Connect with us
Hirdetés

FIBA Europe Cup

118 pontot kapott a Szolnoki Olaj

Ez a teljesítménye értékelhetetlenre sikerült.

s.Oliver Würzburg – Szolnoki Olaj KK 118-71 (37-19, 30-16, 30-17, 21-19)

FIBA Europe Cup, I csoport, 3. forduló
Würzburg, s.Oliver Arena
Játékvezető: Maliszewszki, Buedic, Valev

s.Oliver Würzburg: Wells 4, Bowlin 3, Cooks 25/15, Hoffmann 2, Morrison 8. Cserék: Olaseni 14, Obiesie 8/6, Ellis 16/3, Koch 10/6, Hulls 16/12, Buck 7, Richter 5.

Szolnoki Olaj KK: Airington 5/3, Vojvoda 14/6, Benke 10/3, N. Milosevic 11/3, Andric 9. Cserék: Csák -, Rowsey 12/6, Kovács 2, Tóth Á. 8.

Aligha kerül be aranybetűkkel a szolnoki kosárlabdázás történelmébe ez a szerda este.

Azt már a mérkőzés előtt tudni lehetett, hogy Sztrahinja Milosevicset nélkülöző magyar csapatnak nehéz dolga lesz a csoport favoritja ellen, de arra valószínűleg kevesen számítottak, hogy az első negyedben 37 pontot kapnak Vojvodáék.

A találkozó tehát már az első játékrészben eldőlt, és az Olajnak arra sem volt energiája, hogy szorossá tegye a mérkőzést.

A játék minden elemében jobbak voltak a németek, akik talán maguk is meglepődtek, hogy mennyire kevés ellenállást tanúsít a hazai pontvadászatban ellentmondást nem tűrően menetelő Szolnok.

A rossz napot kifogó magyar bajnoknak azonban még így sem úszott el a továbbjutás, ha a hátralévő két hazai és egy idegenbeli mérkőzést sikerül megnyernie, akkor akár ott lehet a következő körben.

 

Kiemelt fotó: fiba.com

66 hozzászólás

66
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
38 Comment threads
28 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
37 Comment authors
Incicicaapuci45zolajkaLokomotivalaja Recent comment authors
Incicica
Olvasó

Mindenkinek! ’93. októberében 101-30-ra kaptunk ki Korac-kupa visszavágón a KK Zágráb otthonában. Sztojan Ivkovics a háborús helyzet, Tóth Attila és Mérész Tamás sérülés miatt nem játszott. Így álltunk fel: Alexe 9/6, Hosszú 5, Knézy 8/3, Góbi 2, Varga G. 6. Csere: Takács A., Újvári, Bódi P. Edző: Rasid Abeljanov. Ez volt minden idők legnagyobb Olaj-veresége!
Forrás: Acsay Attila: “Csak az Olaj!”

zolajka
Vendég
zolajka

A 118 kapott kosár egy meccsen,vagy a félidőben kapott 67 kosár.Talán valamelyik csak csúcs lehet.Legalább ennyi örömük legyen azoknak akik élőben látták.
Negatív reklám is reklám…..

zolajka
Vendég
zolajka

Lassan eltelik egy nap a történelmi vereség óta.Bár ezt Acsai bácsi tudná megmondani,hogy valaha szenvedett ilyen arányú vereséget a csapat az első osztályban.Közel 30 éve járok meccsekre én egy hazai Paks elleni 2004-ben emlékszem egy -30-ra. Nagyon sajnálom,hogy minket szurkolókat jobban megvisel ez a vereség mint a csapatot. /ebbe a játékosokat,vezetőket is bele értem / Tudatosítani kellene azokban 3-4.osztályú külföldi,magyar játékosokban ,hogy ezért a csapatért Olajért küzdeni kell.Ki lehet kapni ez benne van a sportban,de ilyen beszari hit nélküli játékot nem hajlandó ez a közönség elfogadni.Mi szurkolók sokszor nagyobb áldozatot hozunk az Olaj mezért mint az abban csiliárdokért itt játszó,néha… Olvass tovább »

ferrroil
Olvasó

Sajnos egyszer ,ha jól emlékszem,több mint 70! Ponttal kaptunk ki ,talàn a KK Zagreb ellen.Ha jól emlékszem 27 !pontot dobtunk az egész meccsen.

moldi56
Olvasó

Jól emlékszel…1993.őszén volt.Ivkovics az Olajban játszott.

ferrroil
Olvasó

Köszi…hát nem most volt…

apuci45
Olvasó

90-es években! BEK-ben,Partizan Beograd. 101-30

moldi56
Olvasó

Nézem itt a sorsolást.A következő meccs is idegenben lesz,Törökországban,ahová megint nem győzni megyünk.A sportdiplomáciánk is nagyot alkotott.Persze minden ellenfél viszonozza a látogatásunkat,csakhát akkor már teljesen mindegy lesz.

Lokomotiva
Olvasó

A probléma ott kezdődik, hogy az egész honi kosárlabda félprofi, amatőr hozzáállású utánpótlással.

moldi56
Olvasó

Sajnos szombaton sem számítok sok jóra,legalábbis a jelek nem erre mutatnak.A Falco nagyot erősödött Govenssel,mi pedig gyengültünk azzal,hogy Sztrahinja Milosevics nem fog játszani.Persze van még az előnyből,hátha kikap a Körmend Fehérváron.

moldi56
Olvasó

Egyébként Benkét sem tudom hová tenni:Azonos poszton játszik Vojával,de hozzá képest eléggé gyenge,dobásai sem nagyon ülnek.

laja
Olvasó

Én már írtam korábban is,hogy valami nincs rendben már hetek óta. Itt nem a meccs elengedéséról van szó. Egy igazi irányító hiányzik a csapatból mivel tudjuk Rózi nem az. Voja már nem bírja teljesen le van nullázva.Nagy butaságot csináltak a vezetők amikor nem cserélték le Rózit egy jó irányítóra. A nemzetközinek annyi de ilyen szégyenletes játékot még életemben nem láttam. Szombaton kb.-30 lesz közte Szombathelyen. Várnám a vezetőség nyilatkozatát ami ugye tudom ,hogy nem lesz mert ilyenkor hallgatnak mint az a bizonyos a fűben….

moldi56
Olvasó

Mondjuk ez is egy érdekes dolog.Rowsey nem irányító,viszont a csapat legbiztosabb kezű dobója,használható a rotációban.Nincs semmi bajom Nemanja Miloseviccssel,de inkább őhelyette kellett volna egy jó irányító,amit tudjuk nem egyszerű találni ebben az időszakban.Mindegy…most már azzal kell főzni ami van.

derryl
Olvasó

Legbiztosabb kezű dobója? tegnap 2/8 a triplamutató.Ennyit Kovács is tud. Rozi védekezése nulla, irányítani nem tud, még a labdát is alig bírja felhozni. Az, hogy 5-6 meccsenként bedob 4 trojkát nem old meg semmit. A leggyengébb repertoárja neki van a légiósok között!

moldi56
Olvasó

Azért eddig ilyen nem volt.Mármint,hogy a bíróknak ne kelljen belenyúlni a meccsbe ellenünk.Pristinában ilyen volt,a semmiért pontozták ki Andricsot.Most…Andrics el is ugrott a betörő német játékos elől,nehogy faultot fújjak a sporik.Még ilyen tápos hozzáállást nem tapasztaltam eddig.Változtatni kell sürgősen.

Piffinger
Olvasó

Elengedték??? Az idei szezontól plusz belépőt kell fizetni, a bérlet árán felül a nemzetközi meccseken!!! Elengedték??? Visszafizetik???

russelalba
Olvasó

Semmi tragédia. Elengedték nálatok a nemzetközit, hétvégén a Falco ellen biztos más lesz. Szerintem ne gondoljatok bele többet mint ami van.

olajoshal
Olvasó

Úgy legyen! Bár itt is kezd valami hiba lenni a fejekben, mint az nálatok is elkezdődött egy-két hónapja. Remélem nálunk ez nem lesz akkora gond a hazai terepen, mint most nektek. Egyébként gratulálok a tegnapi meccshez. Mindig öröm, ha kifujják egy izraeli csapat orrát.

russelalba
Olvasó

Köszönjük jó lenne átmenteni a bajnokira. Azért egy Alba-Olaj vagy Olaj-Alba legyen mindig rangadó ne előre lefutott.

ficsi
Vendég
ficsi

Kár volt kiutazni főleg a szúrolóknak mivel a nemzetközi szereplést nem akarjuk ! De ez szégyen ! Hajrá Alba !!

makelovenotwar69
Olvasó

Elnézést kedves szolnokiak, de ez igen gyenge volt. Fejben és testben is…
Nem láttam az egész meccset, csak a 2. félidőt, de az is felért egy büntetéssel.
Azért érdekes, mert az Olaj az elmúlt szezonokban nem a támadásvezetésről hanem a védekezésről volt ismert. Idén ez elszállt. Edző hiba? Más típusú játékosok? Mindkettő… Plusz fáradság, stb. stb. Lesz itt még meglepetés a bajnokságban is.

bp
Olvasó

Mintha nem is az Olaj játszott volna. Ott voltak a játékosok de lényegében lepörgették a 40 percet. Három negyed alatt kaptunk közel 100 pontot. Nem egy pár perces rohanás miatt hanem folyamatos gyenge játék miatt. Írhatnám, hogy szar volt a védekezésünk, de nem volt. Mert lényegében nem volt védekezés. Látványosan hagytuk a betöréseket, szerintem a németek sem értették, mert a videókon biztos nem ilyen játékot láttak az Olajtól. 1.40-el a vége előtt még csak egy csapatfaultunk volt, ez mindent elárul. Oké, hogy el lett engedve a nemzetközi, de azért ne ennyire látványosan. Vagy ha a látványra megyünk, akkor játszhattak volna… Olvass tovább »

seanmaguire
Olvasó

Gondolom Vojvodáék is úgy voltak vele, mint Rouge a beharangozó cikk alatt. Azt sem tudták hirtelen, hogy kivel játszanak. Ők is Wurzburgra készültek, nem Würzburgra.

markon156
Olvasó

T. Szerk!
Ha összeszámolom az Olaj negyedbeli pontjait, akkor gyenge matek tudással is 69 jön ki.

markon156
Olvasó

Nincs edzés vagy mi van????? A játékosok úgy mozogtak, mintha most fogtak volna először kosárlabdát a kezükben! Mindenki totál kedvetlen volt, védekezésünk meccsek óta kuka, támadásban is sokat gyengültünk.A decemberi hónap és a január első fele eddig….. Inkább ki se mondom. És akkor most mik lesznek az esélyeink a Falco ellen?
Na mindegy, ebből a szarból valahogy ki kell jönnünk minél hamarabb.

ferrroil
Olvasó

Úgy néz ki ez az àllomàny 20 meccset sem bírt fizikàlisan szerda-szombat ritmusban.Félidőben bajnokok lennénk,de tavaszra ez a csapat nem fog felpörögni.Frissíteni kellene,Rózsi Arrington ,Andrics …

purple
Vendég
purple

Minden jel arra mutat, hogy késik/elmarad a fizujuk. A legutóbbi 4 meccsen ilyen szarul játszani nem lehet véletlen egy ilyen erős csapatnak. Nem lennék meglepve, ha a fogadási monitoring kidobna egy vagy több – 30 pontos fogadást erre a meccsre.

moldi56
Olvasó

Azért remélem a fizetésükkel nincs baj.Nyergesre nem jellemző,hogy nem fizet időben.Majd elválik.

mincus
Olvasó

Valami nagyon nem működik, tartok tőle, hogy a Falcó nagy arányú győzelmet fog majd elkönyvelni ellenünk. Sajnos! Hajrá Olaj!!!!!

Race
Olvasó

Hagyjuk mar ezt….
kit erdekel most a falco… ez mindennek az origoja.. arcoskodunk a bajnoksagban mint kiskakas a szemetdombon, kozben meg random nemet tucat csapatok alaznak.
Toth adi viselkedese jellemzi az egesz idei csapatunkat, arrogans pokhendi stilus.
hisz mi vagyunk a bajnokok nem?? ki ha nem mi tipusu hozzaallas…
Megint majd megnyerjuk a semmit nem ero kupat es orul mindenki.

.vge

derryl
Olvasó

SZÉGYEN, GYALÁZAT! Ehhez nincs mit hozzátenni!

missfortune599
Olvasó

Aki a magyar bajnokságban nagy legény az legyen itt is…

oilers
Olvasó

Ja Tóth Ádi meg Airington is összeszedett valami sérülést

drszepkaroly
Olvasó

Rúúúúúúúúzs! Hol vagy????
Mit írtál a Sassari-Falco meccs után? Mennyivel nem illik kikapni? Melyik volt a történelmi vereség? Melyik gyalázta meg a magyar kosárlabdát? Hm?

olajoshal
Olvasó

Ezt a meccet nem is akarom forszírozni, mert szétszedte az agyamat, amit láttam. Ilyen vereséget egy magyar klubnak se kívánok, ez nagyon megalázó volt bárki legyen érte a felelős. Ifi csapat iskolázta le a Bajnok csapatot…

Viszont a Falco elleni meccsre én is kíváncsi leszek, mert szerintem nem taktikai, hanem mélyebb okai vannak az Olaj utóbbi pár meccsen mutatott játékának. Szívből remélem, hogy kijönnek a gödörből és rájönnek (ismét), hogy mennyire jók. Ha ezek után nem vernek vagy 15-öt a Silverhelynek csak úgy dacból is, akkor, akkor tényleg baj van…

Kobayasi
Olvasó

Húúú basszus! Ez nem gyenge!!! Mi történt???
Nem akarom még cukkolni sem az Olaj pártiakat, mint ahogy ők másokat szoktak.
Inkább no comment.

moldi56
Olvasó

Azt tudtuk,hogy nem fogunk nyerni,az előjelek sem ezt igérték.Ami viszont ma történt? Arra nincsenek szavak.Valami nagyon nincs rendben a csapat körül,rejtélyes sérülések,formán kívüli játékosok.

SárgaPárna
Olvasó

Csak gondoltam beköszönök a szolnoki szurkolóknak: sziaaaaasztooooook

Race
Olvasó

Heloka

Molnár Tamás
Olvasó

Szervusz! Örülök, hogy végre jó estéd van. A pezsgőt se felejtsd el, meg egy kis kaviárt, mert az úgy együtt a jó.

Aramis
Vendég
Aramis

Köszönjétek meg rouge haverotoknak!!!
Alapból senki nem örülne, hogy egy magyar csapatot így leoktatnak, de annak az idiótának sikerült elérni az ilyen kommenteket!

J.R.Benitez
Olvasó

Én nem örülök! 6 hosszabbítás után Olaj győzelmet vártam amúgy… FALCO

reddevil
Olvasó

Majd szombaton köszöngessél!
Na szevasz!

Aramis
Vendég
Aramis

Ez el lett engedve az Olaj részéről, teljesen nyilvánvaló.
Azért megkérdezném azt a kretén rouge-t, ha a Falco 35 pontos veresége óriási égés volt és annyira örvendezett neki, akkor erről most mi a véleménye?

Rouge
Vendég
Rouge

Erről az a véleményem, hogy be lettünk árazva…..de nem csak az Olaj,
hanem a magyar bajnokság is,
és benne persze a naffalco is.

J.R.Benitez
Olvasó

Ember ne viccelj… Sassari zakó után senki nem keverte bele Olajt. Te se tedd!!! Ez csak a ti cikitek! Szombatra szerintem semmilyen hatása nincs. Picit esélyesebb még igy is az Olaj. FALCO!

Rouge
Vendég
Rouge

Ember, te ne viccelj.

Magasan vezetjük a bajnokságot,
mi vagyunk a bajnokesélyesek, egy vereség és tizenhárom győzelem….erre egy német középcsapattól kapunk közel ötvenet.

Háromszor zakóztatok ellenünk,
szerinted ti jobbak lettetek volna?

A magyar bajnok és listavezető beárazása az egész magyar bajnokság beárazása.

Aki nem hülye, ezt belátja.

Aki hülye, az persze most örülhet.

J.R.Benitez
Olvasó

Ellenünk nem igy lézengtetek…. Jászberényben kikaptunk akkor ők jobbak mint a Sassari???? Hagyjuk ezt a kamut….Tudom hogy álltok tabellán ezért is irtam szombaton ti vagytok picit esélyesebbek. Lehet ez Alekszicsnek szól? Mennyire biztos a helye? FALCO!!!

Kétszó
Olvasó

Még most is vicceskedik, pedig történelmi vereség, az ország elárulása meg miegymás. Léket kapott a zászlóshajó. Szombaton süllyesztünk. Sok havat hazafelé ! Köszönöm a könnyű pénzt, még mindig csilingel a kassza ! 😀

markon156
Olvasó

Szombaton a Silver Arénában találkozunk!

Józsipapa
Olvasó

ez elég gyalázatosra sikeredett ……..
meccsek óta ” szenvedtünk ” ………,

J.R.Benitez
Olvasó

A Szolnok mindig arról volt híres hogy a masszív játékával bárki ellen szoros meccset játszott. De ez mi…. Ezek után egy Olajos se szekáljon senkit nemzetközi kupával. Ez vérciki. Ilyen meccsekkel leamortizálják a róluk kialakult képet. Kiváncsi vok a szombatra, az egész más meccs lesz. Sőt! Irtó nagy meccs lesz! FALCO

boston_celtics
Olvasó

Mi kaptuk az osztást, hogy magyar csapatot ennyire még nem aláztak meg, pedig mi “csak” 35 ponttal, nem 47-tel kaptunk ki. 🙂

moldi56
Olvasó

Nem mindegy?

derryl
Olvasó

Látod, most már ebben is verünk benneteket!

Kinter for president
Olvasó

Ezt a meccset bőven el lehetett engedni. Én inkább azokat a vendég szurkolókat emelném ki, akik -40-nél is hangosabbak voltak, mint a színházba kilátogató hazaiak. Remélem, Szombathelyre is legalább ennyien mentek hétvégén!

Race
Olvasó

Miért is lehetett?

Kinter for president
Olvasó

Milosevic nélkül és egy frissen felépült Airingtonnal itt más cél nem lehetett, mint a tisztes helytállás. Tök mindegy, hogy -20 vagy -47. Nem a Wurzburgot kell megverni idegenben.

Race
Olvasó

Akkor jolvan akkor
Fakocka egyszeru jatekkal lett a magyar bajnok szetszopatva.. szerintem ez egy kicsit tobb mint az “elengedes”
Es ne jojjon senki azzal h extran dobtak.. az osszes dobasuk ures volt, plusz eleg volt egy kis letamadas es azt se tudtuk melyik orszagban is vagyunk eppen. ?

atibácsi
Olvasó

Megrendítő, megszégyenítő osztálykülönbség Würzburgban. Ennyi csapdázást bekapni nem lehet egy bajnoknak. Nem! Remélem, nem mexikói a mákos tészta! Rossz volt nézni, hát még átélni játékosként. Van ez így fiúk, LENTEBB nincs! Hajrá Olaj!

moldi56
Olvasó

Már a meccs kezdetén rossz volt látni Vovodát.Falfehér volt az arca,totál kedvetlenül mozgott.Valami történt,szerintem.

oilers
Olvasó

Úgy látszik komolyan vettük, hogy adjuk fel a nemzetközit. Három negyed alatt majdnem 100at kapni erre még az NBAben is felfigyelnek. Mondjuk az is biztos, hogy csak az volt a kérdés minden egyes német támadásnál hogy hármast vagy kettest kapunk.Erre a játékra nincs mentség.

moldi56
Olvasó

Beáraztak bennünket rendesen!

zozoki78
Olvasó

Várjuk a vezetők értékelését!! SZÉGYEN!!!!!!!!!

Tom67
Olvasó

Hát ez durva! 50 ponttal kikapni bárkitől is, főleg úgy hogy az utolsó negyedben az ellenfélnél már nem is az ifi csapat hanem a serdülő játszott az azért nem semmi!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Szégyen

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés