Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

0-2-ről egyenlített a Pécs, itt még bármi lehet

Ötmeccses lett a másik elődöntő.

Pécsi VSK-Veolia - Egis Körmend 68-64 (11-13, 24-15, 19-21, 14-15)

Elődöntő, 4. mérkőzés
Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok, 3300 néző
V.: Földházi T., Papp P., Györffy P. A. (dr. Valovics I.)

PVSK: Pongó 5/3, Taylor 11/6, Csirics 22/9, Antóni 6/6, Horti 8/6. Csere: Budimir 9/3, Wright 2, Demeter 5/3.

Körmend: Thames 22/6, Bradford 11/3, Price 4, Ferencz 12/6, Hammonds 3. Csere: Csorvási 10, Németh 2, Lajsz -.

„Álmodtunk egy világot magunknak, itt állunk a kapui előtt!” – ezzel a molinóval köszöntötte a népes pécsi szurkolótábor övéit a kezdés előtt.

Antóni triplájával indult a mérkőzés, majd Pongó szerzett ziccert. Itt azonban megállt a PVSK, igaz közel két és fél percet kellett várni, mire Ferencz megszerezte az első körmendi pontokat. 9-2-nél volt a legnagyobb különbség, aztán 7-0-val feljöttek egyre a vasiak. Ritmustalan volt a Pécs is és a Körmend is, hibát hibára halmoztak a felek, időnként egészen hajmeresztő dolgokat is láthattunk. Thames egy labdaszerzés után, a legvégén fordított, egynegyednyi játék után mindössze 11-13 állt a táblán.

Csirics egy távolival azonnal visszavette a vezetést. A játékvezetők némi videózás után Horti ellen ítéltek sportszerűtlent, de ez sem igazán segített Ferenczéken, 8-2-vel kezdett a Vasút, és 19-15-nél elment négy ponttal. Taylor csak a tizennegyedik percben szerezte meg első kosarát, rögtön távolról. Thames jegyezte az első körmendi trojkát (1/8), 22-21-nél Csirke kért időt. Nagyot birkóztak a csapatok, a hajrára lélegzetvételnyi szünethez jutott a Vasút, Demeter hármasával először lett tíz közte (35-25). Nyolc másodperc volt hátra, Thames válaszolt rá, így 35-28-as állással fordultak a csapatok.

Bradford hármasával közeledett az MTE. Az első öt perc egyértelműen a Körmendről szólt, Ferencz hármasával lett 40-39, majd Csorvási egy 2+1-es akcióval fordított (40-42). Persze a baranyaiak nem adták fel, elég volt néhány kihagyás, és 48-44-nél máris Zollnernek kellett időt kérnie. Antóni hármasával alakult ki a harmadik negyed vége (53-49). Bár a színvonal nem javult, izgalmas utolsó tíz perc elé néztünk.

A holtidőben a körmendi kispad kapott technikait, Csirics bedobta a büntetőt, majd egy triplát is rátett a különbségre (57-49). A tíz ezúttal nem lett meg, és jött is a fordulat, újra zárkózni kezdett a Körmend. Pongóra fújtak sportszerűtlen faultot, Thames mindkettőt bedobta, majd Price visszavette a vezetést a vendégeknek. 57-58-nál Csirke mutatta fel a T-betűt. Az utolsó két percnek 62-62-ről vágtak neki a csapatok. A nagyot játszó Csirics dobta be a sarokból, kettőt ért, azonnal időt kért a Körmend. A piros-feketék rontottak, majd Budimir is és Ferencz is a palánk alól volt eredményes. Pongó faultolta Price-t, ez még belefért, mert nem voltak bónuszban a hazaiak, majd egy labdaszerzést követően Budimir mehetett ziccerezni, de Bradford „betakarta”. Price hármasa lejött, Csirics pedig hibátlanul büntetőzött. Zollner időkérését követően Csorvási hajította rá messziről, nem találta el a szerkezetet, így megérdemelten nyert a nagyot küzdő Vasút, amely 0-2-ről állt fel, és kiharcolta az ötödik mérkőzést az elődöntőben. Ez aztán a centenáriumhoz méltó szereplés Csirke Ferenc csapatától!

Fotó: pvsk-panthers.hu

111 hozzászólás

111
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
47 Comment threads
64 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
58 Comment authors
tortajanosegismte1Kendeffy BotondderrylKoops Recent comment authors
tortajanos
Olvasó

Az eredmény alakulása
https://ibb.co/fFqgGgc

derryl
Olvasó

Kb egy hónapja, fogadtam volna a Körmend bajnokságára, ma már nem tenném oda a nyakam a tiló alá! A Pécs ellen otthon teljesen szétcsúsztak, tanácstalanul, ész nélkül dobáltak kintről, tegnap szinte ugyan ezt láthattuk, valamit javuló védekezéssel megspékelve. Nem gondoltam volna, Delas kiesése ekkora érvágás legyen, de szvsz Csórinak akkor is meg kellene oldani a feladatot, egy Horti neki nem lehetne ellenfele. Az is szép volt, ahogy tegnap az utolsó trojka Csórira jött ki. Ha nem tévedek, 14 assziszt volt? Elég karcsú! Látszik az is, Ferencz is csak addig ér valamit, míg ülnek a dobásai, egyébként szinte semmit nem tud… Olvass tovább »

Kendeffy Botond
Olvasó

Csak egy mondat, mert Fepu-t nem kell megvédeni. Szerinted 34 évesen 33 percet játszani, amelynek nagy része 4-esben nálad magasabb és erősebb játékosok ellen történik, milyen hatással van a dobás biztonságra?!

Fepu a magyar és körmendi kosárlabda ikonja, eddigi pályafutása példás mind a nemzeti csapatban, mind klubjában.

derryl
Olvasó

Elismerve érdemeit, ő már inkább kifelé sétál a mezőnyből. Nincs ezzel semmi gond, ez az élet rendje. A gond ott van, nincs akik jöjjenek utánuk!

Kendeffy Botond
Olvasó

Te nem erről beszéltél. De igaz, hogy Fepu nem lesz fiatalabb és nem látszik az utánpótlás.

derryl
Olvasó

Rendben, de tényleg ennyit tud!

ldd
Olvasó

Nem 4-es-ben nem magasabb ellen …
Mire gondolsz fogyjon le az ellenfél,
Amúgy az egysíkú játéka adott …
Sajnálom, hogy a többi fiatal az egész szezonban végig ülte a padot.

Rouge
Vendég
Rouge

GRATULA Pécsre, nagyon jó csapatuk van, igazán méltó módon ünneplik a centenáriumot! Körmendi részről most nagy a csalódás, de szerintem négy ponttal idegenben ki lehet kapni, otthon pedig meglesz az ötödik meccs. Én inkább a falco ellen aggódnék… Csak érdekességképpen… amikor pár hónapja ment a szekér, és mindenki elkönyvelte bajnoknak a Körmendet, akkor írtam: “….Ami a Körmendet illeti, a kulcskérdés az az, hogy kerülnek-e hullámvölgybe…és ha igen, mikor és miért? Az hogy lesz-e hullámvölgy, az szerintem nem kérdés, nehezen tudom elképzelni, hogy egy csapat egyenletes jó formában kosarazza végig a szezont. A mikorra nem tudom a választ, a miértre viszont… Olvass tovább »

egismte1
Olvasó

Legfeljebb ti könyveltetek el minket bajnoknak! Mi inkább optimisták voltunk, de senki sem mondta, hogy mi leszünk az elsők, ment a szekér, sérülés nem volt. Most, hogy az ész hiányzik a pályáról, teljesen más a képlet!!!

derryl
Olvasó

Ne szerénykedj!

Rouge
Vendég
Rouge

bckormend.hu

“…2019-04-27 15:58 (168040)
név: kendeffy
Szerintem meg a jelenlegi forma alapján és keretek alapján bajnok esélyesek vagyunk.

2019-04-23 09:07 (167925)
név: Meszo
Meg elvileg Bradford is a franciákhoz! De előbb legyen meg a bajnoki cím, utána lesz elég időnk pletykákról beszélni!:) …”

egismte1
Olvasó

Olyant írj, ahol kijelentik, hogy bajnokok leszünk!!! A második is inkább kívánság

Kendeffy Botond
Olvasó

Amit akkor írtam (április 27), Mario sérülése előtt reális volt. Akkori forma és keretek alapján írtam. Talán volt benne némi igazság.

LBJ
Olvasó

A

Roundmend
Olvasó

Ja, hogy Zollner is kiborult? Hát persze, hisz rádöbbent, hogy mégse olyan biztos az a tuti és hirtelen elkezdte félteni a bajnoki döntő esetén életbe lépő +2 éves szerződését…MTE!

Hubie Brown
Olvasó

Mondjuk egy Falco-Pécsre könnyebb lesz jegyeket venni legalább, mint Falco-Körmendre 🙂

Strejkó
Olvasó

Óriási, emberfeletti amit a Pécs csinál, le a kalappal és akárhogy is fájdalmas Delas sérülése most vannak egyenlő létszámmal az idegenlégiósok szóval elképesztő honnan álltak fel,idegenbe nagyon nehéz lesz, de a nagyobb nyomás innentől már egyértelműen a Körmend vállát nyomja.

blabla9
Olvasó

…a Németh Ákost valaki megtaníthatná dobni!!! Egy elődöntőben feladják, mint egy U11-es játékost…

Fenyő
Vendég
Fenyő

Én is olvastam a faluhonlap hozzászólásait,de én megértem őket minden évben ez a játék van náluk ennél ők többet érdemelnének sokkal.Egy hozzászólás ragadott ott meg,aki belinkelte,hogy a 2007-es elődöntőben a 31 ponttal bukott meccsükön mennyire más volt volt minden…és utána összejött a csoda.Anno az MTE-ben a 3 légióson kívűl csak körmendi volt…azok a játékosok éltek-haltak ezért a csapatért, fizetés nélkül csodákat vittek véghez.Én ZTE szurkoló vagyok, de kicsit a Körmenddel a sorsunk hasonló.Mindkét csapat akkor alkotott nagyot,ha a helyiek voltak a csapatban,akik meghaltak a másikért.Ezt most idén sem a ZTE-ben,sem az MTE-ben nem látni,egyedül Fepun.Ha ez két klub ezen a… Olvass tovább »

piros710321
Olvasó

Bocfoldei vagy Kisbucsai vagy ? Szerintem Bocföldén láttalak kecskét fejni!

pbask
Vendég
pbask

Mi rosszat írt? WTF.

Fenyő
Vendég
Fenyő

Egerszegi vagyok.Nálunk ez a kecskefejés nem szokás,nálatok falun gondolom nagy divat.Nem véletlen vagy hozzánk jártok át szórakozni vagy Szombathelyre..nektek ez jutott sajnos 😀 Mert ugye a kis falutokba semmi nincs te hülyegyerek 😀 Előbb gondolkozz mielőtt ilyen baromságot leírsz…

piros710321
Olvasó

Falu? Tanulj kicsit! Hozzátok szórakozni? Isten ments!

Fenyő
Vendég
Fenyő

Ja értem.Te ezen ennyire megsértődtél? Kár volt, meg főleg ami baromságot leírtál utána. Ez olyan tudod mintha felköpsz és utána aláállsz..te ennek a mintapéldánya vagy 😀 Te szerencsétlen…

Setback
Vendég
Setback

Akkor az oroszlányiakat is falusinak fogod hívni? Csak èrdekel. Mert fenyő te egy rosszindulatú barom vagy, az biztos. Lenèzni egy települèst, csak mert kisebb lèlekszámú. Ez a te szerènysègi bizonyítványod. Falun èlek. Igazi faluban. Azt mondod itt nincs semmi? Ès mèg ez vicces is? Ugye azèrt jó bemenni a boltba kenyèrèrt, tejèrt, sorolhatnám. Te ostoba barom! Ha csak ennyit tudsz felmutatni, az inkább szánalmas.

derryl
Olvasó

Set! Nem tudom miért álltok szóba ilyen taplókkal?! Ha csak ennyit tud felhozni érvként, az nem rátok nézve gáz!

– Te figyimá he! Pesti vagy?
– A hát e!

Tudod, a sötétség fénykora!

Fenyő
Vendég
Fenyő

Abszolút nem érdekelnek az oroszlányiak,sem az,hogy te falun élsz vagy akárhol te ostoba barom.Ha visszaolvasod a dolgokat láthatnád,hogy az első kommentben semmi támadót nem írtam,a kötekedést nem én kezdtem.Két olyan hozzászoló is volt,aki nem értette milyen okból kellett ezért erre így reagálni ilyen kecskefejéses baromsággal.Az egerszegiek faluzzák a Körmendet,a körmendiek sötétezik a Zetét. Ezek frocclizások nem hiszem akár egerszegi vagy körmendi bármelyiket felveszi.Bár neked lehet ez új mert 30éves másodosztályú böjt után biztos meg lehetsz ezekkel a dolgokkal keveredve.

Outlaw
Olvasó

Ne ülj fel piros hülyeségeire.. Isten se tudja, néha eldönteni, hogy akkor ő most mégis kinek szurkol. Sajnos az ilyenek miatt szégyenlem azt, hogy körmendi vagyok. Hatalmas nagy igazságot írtál le..sajnos ezek a tények.

törrögszultán
Olvasó

Mind 1 milyen volt a meccs. Sajnos az idétlen M4 minden mást közvetít csak nem a kosár elődöntőt… (23 .00 kor tűzi műsorra, bravó!) Gratula a Pécsnek! Érdekes és izgalmas lesz az ötödik összecsapás!

LBJ
Olvasó

1.én nagyon szeretnék Vasi döntőt látni,de szerintem sajnos nem fogunk!!
Ez a Körmend nagyon elfáradt, szerintem széthúzás is van a csapatba,és az edzőnek nincs tekintéje!
Nagyon akar a Pécs és önfeletten játszanak,szerintem behúzzák nagynehezen az 5,meccset, szerintem bármelyik csapat jut a final-ba, legfejjebb 3-1 re fog nyerni a Falco!

panther
Olvasó

1. Először is gratulálok a csapatnak és a stábnak, óriási győzelmet arattak megint! Nyugodtan kijelenthető ezek után, hogy erőn felül teljesítenek idén, és teljesen mindegy számomra, hogy mit hoz a folytatás, megemelem a kalapom a csapat előtt, ez a szezon már így is fenomenális! 2. A Körmend ma nagyot küzdött, kőkeményen duplázták Taylort, feszesen védekeztek, óriási küzdelem folyt a pályán. 3. Csirora nincsenek szavak! De a többiek is minden dicséretet megérdemelnek, megalkuvás nélkül küzdöttek. Ma nehéz dobásokat kellett vállalni a jó körmendi védekezés miatt, a festékben is voltak nehézségeink, viszont mi is keményen védekeztünk. 4. Soha nem szoktam az ellenfél… Olvass tovább »

Tom84
Olvasó

Nem magyarázkodás képp, de ennek van előzménye, hogy nem fogott kezet vele, de látom ezt sokan elfelejtették, ugyanis a középszakaszban, Csirke nem nyújtotta a kezét, erről ennyit…

lizapanna
Olvasó

Hát, én se magyarázatként mondom, akár utána is nézhetsz, sajnos ott is Zollner volt a hunyó, ő nem fogott kezet. Igaz, Csirke Feri akkor kicsit sértődötten ment tovább…ma talán nem vette annyira a szívére.

Tom84
Olvasó

Hát, én nem így emlékszek.

pbask
Vendég
pbask

Én sem, még Zollner csodálkozott is meg mosolygott magában egyet

lizapanna
Olvasó

Van, amit a helyszínen látsz és van, amit a közvetítésben.:)

Tom84
Olvasó

A helyszínen láttam…

red-black01
Olvasó

Hölgyeim/Uraim! Megértek mindenkit és ezt komolyan is gondolom ? Szerintem azért még tartalékoljatok szerdára, hátha… ? Az esélye megvan hogy Körmenden kívül sok mindenkinek lesz egy szép estéje. Hogy ez az esély mennyi, az számomra is talány, nem tudom. Egy biztos, idén sem győzni járunk Pécsre, ez mondjuk a 2. meccsen épp a legjobbkor sikerült, mert a következő meccsen sikerült egy jó Pécs ellen az idei leggyengébb hazai játékunkat hozni. Nem tudtunk élni a lehetőséggel, támadásban és védekezésben egyaránt betli volt. A mai meccsen a védekezés úgy ahogy már elment, de kihagytunk legalább 5-6 tiszta triplát, ami eddig nem igazán… Olvass tovább »

red-black01
Olvasó

Akinek nem jött le esetleg, tényleg azt gondolom amit a bb1…
Bármi lehet és ezt nem csak mi okoztuk, hanem a Pécs érdeme is 🙂

panther
Olvasó

Megint egy korrekt hozzászólás Tőled, respect!

Ma mi sem dobtunk jó százalékkal, de szerintem ez annak volt köszönhető, hogy mindkét oldalon nagyon megszervezték a védekezést!

Szerdára egy sportszerű és jó mérkőzést kívánok, és ha Ti juttok be a döntőbe, gratulálni fogok, ezt megígérem!

Praenoricum
Olvasó

Gasper Okorn sok kritikàt kapott, olykor sajàtos idegàllapota miatt. Remélem, akik kritikàt fogalmaztak meg vele szemben emiatt Körmendről, azok most hasonlóan élesen elítélik a mai produkciójàt Zollner úrnak. Miért vàrom, hogy a csapat hideg fejjel megoldja a feladatot, ha a padról sem az sugàrzik?

SárgaPárna
Olvasó

Srácok! Ha valaki megunta az Emőke féle műsorszámot nézzen fel a faluhonlapra, olvasson be a vendégkönyvebe…
Annyi sületlenséget, hülyeséget, kreténséget, máshol tuti nem talál…

Gecse J. Márió
Olvasó

Mint például?

mte7
Olvasó

Kreténséget csak tőled olvasunk..
Netán oda is beírogatsz…nagyon érdekelhet téged a faluhonlap…ha látogatója vagy..

Böcskey Attila
Olvasó

Örülök a “nagyszerű” hozzászólásodnak. Te a városi aazfaltbetyár a falusiak vendégkönyvét bújod? Ez tipikus példája az olyan szellemi toprongyoknak mint pl. te is, hogy istállózzák a körmendi csarnokot-ahova filkós állatok járnak büfögni. Teszik azok után, hogy hosszú évekig a Sugár úti nevetséges teremben rendezett meccseket egy megyeszékhely csapata. A sületlenségről annyit, hogy amikor bukdácsolt a filkó, temérdek számú szurkolótok elküldte a francba Okornt és néhány játékost is! Tették ezt a bb1-en, a filkós oldalt nem nézegetem mert nem érdekel ellentétben veled.

ldd
Olvasó

Többen ráéreznek, hogy a Pécs védekezése a legkellemetlenebb a ligában. Csirke csak szorított egyet a védekezésen és várhazó volt, hogy az amcsiknak ez nem ízlik. Ebből ered a sok hiba és a rossz dobás is. Fepu ahányszor levegőhöz jutott bedobta, de nem a Csiricsről(!).
Az “öregember” ma is hatalmasat játszott.

CSAKaPÉCS
Olvasó

Hatalmasat küzdöttek ma a srácok! Nem volt egy látványos mérkőzés, de a lényeg a győzelem! Csiro, aki előtt le a kalappal,amikor kellett át tudta lendíteni a holtpontról a csapatot. Az utolsó meccsen bármi lehet, úgyhogy mindent bele!
Minden elismérés a körmendieké, ma is sokan jöttek el szurkolni! 🙂

Hajrá PVSK!

CsakAzImitNe
Olvasó

Gratulálok a Pécsnek ! Végre egy csapat ami izgalmat visz a bajnokságba ! 😀

Marillion
Olvasó

Szolnokon bátran (de igaz kényszerből) bedobták a fiatalabbnál fiatalabbakat és láttuk hogy szenvedett a Falco is legalább 1 félidőt miattuk….Körmenden ezt miért nem merik meglépni…évről évre telerakják a keretüket min. 4-5 streetballossal….Még Delas nélkül is Csorvásinak rutinból illene 5 poszton az Hortit + Wrightot együttvéve is leoktatni….és ha kintről nem is megy Palánk alatt dominanciával szerintem nyerhettek volna.
2-0 ról visszajönni ez hatalmas gratuláció Pécsre…Bárki jön be a döntőbe,hiába írogatnak itt könnyű finálét a Falconak….ezt gyorsan felejtsük el…idegenben ha Körmendre ha Pécsre kell is majd menni az kemény buli….és bizony Szombathely sem bevehetetlen…
Várjuk az ellenfelünket…..

viccmester
Olvasó

Kondicionális problémák látszanak a Körmendnél, az utolsó két meccsen!
Az MTE lényegesen jobb csapat a PVSK-nál, de egyszerűen nem bírják a végjátékokat…

Pécsidrukker99
Olvasó

Lényegesen jobb csapat? Ha az lenne, akkor nem lenne az állás 2-2. Mindig az adott helyzethez kell igazodni, nem ahhoz, hogy mennyiért van összerakva a csapat.

Kaposkosár KKK
Olvasó

Megint a tipszmix ?????
Áhh nem ez kurva gyenge …

seanmaguire
Olvasó

Mekkora tapló paraszt ez a zollner! Még véletlenül sem gratulált volna a győztesnek! Már sokadszor hangsúlyozza, hogy ez nem kosárlabda, amit a Pécs játszik.

Akkor én most megkérdezem: EZ KOSÁRLABDA, AMIT AZ Ő CSAPATA JÁTSZIK??

pbask
Vendég
pbask

Játék heve. 2-0ról én is kurva ideges lennék ha ezen mulik minden,plusz Delast nem tudja megemészteni.
Néztem meccset, Pécs nem volt favágó,azt mondta ez nem kosárlabda? csak azért mert b-szintű volt..fizikai nem igen volt.

Emőkevagyok
Olvasó

Te mit nyilatkoznál ha éreznéd a tarkódon Pista lehelletét…
El sem tudjátok képzelni, hogy milyen lehet úgy dolgozni, hogy mindent döntést más hoz, de neked kell érte a felelőséget vállalni!!!!

pbask
Vendég
pbask

Most az egyszer nem írtál hülyeséget Zoli.

Emőkevagyok
Olvasó

Köszönöm Tihamér!

Kovács Gábor
Olvasó

Nocsak ki próbál már a felelősségvállalásról is “oktatni”..

Tom84
Olvasó

Te mikor dolgoztál utoljára pumukli?

Setback
Vendég
Setback

Tegyük fel, hogy valaki odaliheg a nyakához. Ilyen elég sok van az életben. Ez téged miért zavar? Kimaradtál valami jóból? Te akartál odalihegni? Vagy te akarnád, hogy a tarkódra lihegjen valaki? Mit akarsz elérni azzal, hogy egy titkos regisztráció mögé bújva kislánynak adod ki magad és nem áll másból az életed, mint “Pistának” odaszúrni? Te mivel vagy bármiben is különb, hogy egy ilyen helyzetből hisztizzél itt egész évben, beteg módon kislánynak kiadva magad? Ember, néztél már tükörbe? Milyen felelősségvállalásról beszélsz te? ha valami bajod van valakivel te miért nem állsz oda elé és mondod el neki? Vagy egy újságban kiteregetni… Olvass tovább »

pbask
Vendég
pbask

Ennek az embernek nincs élete, én két stilust váltogatok (:D,találjátok ki melyik az igazi),de ő egy beteg ember. Emőke-Másikvégétfujd meg ugyanaz,lehet sárgapárna is ő,szinte együtt bukkantak fel.Keseredettség,balhégenerálás,barátoknélküli szegényes élet,itt ingyen mozit kreál magának. Valamelyik biztosan.

Horváth János
Vendég
Horváth János

Nagyon gyenge dobószázalék mindkét oldalon. Ezzel a játékkal-bármelyik csapat jut a döntőbe-sima 3:0 a Falconak.

Trombitás_Frédi
Olvasó

Azért Németh Ákost nagyon durván beárazta a Pécs…
Soha nem lesz belőle kosaras. Soha.
Nagyon sajnálom, ami Delassal történt, de önbecsapás, aki azt hiszi, hogy a Körmend emiatt tart ott, ahol! Tavaly is? Tavalyelőtt is? Azelőtt is?

bimbo
Vendég
bimbo

Van bent valami általában ilyenkorra elfogyunk Áko meg háát bizonytalan sajnos a többi fiatalt is kellene játszatni

Emőkevagyok
Olvasó

Bimbo! Ki az az Áko? Az új finn légiósotok, akit a bohóc dzsoni hozott a hévízi tévétől???

bimbo
Vendég
bimbo

Asszem.Ma már evakuáltál eggyetKedves Zoltán

pbask
Vendég
pbask

Erről van szó. ez az ötödik év ahol a finisben van valami!

Pvsk Fanatic
Olvasó

Hatalmas gratuláció a csapatnak!!!Nyögvenyelős, mondhatni rossz mérkőzés volt, de a küzdelem kárpótolt a technikai hibákért. A Körmend ma nagyon hatékonyan fogta Taylort, szinte levegőt sem tudott venni a pályán, mindig ketten voltak a nyakán, szerencsére Csirics betalált helyette, amikor nagyon kellett (bár temérdek labdát elhasznált hozzá).

Remélhetlőleg Veljko többet tud majd hozzàtenni az 5. meccsen, és akkor bármi lehet. Persze ugyanezt a kemény védekezést is kell hoznuk hozzá!

Körmendi szurkolók jók voltak ma is, jó utat haza!

Hajrá Vasút!!!

lizapanna
Olvasó

A szív. Az akarás. A küzdés. A közönség tisztelete. Az edző és a csapat közti bizalom. A CSAPAT! Ennyi a titok, mert a játékosállomány valóban nem indokolja ezt a fantasztikus teljesítményt. De ez nekem például többet ér, mint 5-6 kiváló légiós, szóval végtelenül boldog vagyok, hajrá PVSK!

WSreborn
Olvasó

Emberek! Mi történt a Körmenddel? Ennyit számítana Delas? Ha nem lesz valami gyors és làtványos változás, a Falco simán 9-0al lesz bajnok! Szedjétek már össze magatokat, mert ez nagyon kevés lesz…Elnézést a pécsiektől, le a kalappal a teljesítményük előtt de aki a Falcot meg akarja verni, annak Pécsett 15-20 ponttal kellene nyernie.

Puntigamer
Olvasó

Semmi gond… Innét Csak a négy hazait kell megnyerni eggyel, és meg lesz a negyedik…
Előre Fel a fejjel!
Egészségetekre…. MTE

Calmness
Olvasó

Gratulálok a pécsi csapatnak. Óriási derbi lesz az 5. meccs.

Emőkevagyok
Olvasó

Igen Pista, igen!
Anyukámmal annyit megtudunk ígérni, hogy az erkölcsi aranyérem átadón elénekeljük a “Mindenkinek van egy álma” című slágert!!!
Igen Pista! Igen Polgármester Úr!

RicsiVas
Olvasó

Az a baj amikor agyonverunk akkor mar keso lesz bocsanatot kerni?

SPARTAN
Olvasó

Erőtlen és dekoncentrált a csapat…ezt láttam most is és az előző meccsen is. Se védekezés se támadás! Így nem mehetünk be a döntőbe! Price egy talány..mi a xar van vele?

Mindegy 5. meccs. Rohadt nehéz lesz. 2-0ról bameg.??? És nem a pécsiek keze fog remegni.
Igen én ideges vagyok. Ezután a két meccsen látott játék után az vagyok.

De soha nem fordulok a csapatom ellen..

Hajrá Körmend!!!

pbask
Vendég
pbask

Sokaknak szerződés a zsebben,nem akarnak lesérülni…talán? ezért veszélyes a sok amcsi,főleg ha jók

Trombitás_Frédi
Olvasó

én meg azt hallottam, üres a buxa…

pbask
Vendég
pbask

Balfaszság,mindig ilyenkor huzzák ezt a kártyát elő. Van ott pénz.

bimbo
Vendég
bimbo

Van hát esetleg erre az ídőre már elég sok meccs van a kezekbe, kéne egy év csak a bajnokaágba

Rubik75
Olvasó

Először is gratulálok a pécsieknek,hogy nyíltá tették a párharcot.Mégha kivülállóként a körmendiekért szoritok akkor is.Egyet mondjon meg nekem valaki,csak szerintem ilyen kegyetlen mákos csapat idén?Ez a Pécs,nem lenézve őket max. a 8-10 hely valamelyikén lehetnének olyan a játékos állományuk.Plusz az egyik legkevesebb pontot dobó csapat idén is.Vagy a bírók segítik őket?Jövőre kiváncsi leszek rájuk.Szerintem a 8ban sem lesznek bent.

lizapanna
Olvasó

Hosszú évek óta 8-ban vannak, bármi lehet jövőre, ezt nem vitatom. De jó lenne, ha megnéznél néhány mérkőzést, mielőtt tényleg elhiszed ezt a butaságot, amit leírtál….A bírók segítik őket?! Akkor már inkább a Jóisten.

k212
Olvasó

Kedves Rubik75!
Nézd meg mi volt a felsőházban egyetlen egy meccsen kapott ki a Pécs hazai pályán. Pécsi volt idén az alapszakasz MVP. És azért nézd meg a Pécs játékos állományát és utána kommentelj.

panther
Olvasó

Rubik 75! Te meg ki a franc vagy? Elhiszem, hogy frusztrált vagy a “tyúxaros” életed miatt, de kérlek, máshol add ki a dühödet, hidd el, mindenki jobban jár. Nem szeretnék vitába bonyolódni veled, mert vitázni csak minimális intelligenciával rendelkező emberekkel lehet, te pedig ezen a halmazon kívül esel, de azért legalább a tényekkel tisztában lehetnél. Szóval: az utóbbi 7-8 idényben mindig play offban voltunk, talán a Szolnokon kívül egyedüli csapatként. Nálunk játszik a magyar bajnokság egyik legjobb légiósa. A legkevesebb pontot dobó csapat megjegyzésed értelmezhetetlen. A bírókra vonatkozó megjegyzésed pedig annyira komolytalan, hogy nem is reagálok rá. Összefoglalva: szánalmas kis… Olvass tovább »

Koops
Olvasó

Egy kaposvári barátunk! Így remélem tudtam számodra segiteni!
Pacsi✌️

drszepkaroly
Olvasó

Hatalmas gratula Pécsre!! Várunk benneteket a fináléban!

Ez a Zollner egy nevetséges bohóc… Ráadásul már semmi tekintélye nincs…!

Nem lennék meglepve, ha Pista ma darálna… 😀

pbask
Vendég
pbask

Zollner miatta ilyen ideges hazafelé vár az iroda 🙁
viccet félretéve szerintem ő a hibás minden évben ilyenkor esik szét az MTE,máshol nincs ez már Delassal elkezdődött a középszakasz utolsó meccseinél!

Skcforever
Olvasó

Gratulálok a Pécsnek, ez nem semmi:))

panther
Olvasó

Köszi! Sopron amúgy is a szívem csücske! Az Unicum-Gösser old boy csapat tagjait pedig külön is üdvözlöm ! 🙂

tikokot
Olvasó

Csirke angolja meg mindig hatalmas?

pbask
Vendég
pbask

Egyébként,amit Delas kiesésére nem lehet fogni:
Mi ez a triplaszázalék? Körmend-Falco döntő lenne az igazi rangadó ..

drszepkaroly
Olvasó

Csak a mait láttam eddig, és nyilván döntő az döntő, na de ez alapján bárki is jut tovább, kinéz egy sima 3-0 is…

pbask
Vendég
pbask

Bízom abban Körmend ellenünk összeszedi magát mert ebben a formában kurva gyenge döntő lenne..

Master1
Olvasó

Gratulálok a Pécsnek!
Ez a Zollner egy hatalmas ripacs..Időkéréseknél is meg lehet nézni,hogy mennyire érdekli a légiósokat amit mond. Pár hete írtam már hogy egy hosszabb párharc esetén tejesen kiismerhető a körmendi streetball, ez be is bizonyosodott.

Gecse J. Márió
Olvasó

Pár hete még húhára nem streetballt játszottunk… 😉

mte7
Olvasó

no comment…

bimbo
Vendég
bimbo

Ennyit tesz ha kiesik egy láncszem grat pécsre nagyon rosszul áll a szénánk lassan megérik az ezüstváros második aranya?

pbask
Vendég
pbask

Delas nélkül is triplákat dobni tudni kéne…

Gecse J. Márió
Olvasó

1. Delas nélkül 1 fővel rövidebb lett a rotáció, fáradtabb mindenki
2. Ő amolyan 2. irányító szerepet is betöltött, rengeteg üres dobóhelyzetünk volt az ő palánk alól kilőtt passzaiból

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Az utolsó egy perc nagyon kemény volt végül bejött a Pécs tippem.Zollner mestert meg ezekután az interjú után el fogják tiltani ugy mint Constantin papát az elején 4 meccsre…Azért meg kár volt időt kérni ,hogy Csorvási félfordulásból ledobja az időt jelző órát…

bimbo
Vendég
bimbo

Minden volt csak nem védekezés talán kiheverjük mint a bajnokság közbenit

ForzaFalco
Vendég
ForzaFalco

Szép volt Pécs!

SopronKCfan
Olvasó

Jár a gratuláció Sopronból!!

pbask
Vendég
pbask

Mi van a Körmenddel? Baszki 80%ak visszaesett a játékuk,tiszta unott játék. Ezt a Pécset simán verniük kellene gyenge volt a meccs nagyon

drszepkaroly
Olvasó

Pedig ugye azt mondták, hogy mikor ha nem most 🙂 Igaz erre már megint túl korán, valamikor november körül rázendítettek.

bimbo
Vendég
bimbo

Mert úgy ált a zászlo most fordult a kocka,lassan olyanok leszünk mint az Újpest amely mindig jövőre lessz bajnok

gulyasszabolcs00
Olvasó

Zollner meccs utáni nyilatkozata sírás ???ritkán látni ilyet.
Na meg persze ritkán látni ekkora feltámadást is, mint amit a Pécs csinált 0-2 után! Gratula!

pbask
Vendég
pbask

Csak fél a Pityutól 🙁

Lesek
Olvasó

Mit nyilatkozott?

Horvath Bela
Olvasó

Ez azért komoly fegyvertény! Gratula a pécsieknek! Bármelyik csapat jut a döntőbe, biztosan nem lesz kipihent.

SPARTAN
Olvasó

Bameg?

2lee14
Olvasó

Izgi egy 5.meccs elé nézünk!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés