Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

1-0-ra vezet a Körmend

A PVSK nagy hátrányából felállt, ám arra már nem volt ereje, hogy megfordítsa a találkozót.

Egis Körmend - Pécsi VSK-VEOLIA 88-75 (25-11, 25-20, 18-27, 20-17)

Rájátszás, elődöntő, 1. mérkőzés
Körmend, Városi Sportcsarnok
V.: Földházi T., Farkas G., dr. Mészáros B. (Hartyáni Zs.)

Körmend: Bradford 17/6, Price 9/3, Ferencz 4, Hammonds 26/9, Delas 2. Csere: Németh Á. 4, Thames 12/3, Csorvási 14, .

PVSK: Pongó 11/9, Taylor 25/9, Budimir 17/15, Csirics 14/6, Horti 3. Csere: Antóni 3/3, Wright 2, Demeter -.

Az Egis Körmend – Pécsi VSK-VEOLIA párharca következett a rájátszás egyik ágának elődöntőjében, vagyis a középszakasz első és negyedik helyezettje találkozott egymással. Nem lehetett azonban leírni a vendégeket, hiszen mind az alapszakaszban, mind a középszakaszban legyőzték hazai környezetben az egyébként magabiztosan teljesítő vasiakat.

Gyengén játszott az első negyedben a Pécs, éppen azt nem sikerült elkerülniük Csirke Ferenc tanítványainak, amire előzetesen készültek: gyengén dobtak, távolról semmi nem ment be, míg a Körmend átrobogott rajtuk. Hiába kértek a vendégek időt, ez sem használt. Taylor egyedül erőlködött, a vasiak pedig ezeket a hibákat rögtön kihasználták. Végül tizennégy pont lett a különbség az első tíz percet követően (25-11).

A második negyed elején sem változott a játék képe. Három perc sem telt el, Csirke Ferenc ismét idegesen kért időt. Ekkor már tizenöttel vezettek a hazaiak. A vasiak vezére Hammonds volt, aki ezekben a percekben már tizenhárom pontnál járt. Csak idő kérdése volt, hogy a húszpontos fórja is meglegyen a Zollner-legénységnek. Megnyugtató előnnyel vonulhattak a hazaiak a nagyszünetre (50-31).

Alig kezdődött el a második félidő, amikor Delas maradt a földön, majd hosszú percekig kellett ápolni egy Hortival történő ütközést követően. A horvát centert hordágyon kellett levinni a pályáról. A nagyobb előny és Delas kiesése megzavarhatta a Körmendet, mert Taylor vezérletével elkezdte ledolgozni tetemes hátrányát a PVSK. Visszajöttek tíz pontra 58-48-nál, ekkor Matthias Zollner kényszerült időkérésre. Egészen hat pontig sikerült zárkóznia a vendégeknek, de a negyed hajrája a vasiaknak jött össze jobban (68-58).

Jól kezdte az utolsó játékrészt a Pécs, Budimir és Pongó egy-egy triplájával, közben Wright duplájával egy 8-0-s sorozatnak köszönhetően feljött 68-66-ra. Innentől nyílt lett egy darabig a találkozó, hiába válaszolt rá Bradford, mert Taylor is betalált távolról. 73-72-nél azonban ellőtte minden puskaporát a PVSK. Nem estek kétségbe a körmendiek, és a negyed hátralévő perceit magabiztosan hozták le, így a papírformának megfelelően megnyerték a hazai találkozójukat (88-75).

Fotó: hunbasket.hu

87 hozzászólás

87
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
30 Comment threads
57 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
44 Comment authors
RocketsBarnamoldi56Godemperorcsak_a_pirosfeketék Recent comment authors
Barna
Olvasó

Fepunak volt egy hármasa kedves bb1
*4/3

csak_a_pirosfeketék
Olvasó

Az valószínű, hogy Horti nem szándékosan ütközött Delassal, de érdemes megnézni az odavezető utat. Egész első félidő alatt eszement módjára “játszott”. Földházi Tamás, Farkas Gábor, dr. Mészáros Balázs triumvirátus ezt hagyta, sőt még a Körmendet sújtották nevetséges ítéletekkel. Azt tudjuk, hogy Hortinak nincs esze, de Csirkének lehetett volna annyi, hogy nem küldi pályára. Látni lehetett, hogy Horti, mint egy elszabadult ágyúgolyó csapkodott a pályán. Bár a legutóbbi pécsi közvetítés időkérésénél hallhattuk Csirke mentalitását (szívassuk őket). Egyszóval, ha az említett “urak” tisztességgel tették volna a dolgukat, akkor Hortinak már nem szabadott volna a pályán lennie.Ez a sérülés egyértelműen az ő felelősségük.… Olvass tovább »

Falcokc99
Olvasó

Dellasnak jobbulást! Körmend azért még így is több variációval rendelkezik, mint a PVSK, szerintem Pécsen is behúzzák és meglesz a 3-0 :/

piros710321
Olvasó

Köszi a korrekt hozzászólást!

S.Pippen
Olvasó

Horti Bálint a Jászberény ellen szemmel láthatóan büszke volt magára, amiért két meccsen is sunyi színészkedéssel becsapta(?) a sporikat. Csibe még gondolom meg is dicsérte érte. Most meg jött ez a meccs… Bizony, jobb lenne, ha magába szállna egy kicsit. Mert ugyan úgy tűnik a centenárium elhomályostja egy kissé a sporik szemét, hosszú távon ez nem lesz így jó…

Koops
Olvasó

Unalmas vagy már nagyon ezzel a centenáriummal…
Mi van megakadt a lemez, hogy folyamatosan ezt nyomod?
Vagy csúszik a kuplung ennyire nálad?

Rockets
Olvasó

Az biztos, hogy sportemberhez nem méltó, ahogy Horti játszik és ezt folyamatosan alátámasztja minden meccsen.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Kedveskéim,nem hallottam a híres pécsi szurkoló”tábort”… :)SZERETLEK titeket. 😉

MTE88
Olvasó

Ne vicceljünk már!! Miért okozott volna Horti szándékosan sérülést!?!?? Jaaaa…. direkt esett úgy…. Valóban nem finomkodott a meccs folyamán, de ez nem az a helyzet ahol hibást kell keresni,de túlzás beleképzelni többet. Delasnak jobbulást!!! Nagyon nehéz lesz ezután!! Hajrá MTE

anonymus
Olvasó

Hortira sok mindent lehet mondani, de azért az túlzás hogy ez miatta lett volna. Delas rosszul esett, Horti meg épp ott volt. Delasnak jobbulást, nem nézett ki jól lába.

Pécsiektől kérdezném, hogy múltkor a Jászberény elleni meccsek során az volt a kifogás arra, hogy nem utaznak el a meccsre mert hétköznap van, munka, család stb. Mára mi a kifogás?

Pécsidrukker99
Olvasó

Hogy őszinte legyek veled, nem szoktam személyeskedni, de az én okom, hogy jövő héten kedden vizsgázok, muszáj volt tanulnom rá. Nagy valószínűséggel még a hazai meccsre se tudok kilátogatni. De ennek ellenére a szívem a Pvsk-jé marad, ha ott vagyok, ha nem. Mindezek után hamarosan találkozhatunk a meccseken, és baráti alapon be is dobhatunk együtt egy sört.

anonymus
Olvasó

Ez korrekt! Sok sikert a vizsgádhoz!

derryl
Olvasó

Te ezt nem szokták!!!
Kívánd neki, a kínai nagyalföld egész évi fekália termését! Babona is van a világon!

Vágner Antal Ákos
Olvasó

Helló. Nem gondolom hogy bárkinek kellene magyarázkodnunk. Úgy gondolom ez mindenkinek a saját dolga, mikor tud hova menni idegenbe. Amúgy gratulálok a Körmendnek. Megèrdemelt a győzelem. Sajnálom a Delas sèrülèsèt, minnèl hamarabb felèpülèst kívánok neki. Hajrá Pècs! Sèrülèsmentes további párharcot!

Légiós
Olvasó

Hát egy sajnálatos sérülés miatt, egy új bajnokság veszi kezdetét. Hortit sosem szerettem. Abban a 2 évben, mikor nálunk “játszott” vicc volt. Na de ma annyit tehetett erről a sérülésről, mint itt bárki. Semmit. Persze én is kiabáltam ellene, de ez részemről is szégyenletes dolog volt. Meg lehetett volna előzni, de a bírók hagyták, ezt a kemény, olykor sérülés veszélyes játékot. S az eredménye mint tudjuk, meg lett. Innentől viszont….. Delas egy nagyon okos játékosa volt a Körmendnek. Hihetetlen intelligenciával rendelkező játékos, aki a fizikumának hiányosságait, az eszével helyettesítette. Minden játék rajta ment keresztül. Hát innentől……. Mielőbbi Jobbulást neki, s… Olvass tovább »

HajráKörmendHajráVas
Olvasó

Gratulálok Fiúk!
Jobbulast Mindenkinek!
MTE!

lizapanna
Olvasó

Marco Mamic ráesett Sterbik lábára, aki remek védések után kénytelen volt befejezni a kölni BL döntőt..Aztán volt még ugyanolyan veszélyes megmozdulása a Kielce játékosának, de nem hallottam, hogy a veszprémi játékosok vagy a közönség anyázta volna, ez nem kisasszonysport, benne van a sérülés veszélye is. És mindenki tudja, hogy szándékosan egy sportember nem okoz sérülést, így elég egyszerű lenne győzelmeket aratni, a legjobbakat kiütni, lerúgni, aztán már nem is ellenfél….. Bálint szerencsétlenül esett, és persze Delas is, szörnyű volt nézni, de a tv-nézők Bálint arcát is látták, őszintén megrázta az eset. Kár volt kórusban gyalázni, aztán most még Csirke Ferit… Olvass tovább »

egismte1
Olvasó

Senki sem mondta, hogy szándékos volt!!! De, ahogy lejjebb is írták, volt előzménye! Én nem szidom, soha egyetlen volt játékosunk sem, de már régen nem kellett volna a pályán lennie! Nem ment neki, biztos jobban akart bizonyítani is, de a képzetlenségét felesleges keménységgel próbálta pótolni! A következmény lett sajnos ez a csúnya és valószínűleg súlyos sérülés!

laci78
Olvasó

Delas!!!Delas!!!Delas!!!
Minél előbbi gyógyulást!!!!

Mexx92
Olvasó

Gratulálok a Körmendnek!
Jobbulást kívánok Delasnak=Zelim tebi bolje! A meccs egészét nem láttam de gratulálok a fiainknak hogy visszajöttek a meccsbe. A második félidei játékra lehet építeni de ahogyan olvastam az első az katasztrófa volt. Nem értem minek kell ezek a rosszindulatú hozzászólások se Bálint se Feri nem tehet Delas sérüléséből. Továbbiakban kívánom hogy mindkét csapatot elkerülik a sérülések. Kedden remélem egyenlítünk! Csak azért is PVSK!

J.R.Benitez
Olvasó

Jobbulást Delas! Grat Körmendre. De!!!! Nézze mki vissza mi történt és szálljon magába!!!!! Vétlen volt Horti! Erre tömegesen anyázzák…. Hihetetlen.

Bazinga
Olvasó

Te értelmes arcnak tűnsz, gondolom régóta követed ezt a játékot, de ezt nem kellene megmagyarázni. Horti Bálint sérülésveszélyes játékos-akárcsak Tóth Norbi- még ha a mai eset, szerencsétlenség is volt.
Hartyányi remélem három kövér tízes értékelést adsz.

J.R.Benitez
Olvasó

Bazinga! Mindkettő játszott Körmenden. Visszanéztem múlt héten Tóth 3 körmendi meccsét. Konkrétan ütött vert a pali…. Mégis szerették Körmenden, mikor elbúcsúzott érdemes elolvasni milyen szépeket irtak neki. Most is ugyanolyan favágó. Most utálják Körmenden. Ezt hívják elfogultságnak. Nincs ezzel semmi baj de felnőtt embereknek ezt illene helyén kezelni.

balldontlie
Olvasó

Senki sem mondta, hogy feltétlenül szándékos volt az az eset, viszont az tény, hogy előtte több fújás elmaradt a Hortin, akinél érezhető volt már percek óta, hogy nem ismeri a határait, egyre többször nyomta oda a csípőjét, húzta vissza az ellenfelet, aláállt a felugró játékosnak, stb. És nem fújtak le neki semmit, így szép fokozatosan egyre többet engedett meg magának, itt fel sem mérte, hogy ha össze van akadva a lábuk és arra rádől, annak milyen következménye lehet. A 3 játékvezető felelőssége ez, Bálinté az, hogy egyedül nincs annyi esze, hogy visszavegyen, Csirkének pedig az, hogy nem nyugtatta le, vörös… Olvass tovább »

Pécsidrukker99
Olvasó

Gratulálok a Körmendnek. Lett volna esély a győzelemre, ha az első félidőben nem így játszunk. Delasnak mielőbbi gyógyulást kívánok. De nem hiszem hogy a Körmendi csapat sokkal kevesebb lenne nélküle, szóval ugyanúgy kell hajtani. A körmendi szurkolótábor nagyon ott volt ma. Viszont nem értem miért kell szidni Hortit. Erről csak azt tudom mondani mint a jászberényiek Pantelics kapcsán: ha a bírók hagyják, miért ne csinálná azt amit? Remélem kedden kiegyenlítünk, és egy szoros párharc lesz. Több sérülést egyik csapatnak se kívánok. Győzzön a jobb. Hajrá Pécs!

tortajanos
Olvasó

Az eredmény alakulása
https://ibb.co/pj0pKxG

nick19
Olvasó

Ezt a meccs sajnos nem a sportról szólt, hanem a drámáról, a sajnálatos sérülésről. Éppen tegnap gondoltam a sok-sok korábbi sérülésre, amikor olvastam a Körmend történelméről szóló cikket. Idén minden esély megvolt a bajnoki címre, de ezután nagyon nehéz lesz, innentől kezdve egy másik bajnokság kezdődik. Horti nem nagyon tehetett a sérülésről. De! Korrekt játékvezetéssel talán meg lehetett volna előzni. Az első félidőben 20 pontos vezetésnél több téves ítéletük is volt a sporiknak. Ekkora különbségnél legfeljebb bosszús az ember, mert az eredményt nem befolyásolja. De ha akkor megfogják Horti kissé túlfűtött játékát, talán most más a helyzet. Másképp alakulhatott volna,… Olvass tovább »

Red ball
Olvasó

Először is: Delasnak jobbulást.
Másodszor: a szurkoló hölgynek is.
A balesetről Bálint nem tehetett, de minden mozdulatában benne van a sérülés veszély.
Megemelem a nemlétező kalapom Csirke Feri előtt, ültette Hortit a szituáció után, nem hergelte a közönséget.
A CSAPAT megrogyva, de megmutatta a tartását.
Köszönöm!!!

Pvsk Fanatic
Olvasó

Nagyon korrekt vagy köszönjük!

Mexx92
Olvasó

Respect neked barátom ilyen hozzászólás után 🙂

1,8 másodperc
Vendég
1,8 másodperc

Ez és a Falco-olaj meccs alapján is. Kulfoldi bírókat legalább a döntőre.

ldd
Olvasó

Milyen nemzetiségűeket szeretnél?
Horvátokat?
A Körnend nemrég előlük akart levonulni.
Szerbeket?
Az Olajat végig verették az ABA ligában.

moldi56
Olvasó

Bárkit,csak ne ez a magyar belterjes társaság vezesse a meccseket.Nincs olyan meccs ahol ne lenne balhé a bíráskodás miatt.

ldd
Olvasó

A bárki alatt kiket értesz ?
Osztrák testvéreinket? Ahová a magyarok járnak fütyülni?
Román testvéreinket (?), szlovák testvéreinket (?) szlonén testvéreinket (?)
vagy esetleg német, francia, spanyol, vagy az olszasz sztár Lamonica (?) – a legnagyobb mayer –

panther
Olvasó

1. Gratulálok a Körmendnek, megérdemelten nyertek.

2. Delasnak mielőbbi jobbulást !

3. A mieinknek is gratulálok, hogy a minősíthetetlen első félidő után talpra álltak, és gratulálok a második félidei dobóformáért is!

4. Kedden jó játékkal egyenlíthetünk, de tudjuk, hogy továbbra is a Körmend a párharc esélyese.

5. Wright egy vicc, de sajnos a rosszabbik fajtából…

Hajrá Vasút !

Godemperor
Olvasó

Wright-ot amúgy nem nem értem. Mikor nálunk volt, egész jól nyomta. Aztán az Olajban is katasztrófa lett, meg hát most… Nem is értem minek tartjátok. Ennyit bárki tud.

egismte1
Olvasó

Minél előbbi gyógyulást Delasnak!!!

egismte1
Olvasó

Gratula a csapatnak, sikerült a sérülés okozta sokkból felállni és ha nehezen is, de meglett a meccs

anonymus
Olvasó

Hortira sok mindent lehet mondani, de azért az túlzás hogy ez miatta lett volna. Delas rosszul esett, Horti meg épp ott volt. Delasnak jobbulást, nem nézett ki jól lába.

Pécsiektől kérdezném, hogy múltkor a Jászberény elleni meccsek során az volt a kifogás arra, hogy nem utaznak el a meccsre mert hétköznap van, munka, család stb. Mára mi a kifogás?

Pvsk Fanatic
Olvasó

Gratulálok a Körmendnek, az első félidőben tanár módon játszottak, mi meg mintha valami ifi csapat lennénk úgy kosaraztuk végig az első 20 percet. Nem is értem, miért gondolta azt tőlünk bárki is, hogy jó ötlet hagyni a Körmendet távolról dobni a saját pályáján…. A második félidőben annyi különbség volt a mi játékunkban, hogy beestek a távoli dobások, a Körmendet meg érezhetően megfogta Delas sérülése, amit már csak azért is borzasztóan sajnálok, mert a döntőben egyértelműen a Körmend győzelmét várom. Persze mikor feljöttünk épp egál közeli állásra, akkor mindig volt valaki a Körmendben, aki átlendítette a csapatot, főleg Csorvási, aki Wright… Olvass tovább »

piros710321
Olvasó

Remélem Csirke és Horti soha a büdös életbe nem fog nyerni semmit!
Sikerült egy ember szezonját, több ezer ember szórakozását és egy csapat esélyét tönkretenni!
Falcos barátaik ( nem a normálisak) gondolom tapsolnak!
Ez a játékvezetés ami ma ment SZÉGYEN!!!!
Tisztelt MKOSZ, miért nem szólhat a játékról az egész, miért kell főszereplővé előlépnie a bíróknak?

k212
Olvasó

Igen, és kedves közönség is fair play-ben skandált. De kit érdekel hogy körmendiek mit csinálnak, ha van kit szidni.

panther
Olvasó

Még a körmendi szurkolótársaid is elismerik, hogy a sérülés sajnálatos volt, de vétlen, nem Horti okozta. A Csibét meg végképp nem értem, hogy kevered ide. Szerintem te nem látsz az elfogultságtól, ráadásul rosszindulatú is vagy. Sajnállak…

piros710321
Olvasó

Horti egész meccsen úgy játszott, hogy sérülést okozzon! Állandóan alá áltt Delasnak, és minden felugrásnál lökött rajta.
Csirke meg ( a sérülés előtt ) nyomatta a durva játékot velük. Csak véletlen volt, hogy nem előbb lett sérülés.

Pécsidrukker99
Olvasó

Ti is ugyanolyan durva játékot játszottatok, senki nem vesz komolyan, ha azt állítod hogy Horti szándékosan okozott sérülést Delasnak és ezt Csirke Feri asszisztálta volna

laci78
Olvasó

Sajnos most nincs egyáltalán igazad!!!
Mert a “hortinak” már nem szabadott volna a pályán lennie amikor volt a sérülés….
Mert úgy viselkedett az első félidőben és ezt nem elfogultan írom….
Egyáltalán nem érdemli meg,hogy labdát fogjon a kezébe…

Godemperor
Olvasó

Ne magadból indulj ki, baromka!

Setback
Vendég
Setback

Amikor legutóbb a Pécs megverte a Körmendet mindenki odavolt a többszörös extra dobóteljesítmény miatt és mekkora szupersztár csapat a Pécs. Én óva intettem őket, hogy azért nem kellene elszállni, hiszen ha sok mindenkinek jön össze, az nem mindennapos dolog. PVSK fanatic “barátom” kiokosított, hogy “Azért te nagy szakértő vagy úgy látom ? Olyanról hallottál, hogy egy csapat tudva milyen fontos meccsről van szó jobban koncentrál és emiatt jobb százalékkal tud dobni?”. Fejet hajtok, te vagy az igazi szakértő. Akkor ha jól értelmezem ezt a mostani mérkőzés nem volt fontos számotokra és ezért nem is koncentráltatok. Talán csak akkor lett lelkesebb… Olvass tovább »

Milos
Olvasó

Az utolsó mondatodra reagálva:
Nem kell egyetérteni a körmendi táborral. Senki nem tart pisztolyt a fejedhez.
Bírókat hagyjuk mert tévedtek ide oda elég nagy marhaságokat, de viszont Bálint szidása elég érthető (nem nem a sérülés miatt mert arról nem tehetett) hanem amit előtte leművelt, meg úgy unblock az egészért. Nem tudom, hogy amikor nálunk játszott ezt miért nem vettem észre, talán elfogult voltam. De így külső szemmel..hát favágó rendesen. Pofázni azt tud meg mutogatni.

Pvsk Fanatic
Olvasó

Nem értem az ilyen uszitó trollokat miért nem tiltja ki a bb1? Volt olyan bárki “szupersztárolta” a PVSK-t te szerencsétlen?

Falcokc99
Olvasó

Szerintem ne trollozzd, visszakereste az egy hónappal ezelötti hozzászólásod = egy rajongódról van szó 😀 Kellenek az ilyen egyszerü emberek is a fórumra, nélkülük csak tárgyilagoss értékelések lennének és semmi élet 😀 😀

panther
Olvasó

A józan pécsiek közül akkor sem mondta senki, hogy szupersztár csapat lennénk! Neked mi a fene bajod van velünk? Minden meccsünk előtt/után idejössz és provokálsz bennünket! Ki a fene vagy Te? Melyik a csapatod? Mert gondolom nem a Körmend.

Biztasd inkább a csapatodat és szállj le rólunk! Ja, meg a magas lóról is, amiről osztod itt az észt.

Pvsk Fanatic
Olvasó

Szerintem ne kezdj el foglalkozni vele, nekem se kellett volna válaszolnom neki legutóbb, csak akkor még nem tudtam, hogy egy troll….

Kovács Gábor
Olvasó

egyébként de,tényleg volt egy ember,én is emlékszem a beszélgetésre. Nagyon neki állt feljebb. És a Setback akkor is csak óvaintette a követőit. Most megvédem,mert tényleg volt ilyen. Hajrá Körmend!

Pvsk Fanatic
Olvasó
panther
Olvasó

Lehet, hogy rosszul emlékszel, ráadásul Setback azt írta, hogy MINDENKI odavolt.

Gondolom abban egyetérthetünk, hogy az állítólagos egy ember nem egyenlő a mindenkivel…

Szóval feleslegesen és indokolatlanul mentegeted.

kimye
Olvasó

csodas tudositas

SPARTAN
Olvasó

Delas! Delas! Delas!

jászberényi_seprű
Olvasó

Hajrá Bálint, ne foglalkozz a sok körmendi suttyóval!

Born2Ball
Olvasó

Ha a Körmendiek a suttyók akkor a kedves Bálintot ne is minősítsúk….

piros710321
Olvasó

Remélem holnap a lábad töröd! Ennyi! Aztán mi sem foglalkozunk a paraszt formáddal!

J.R.Benitez
Olvasó

Piros710321 modoráld magad kérlek!!!! Nézd vissza az esetet, aztán olvasd vissza miket irogatsz. Megértem hogy mérges vagy, de amit csinálsz az vállalhatatlan. Szerintem…

lizapanna
Olvasó

A stílus maga az ember…és döbbentem látom, hogy lájkolóid is vannak, csak így tovább szurkolótársak!

egismte1
Olvasó

A Bálintkádnak már régen nem szabadott volna a pályán lennie

Kosár122
Olvasó

.

laci78
Olvasó

Nézz körül hol vagytok,aztán utána irogass ide te tirpák…..

derryl
Olvasó

Vegyétek már észre, ezt a nicket most kreálta valami barom, hogy cseszegessen benneteket. Fogadom, inkább a szomszédban kellene kutakodni, mint Berényben!

Godemperor
Olvasó

Na a fóbiás! Bár mondjuk mindenki szombathelyi! 😛

Apokolba
Olvasó

Jobbulást delasnak!
Körmendnek innen nagyon nehéz lesz..
Most kicsit falco felé billen a mérleg!
De soha nem tudni mi adodik.

Kovács Gábor
Olvasó

Itt amúgy hogy jön a képbe a falco? Pécs is nehéz lesz és a falconak is a Szolnok…

gulyasszabolcs00
Olvasó

Annyira szimpatikus csapat lenne ez a Pécs, csak ez a suttyó Horti ne lenne ott… Gratula mindkét csapatnak, Delasnak jobbulást. A játékvezetés minősíthetetlen.

jászberényi_seprű
Olvasó

pitts, alexandrov, pantelics… na ők a suttyók, nem a Horti!

Milyen a nyaralas? 🙂

jb17
Olvasó

Azt hogy Pantelicset sokan nem szeretik megértem. Azt hogy Pittsel a szolnokiak nem szimpatizálnak még azt is. De hogy Alexandrovval mi a fene bajod van, na azt nem baszki. Embert nem hallottam még aki őt szidta volna. Vagy esetleg nem akarod még idesorolni az összes berényi játékost? 🙂
Te viszont egy nagyon szerencsétlen ember lehetsz ilyen névvel, de úgy látszik az agyi kapacitásodból csak ennyire telik.

Zvezda
Olvasó

Maradjá’ má’ magadnak! Bezzeg Horti nem volt suttyó, amikor Nálatok játszott és henteskedett. Akkor nem volt bajotokra..
Gratula a győzelemért! Delasnak mielőbbi gyógyulást!
Szerintem még a PO ebben körében nagy gondban lesztek.

Zvezda
Olvasó

Ti vagytok a suttyók.
Gratulálok, leírom, hogy jobbulást a játékosotoknak, s nyomban csak dislikokat kapok. 🙂
Agyatalan Körmendnek szurkoló nem körmendi parasztok.

Milos
Olvasó

Magaddal beszélgetsz? Bazzzeg 🙂

Zvezda
Olvasó

Nem, Nektek szólt. Bazzz(zeg). 🙂

panther
Olvasó

Szabolcs !

Az Általad suttyónak nevezett Horti nem a ti játékosotok volt jó ideig? Akkor is ezt írtad róla?

Azt hiszem, ez most öngól volt… 🙂

laci78
Olvasó

Csak tudod mikor itt volt akkor egyszer sem viselkedett így mint a mai nap….
Szánalom az egész ember meg a csapata….

panther
Olvasó

Gondolom te is a Pantelicet dicsőítő berényiek egyike lehetsz. Na már most, ez esetben semmi alapod nincs egyetlen más játékost sem suttyónak, szánalmasnak, stb. nevezni! A csapatot meg pláne nincs!

Egyébként hallottad már azt a mondást, ami úgy kezdődik, hogy “más szemében a szálkát…” ?

gulyasszabolcs00
Olvasó

Pantelic kutyaf@sza Hortihoz képest! ?

Pécsidrukker99
Olvasó

Ha szánalom ha nem, bent vagyunk az elődöntőben. Valamelyik csapattal ellentétben. Attól még mert nem sikerült az idei év ahogy szerettétek volna nem kell szidni azt a csapatot amelyik elvert titeket zsinórban 4szer. Ha ebből az összecsapásból a Körmend jut tovább, nem fogom elkezdeni szidni a csapatot, sőt: akkor neki drukkolok a döntőben. Példát kéne venned egy két normálisabb szurkolótársadtól ha már tőlünk nem megy.

jb17
Olvasó

Vártam már azt a pécsi szurkolót aki majd azzal jön hogy négyszer verte el a Berényt zsinórban, csak meg lett az arca arra is.
Szabolcs nem szidta a csapatot ha jobban elolvasod, neki csak egy ember szúrja csak a szemét, azt meg túlélitek nem?
Mi is túléljük ha Pantét szidják, a falcosak is túlélik ha Tóth Norbit szidják meg satöbbi.

Pécsidrukker99
Olvasó

laci78 kommentjére válaszoltam, csak hogy minden világos legyen a kommentemmel kapcsolatban.

Koops
Olvasó

Szabolcs!
Inkább foglalkozzál a saját csapatoddal! 😉 Nagyon köszönöm!
Plus a haveroddal a magyar kosárlabda egyik kedvenc játékosával “Pantelics”!!!
Nagyon sajnáljuk Delas sérülését!
Körmendi szurkolókat kérem, ahogy eddig tiszteltük egymást most is maradjon meg ezek után is!
Mind2 csapatnál vannak trollok kérem ne foglalkozzunk velük!
Hajrá Pvsk!

HajráKörmendHajráVas
Olvasó

Igazad van.

anonymus
Olvasó

Ehhez csak annyit, hogy Pantelics kb annyira közkedvelt most már mint Horti a mai nap után, még ha vétlen is volt.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés