalább 1-et.
Ahhh.. Reménytelen vagy

2lee14
Olvasó

Nem kellenek ide már szavak, a dislikeok beszélnek helyettem. Szép estét!

heraklith
Olvasó

A diszlájkok a falkó szurkolók elfogultságáról és hozzáértéséről szólnak természetesen.

2lee14
Olvasó

Mert aztán te értesz hozzá… Két értelmes gondolatod nem volt mióta ide írogatsz.

heraklith
Olvasó

A tények beszédesebbek, mint a gondolatok. Itt van kettő, ha ez a vágyad:
Szombathely városának 470 millióba kerül a csapat, Székesfehérvár 120 milliót költ rá.

2lee14
Olvasó

Pénzügyekben nagyon otthon vagy. Már már fétis.

heraklith
Olvasó

És még a diszlájkos felvetésedre is egyértelmű bizonyítékot kapsz. Ha a tényekre is azt nyomják, akkor nem kérdés, hogy az elfogultság és/vagy a hozzá nem értés szüli azokat.

2lee14
Olvasó

Jó jó, ha te mondod.

Mendez
Olvasó

Az elmúlt 4 évben a Falco 4 bajnokságot és 3 kupát nyert.
Székesfehérvàr pedig semmit.
4×470 millió=7 arany
4×120 millió=semmi
Mi éri meg jobban?

p.borisz
Olvasó

Mekkora mázli, hogy Gyuri bácsi a sötét denevérrel beszéli meg a pénzügyeket a polgármesteri hivatalban….

donnarumma
Olvasó

Teljesen megérdemelten nyert a fehérvár.
A válogatott meccs óta, nagyon gyenge amit mutat a csapat…

p.borisz
Olvasó

Pontosan

albc
Olvasó

Nem járt jól a filco a ztevel.

Mendez
Olvasó

Akarod mondani DEAC-al…

albc
Olvasó

Veletek fogják tolni a négy között, ha a Kispest nem csinál csodát.

Mendez
Olvasó

Most aztán megijesztettél.

albc
Olvasó

Fosol te anélkül is, gyáva.

Mendez
Olvasó

Kitől is kellene?

albc
Olvasó

Tőlem félsz.

Mendez
Olvasó

Tőled maximum a kislányok félhetnek, te puhatestű pedofil.
Fenyegetőzöl itt minden héten de a rühes pofádat még nem merted odadugni sehova te senkiházi.

albc
Olvasó

Két nickes ( aztán lehet hogy több ) pszichopata vagy. Tegnap is ott voltam. Fáztatok. 😉

Csakajót
Olvasó

Zetével mi nem játszunk már idén.
Kár. 3-0-val olyan szívesen elvertük volna azokat, de így marad a Deac.

csakazete
Olvasó

Csak nehogy a baltás Honvéd elvigye a showt… Tudod előre nem iszunk…

albc
Olvasó

Aztán lesz csatt.

Csakajót
Olvasó

Látható, hogy mennyire leeresztettünk. Pár meccse nincs fókusz. Kicsit megnyugodott a csapat pár hete. Nem kellene. A legnagyobb csalódás Benke. Azért gondolkodjon már el,mi a faszt csinál? Ki tartja őt jónak? Az elmúlt 3 meccsen több mint 25 percet átlagolt, ezalatt 1/15 tripla (ez nincs 7 %.)és átlagolt 6 pontot. Mióta a válogatott meccsek voltak azóta tripla 25-ből 4 jó. Ez meg 16 %. Miatta kevesebbet játszik a sokkal jobb Jordano ( nála elmúlt 2 meccsen 7/8 tripla), de Kovács Beni sem kap lehetőséget.(ő is jól visszaesett tavalyhoz képest) . Hát ez a teljesítmény Benke, ez kurva gyenge. Az Alba… Olvass tovább »

p.borisz
Olvasó

Oké,hogy nem volt tétje már egyik csapat részéről sem,de le a kalappal a Fehérvár előtt.Akarták a győzelmet és bőven tettek is érte.Nálunk Tiby és Marci volt,aki igazán odatette magát.Mondjuk ha a kupára spóroltunk és nyerünk is,akkor nem szóltam.

russelalba
Olvasó

Szerintem semmiféle spórolás nem volt ebben a részetekről. Egyszerűen mi kb hiba nélkül játszottunk ma.

Csakajót
Olvasó

Mi meg extra sok hibával.. Ez igaz. Pont ezért nem lesz ez még egyszer így.

p.borisz
Olvasó

Sajnos egyetértek veled.Nyilván szurkolóként hinni akarok abban,hogy csak altatunk,de reálisan látni,hogy a válogatott meccsek óta minimum hektikusan játszunk….

Xero
Olvasó

Hát én nem tudom melyik meccset nézted, de konkrétan sétálgatott a csapat egész meccsen.. Ez persze nem von le semmit az Alba érdemeiből, megdolgoztak a győzelemért és el is nyerték. Gratula!

p.borisz
Olvasó

Ha ellazsáltuk,még rosszabb…oké,hogy nem számít,de azért legyen már annyi tartás a csapatban,hogy ne így és nem ennyivel küldenek minket haza…

Xero
Olvasó

Mennyivel? Még így is csak 13 ponttal kaptunk ki.. De egyébként nem csak az volt, hogy szartunk rá.. Ha megnézed a perceket, kapott mindenki rendesen időt. Kovács Bene pl. kifejezetten rosszul játszott, mégis fent hagyta Milos. Pedig tétmeccsen ilyenkor egyből lekapja.. Tanoh is próbálkozhatott párat. Nekem egyedül Tiby 32 perce érthetetlen. Rajta kívül mindenki 20 percet játszott.

p.borisz
Olvasó

Tiby és Marci nyújtott ma értékelhetőt. Bene, Szili meccsek óta rettenet gyengén dob, utóbbi védekezése legalább pozitívba nyomja a mérleg nyelvét…

Xero
Olvasó

Igen, bár ma nem jöttek Tiby hármasai. Reméljük a kupán újra szórja majd őket! 🙂

p.borisz
Olvasó

Úgy legyen

O1G
Olvasó

Te milyen statisztikát nézel?
Beni 9 percet játszott, Csoki pedig 15-t. Ez azt jelenti, hogy 4 perccel játszottak többet, mint amennyit a szabály előír 😀 Verrasztó pedig pályára se került… Érdekes egy pihentetés

Zetesziv
Olvasó

Itt Alba-ZTE döntő lesz.Buzi szombathely

Bencur2021
Olvasó

Igy van????

p.borisz
Olvasó

Sötét vagy,de legalább szorgalmas ostoba 🙂

albc
Olvasó

Látszik a félelem. 😉

Mendez
Olvasó

Te már nagyon sokmindent láttál.
Egy baj van, hogy a valóságot még soha.

albc
Olvasó

A valóság hogy megint mínusz fokok jártak ma silverhelyen.

Mendez
Olvasó

A valóság az, hogy a bajnoki és kupacímvédő idén is alapszakaszgyőztes.
Folyt. köv.

albc
Olvasó

A valóság a tegnapi cumi.

Csakajót
Olvasó

Albc.. Rajtad? A börtöntől?

albc
Olvasó

Te ismered belülről.

Suns
Olvasó

Köszönjük az értékes hozzászólást. Az megvan, hogy ehhez előbb még a Debrecent is ki kéne ejteni, ugye?

albc
Olvasó

Nektek meg a Kispestet.

Suns
Olvasó

Így van. Megpróbáljuk, hátha sikerül.

Csakajót
Olvasó

A buzi te vagy. Te kretén.
Ti a 4 be se juttok, mert a Deac úgy ver ki titeket, hogy öröm lesz nézni. Kurva nagy pofátok lett, a semmire. Hulladék gyökér.
A Honvéd szopatott le titeket ma, te ostoba sötét. De álmodj csak.. Azt lehet

albc
Olvasó

Ne remegj. 🙂

Csakajót
Olvasó

Remegsz te.. Látszik. Telefosod a Falcos cikkeket félelmedben, irigységedben, frusztrációdban.
Hallom pedofil is vagy? Van nálad baj rendesen.

albc
Olvasó

Nem csak filcos cikkhez írok. Mire lennék irigy? A hazakullugó perl hozzaérnek faultot kap zolikára, az autista kellerre? Én mondtam, hogy legyen tali, tehát nehezen félek.
Ne magadból indulj ki.

byjuhi
Olvasó

Nemtudom, hogy ennyire hülye vagy, vagy csak simán anya meg apa testvérek nálatok, de bármikor várunk szombathelyen és kiderül, ki van befosva 😉

albc
Olvasó

A saját városod kis betűvel írni? Kemény. Mondjuk amekkora putri ….

Vulcano
Olvasó

Ne foglalkozzatok a pedo korccsal.

albc
Olvasó

Élőben már nem lennél dagadt. ;)!

Suns
Olvasó

Gratulálok a Fehérvárnak. Remélem, a szezon végén is megmérkőzhetünk…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés